Irie Maffia exkluzív lemezbemutató koncert a Budapesti Korai Fejlesztő Központ javára
2013. március 23., szombat 21h, A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő


Irie MaffiaMárcius 23-án különleges koncerten mutatja be a hazai színpadok egyik legjobb koncertzenekara, az Irie Maffia új albumát, amin a tagok éppen az utolsó simításokat végzik. Az április közepén megjelenő új, Nagyon jó lesz című, egyszerre "maffiás" és korszerű anyag elsőként az A38 Hajón lesz hallható egy jótékonysági koncerten, amit a Budapesti Korai Fejlesztő Központ javára tart a zenekar. A lemezbemutató jótékonysági koncert ezúttal valóban exkluzív lesz, mivel jegyeket csak korlátozott számban értékesítenek a fellépésre.
2013. 03. 12. 13:19

Közel három év telt el az Irie Maffia előző, What's My Name?! című lemeze óta, melyet a hazai színpadok egyik legjobb koncertzenekarának tartott együttes intenzív koncertezéssel és fesztivál-fellépésekkel töltött. Az időközben született dalokat az elmúlt egy évben kezdték albummá formálni, és a legutóbbi hónapokat a felvétel és a keverés töltötte ki. “Nemcsak zenészek vagyunk, de rengeteget dj-zünk is" - indokolja a produceri munkákat ellátó Élő Márton (ELO) és Horváth Gáspár (Jumo Daddy), hogy miért törekednek a Maffia hangzásába a mai elektronikus tánczenék elemeit beépíteni. A két ritmusgyáros szerint az előző lemezről alig játszanak egy-két dalt az Irie Maffia Soundsystem bulik alkalmával, ezért azt szeretnék, ha a 2013-as album jelentős része a klubokban is megállná a helyét. Az elmúlt években ennek köszönhetően produceri eszköztáruk is jelentősen bővült samplerekkel, szintikkel és egyéb elektronikus kütyükkel.

Természetesen az Irie Maffia rajongók keménymagjának sem kell aggódnia az új dalok miatt, hiszen nemcsak az MC-k (Sena, Busa, Columbo és Kemon) jelentik a folytonosságot a régi és az új hangzás között, de a gazdag élő hangszerpark is ugyanúgy jelen lesz a lemezen és a koncerteken is. Az albumon a hazai vendégszereplők mellett (Mohamed Fatima - Fever, Akkezdet Phiai - Livin’ It Easy) a jamaikai szupersztárt, Beenie Mant is megnyerték egy dancehall-moombahton bomba erejéig.

Az Irie Maffia a koncertek alkalmával is arra készül, hogy a színpadi hírnevét megalapozó lendületet megőrizve adja vissza az új, változatosabb hangzású album dalait. Az album megjelenése előtt először az A38 színpadán láthatják a rajongók az új színpadi show-t, mert a zenekar a Budapesti Korai Fejlesztő Központ javára ad jótékonysági koncertet. A központ fő tevékenysége a kora gyermekkori intervenció, mely 0-6 éves korú, megkésett, eltérő fejlődésű, vagy fejlődési zavar szempontjából veszélyeztetett kisgyermeknek és családjának nyújt komplex segítséget.

A zenekar tagjai

Sena Dagadu: ének, rap
Kéri András (MC Columbo): ének, vokál, ragga, rap
Busa István (Busamann): ének, vokál, rap
Élő Márton (Dermot): harsona
Horváth Gáspár (Jumo Daddy): billentyűk
Havas Miklós (Doktor úr): basszusgitár
Szekér Ádám: gitár
Dési Tamás: dob
Meggyes Ádám (Mézi): trombita
Oláh Antal (Zsömi): ütős hangszerek
Baranyai Ákos (DJ Future): szkreccs

Akkezdet Phiai:
rap
Török Ádám: fuvola, ének

Hivatalos honlap: www.iriemaffia.com & www.koraifejleszto.hu

Facebook: https://www.facebook.com/iriemaffia

Belépő: 4000 Ft, elővételben: 3500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a
www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható bankkártyával vagy MasterCard Mobile alkalmazással az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05