Érzelmi intelligencia kialakulásának idegi háttere, szerveződése (tanfolyam)Az elmúlt időszakban a pszichológiai felfedezések és újraértelmezések területén vezetnek azok a témák, amelyek a gyermekek rejtett tudásának a feltárásáról szólnak. Az idetartozó – viselkedés meghatározó – témák kerülnek feldolgozásra: mit tudunk az érzelmi agy éréséről, hogyan rendeződik össze az érzelmi fejlődés a temperamentummal, hogyan határozza meg a temperamentum a szociális érést, mit jelent ezeken a területeken a szociális éretlenség, mit változtat a traumatikus esemény az idegi fejlődésben.
2016. 01. 24. 12:32

Az előadóról

Páli Judit PhD gyermekklinikus, neuropszichológus és pedagógiai szakpszichológus. A normál fejlődési vonulatokkal párhuzamosan foglalkozik az éretlenség kérdésköreivel, annak fejlődés-neuropszichológiájával. Nevéhez fűződik a játék-, a fogalmi fejlődés és a gondolkodás stratégiájával kapcsolatosan kidolgozott Bohóckártya módszertana. A játékról írt tanulmánya a Biztos kezdet tankönyvcsalád 2. kötetében a Biztos Kezdet weboldalon keresztül is elérhető.

Témakörök
Az elmúlt időszakban a pszichológiai felfedezések és újraértelmezések területén vezetnek azok a témák, amelyek a gyermekek rejtett tudásának a feltárásáról szólnak. Az idetartozó – viselkedés meghatározó – témák kerülnek feldolgozásra:
  • mit tudunk az érzelmi agy éréséről,
  • hogyan rendeződik össze az érzelmi fejlődés a temperamentummal,
  • hogyan határozza meg a temperamentum a szociális érést,
  • mit jelent ezeken a területeken a szociális éretlenség,
  • mit változtat a traumatikus esemény az idegi fejlődésben.
Időpont: 2016. február 19. Időtartama: 8 óra*, 10 órától 17.30-ig

(*Pedagógusok részére a tanfolyamok a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendeletben foglaltak szerint elszámolhatók, amennyiben a pedagógus munkáltatója a továbbképzést a rendeletben meghatározottak szerint elfogadja. A hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri.)

Helyszín: FSZK Nonprofit Kft., 1071 Budapest, Damjanich u. 4.

Jelentkezési határidő: 2016. február 12.

Jelentkezési feltétel: nincs, minden érdeklődőt szeretettel várnak

Létszám: 25–60 fő (A képzést a minimális létszám elérése esetén indítják, a képzés indításáról a jelentkezők értesítve lesznek.)

Képzés díja: bruttó 6.000 Ft

Jelentkezés: http://fszk.hu/kepzes/komplex-klub-erzelmi-intelligencia-kialakulasanak-idegi-hattere-szervezodese/

Ha szeretne mindig naprakész lenni, vagy a társszakmáknak szervezett képzésekről olvasni, kövesse az FSZK-t a Facebook-on

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05