prae.hu

 

Baranya Tamás
Minigun babeteljes méretű kép letöltése

Technika : akvarell, tus
Méret : A3Kritika

kabai lóránt
2008. 05. 22. 15:35

Kicsit Rebeka a Balu Kapitányból az arc, jócskán meghízva, ám csábos a mosolya mellé tetovált szív annál vészjóslóbb: "haversrác, neked reszeltek" — kb. ez az első reakció, majd ha jobban megnézzük ezt a (nyilván harcban cserzett) arcot, a most homlokra feltolt védőszemüveg segítségével megóvott, enyhén bandzsa, és ily módon Lucy Liut idéző szempárt, egyre erősebb a gyanú: a femina nem viccel.

Ha tovább haladunk lefelé, még inkább beigazolódik előbbi gyanúnk, s egyre kevésbé lesz kérdéses, ki is az ellenség. Bár nem derül ki, hogy mit is tart a vállon átvetett bőrszíj, az ellentétes direkcióban elhelyezett (és a zsáner kötelező elemének tekinthető) tölténytár magáért beszél, különös tekintettel arra, hogy a belőle kiálló éleslőszerek a felsőtest középrészén (ez a heveder közepe is) a mell kackiásan domborodó bimbóira irányítják a figyelmet — miközben a felsőrész szürkéje elsőre mintha az acél mellvéd benyomását keltené. Ugyanez a töltényheveder takarja el az egyébként problémás hasat is / tereli el a figyelmet a kidolgozatlan hasrészről. Az ismét csak a zsáner követelményeinek megfelelően túlzottan is hangsúlyos fegyvert tartó bal kéz mintha csak művi erősítés, amolyan protézis lenne, s mögötte felsejlik a hatalmasra növelt fenék — ezzel szemben a mindössze ellensúlyozásra kárhoztatott jobb kéz elnagyolt és flegma mozdulattal tart ellent a fegyver tömegének. Miközben a vaskos combokat csak kisejthetjük a maguk robosztusságában, s átlépünk a bakancsok furcsa szerkezeti megoldásain (bokasüllyedésre kifejlesztett, speciális lábbelire gyanakszom egyébként), az erős kontúrokkal felvázolt, majd megnyugtatóan laza mozdulatokkal színezett kép csak nem hagy nyugodni.

Férfitársaim, azt hiszem, valaki feni ránk a fogát. És nem úgy, ahogy kaján vigyorral orcátokon elsőre gondolnátok, hanem szó szerint.Kommentek:
Minigun babe
nyomtatásnyomtatható változat
cikk ajánlásakötelező ajánlása
szólj hozzákommentek száma: 2
Megosztásmegosztás  Megosztás
írok a szerzőnekírok a szerzőnek

feltöltés ideje: 2008. 05. 19. 15:05
keletkezés ideje: 2008. 01. 01.

_

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05