bezár
 

Portfóliók

John Lennon válogatott válaszai

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
John Lennon válogatott válaszai

Kik a leglelkesebb rajongóitok? -kérdezték John Lennont.” Akik a legközelebb vannak” -válaszolta a sztár. Humorból persze kijutott Ringónak is, aki állítólag az utolsó cseppig elitta a Beatles-vagyon ráeső részét. Így vállalt kényszerű epizodista szerepet az Angliában is oly nagy népszerűségnek örvendő Buszon c. sorozatban. A debütálás olyannyira jól sikerült, hogy egy izgága, fiatal kommunikációs szakos kislánynak is felkeltette a figyelmét. ”Mit csinált a bácsi, mielőtt a kamerák elé állt? Olyan fotogén arca van.” -Doboltam egy bandában felelte Ringo Starr.

Kérdés: Miért izgatja fel a Beatles zenéje olyannyira fel a rajongókat? -Lennon: H tudnánk, csinálnánk egy másik együttest és átmennénk menedzserbe.

Ha gondolnék arra, hogy életem hátralevő részét úgy kell eltöltenem, hogy megbámulnak, és ujjal mutogatnak rám, most azonnal abbahagynám a Beatlest. Egyedül az tart vissza, hogy egy szép napon úgyis vége lesz az egésznek.

Nem adunk ki több lemezt, mint bárki más, csak épp ideát (az Egyesült Államokban) minden egyes számunkat kiadják kislemezes formában is.

Egyszer kaptam egy bugyit. Bele volt hímezve, hogy: ”Imádom John Lennont”. Szerintem meglehetősen eredeti volt a dolog, de nem tartottam meg. Ha nem haragszanak: nem az én méretem volt.

Elviseljük a faggatózást, kivéve, ha túl személyesek a kérdések. Úgy értem, a kérdésre normális emberi reakció a válasz. De tudja, szokott egy visszatérő kérdés lenni:” Na és mit csinálnak, ha egyszer a buborék kipukkan?”, és mi már kezdünk bedilizni, mert valaki mindig megkérdi ezt. -Joe Garagiola: Haladjunk lejjebb a kérdések listáján. Mit csinálnak, ha egyszer a buborék kipukkad? Lennon válasza: Tudja, gőzöm sincs. Én még ott tartok, hogy keresem a buborékokat.

Tudnak-e egyáltalán moziba járni, úgy, hogy a rajongók ne essenek a csapatnak. Lennon: Ha akkor megy be az ember, amikor már lekapcsolták a villanyt, akkor igen.

Én azt hittem, hogy harckocsikat kell vezetni, és háborúkat kell megnyerni, ahhoz, hogy az embert lovaggá üssék.

John Lennon levele az angol királynőnek:

Felség!

Ezennel visszaküldöm lovagi kitüntetésemet, tiltakozva Nagy-Britanniának a Biafra-ügyben vitt szerepe, valamint Amerika vietnami szerepvállalása miatt, továbbá amiatt, hogy a COLD Turkey( Hideg pulyka) című számunk egyre hátrébb kerül a slágerlistákon

Kérdés: Azt pletykálják, hogy nektek, hapsikáim, parókátok van. Lennon válasza: Nem. Magunk növesztjük.

A valóság olyan embereknek való, akik nem bírnak megbirkózni a drogokkal.

Kerekes Tamás

Ken Lawrence: John Lennon a zenéről, a pénzről, a hírnévről
[a]http://www.jlx.hu[text]www.jlx.hu[/a]


nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés