A fogyatékosügy képviselete az EU-banKósa ÁdámDr. Kósa Ádám, a SINOSZ országos elnöke az Európai Parlament képviselője lett. A fogyatékos ügy élén jutott be a legmagasabb európai döntéshozó testületbe. Sorstársainkat, minket, gondjainkat, vágyainkat, szükségleteinket hivatott képviselni, megjeleníteni a sokszínű Európa előtt. A kihívás óriási.
2009. 07. 25. 12:11

Ugye Ti is érzitek, ez a történelmi pillanat rendkívüli lehetőség mindannyiunk számára!

Siker ez a hallássérülteknek, a fogyatékossággal élő embertársainknak, és minden magyar és európai embernek. Merjük kimondani, van okunk büszkének, boldognak lenni.

Az örömérzet mellett ott bujkál egy másik gondolat is. Nem csak lehetőséget, de jelentős felelősséget is hárít ez a kivételes esély a SINOSZ munkatársaira, tisztségviselőire.

Céljaink megvalósítása, végrehajtása érdekében most különösen erős összekapaszkodásra van szükség, hiszen feladatainkat, kötelezettségeinket ezen túl is teljesítenünk kell.

Együttműködés, következetes, szakmaiságon alapuló cselekvés, önmagunkba vetett hit, bizalom. Ez a recept. Csakis így lehetünk sikeresek.

A SINOSZ valamennyi munkatársától ez a helyzet még nagyobb helytállást, többletmunkát követel. Ésszerű szervezéssel és egymást elfogadó, támogató hozzáállással tudunk stabil hátországot teremteni ahhoz, hogy elnök úr sikeres képviselőként tudja a siketek és nagyothallók érdekében végzett munkáját továbbvinni, a fogyatékossággal élők ügyét méltóképpen képviselni.Tisztelt Képviselő Úr! Kedves Ádám!

Időd egy részét ezentúl Brüsszelben töltöd, de mi tudjuk, reméljük, ott is értünk dolgozol. Azt kívánjuk neked is, amit magunknak is: legyen erőnk, hitünk és kitartásunk mindahhoz ami rád, ránk vár! De állj! Ma még merjünk ünnepelni, egy percre megállni, büszkén tekinteni Rád.

Gratulálunk!

A SINOSZ munkatársai


Forrás: www.sinosz.hu

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05