Felhívás Szülősegítő szolgáltatások támogatása c. pályázatban való részvételreÚgy érzi, a fogyatékos gyermek napi ellátása mellett nem jut ideje semmire? Úgy érzi, másból sem áll az élete csak örökös szervezésből, és állandóan versenyt fut az idővel? Úgy érzi, hogy munkáját, erőfeszítéseit sehol nem értékelik? Úgy érzi, egyedül küzd a mindennapokban? Ha igen, jöjjön el a Motiváció Alapítvány szeptemberben induló szülősegítő tréningjére!
2015. 10. 29. 09:32

A Motiváció Alapítvány "Hátrányból előny" programja azért indul, hogy a jelenleg problémaként megélt képességeket, kompetenciákat a képzés során a résztvevő előnnyé tudja változtatni, legyen szó a családban, társadalomban való megbecsültségről, vagy a munkaerőpiacon való elhelyezkedésről.

Célunk, hogy a foglalkozások során a résztvevőkben megerősítsük azokat a személyes készségeket, képességeket, tudást, melyeket napi szinten alkalmaznak az életükben, de nem tudatosul bennük, hogy ez mekkora értékkel bír, és a munkaerőpiacon, a munkavállalás során a munkaadók szemszögéből az elvárt kompetenciákkal azonosak.

A 2x3 napos, és havi 1 megerősítő tréningek során a résztvevőknek lehetőségük nyílik a pszichikai képességeik, például racionalitás, önfegyelem, stressz, tolerancia vagy az önbizalom, önbecsülés fejlesztésére, valamint a foglalkoztatásban, a munkavégzés minőségét befolyásoló képességek, mint céltudatosság, teljesítőképesség, szervezés, kitartás, rugalmasság előnyként való megismerésére, munkavállalás során való hasznosítására.

A képzés a jelentkező szülők számára térítésmentes! Igény esetén a tréningek időtartamára szakszerű gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani a résztvevők gyermeke(i) számára.

Első szülő-konzultáció időpontja: 2015. november 4. (szerda) 10-14 óra

Helye: Motiváció Alapítvány akadálymentes székhelye (1055 Budapest, Honvéd u. 22.) 4-es szoba

Új jelentkezési határidő: 2015. november 3.


A tréning időpontjai: a szülőkkel egyeztetve lesznek kijelölve.

Jelentkezni lehet ITT online, vagy a letölthető kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével a lorincz.andrea@motivacio.hu e-mail címre. (A jelentkezési lap innen tölthető le: LINK)

A képzésről további információ kapható Lőrincz Andreától keddi és csütörtöki napokon a 317-4417-es telefonszámon, illetve a lorincz.andrea@motivacio.hu e-mailcímen.

"Hátrányból előny"

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdetett Szülősegítő tréning fogyatékossággal élő gyermeket nevelő szülőknek "Szülősegítő szolgáltatások támogatása (kód: SZÜLŐ2015)" címmel, melynek célja a fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatása.

További célok: a szülők tájékoztatása, társadalmi integráció elősegítése, érzékenyítés, önérvényesítés segítése, együttműködések ösztönzése, tanácsadás, konfliktuskezelés, közösségfejlesztés, szülői hivatás erősítése, mentálhigiénés segítségnyújtás, önfejlesztési/önismereti módszerek átadása, kapcsolati hálók építése, harmonikus szülő-gyermek kapcsolat kialakítása.

Alapítványunk pályázatát érdemlegesnek tartották a támogatásra, így 2015 novemberében elindítjuk a pályázati programunkat.

Forrás: motivacio.hu

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05