bezár
 

Portfóliók

Kérdőn néztem a próbafülke tükrén át (részlet)

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 

Kérdőn néztem a próbafülke tükrén át az eladófiú szemébe, mert nem gondoltam, hogy azonnal be is hozza a cuccot, miközben én itt állok egy szál bugyiban, legalább a pólómat már felvettem. Annyi vibrátort ölelt fel, hogy nem is tudja rendesen kézben tartani, leömleszti az egyik székre, ami a fülképen áll. Természetes arcot vág, és kiválaszt egyet.

            -- Szerintem ez lehet a legjobb, bár még nincsenek visszajelzések, mivel, mint mondtam, tök új szállítmány. Nem fokozatos, hanem folyamatos átmenetet ad sebességben és erősségben, ha ezt a kapcsolót húzod – mutatja nekem, és bekapcsolja – kipróbáljuk? – kérdezi, és benyúl a bugyimba. Érezve, hogy mennyire nedves vagyok, lehúzza a bugyimat. Nem túl erősen megmarkolja a fenekemet, és odairányít a fülkében álló másik székhez, és térdre nyom. Ráhajolok a székre. Szétnyitja a combjaimat, és a vibrátort a vaginám bejáratához érinti. Csak nagyon finoman mozog, és a fiú nagyon lassan köröket ír le a hüvelyem bejáratánál, majd szinte észrevétlenül halad befelé. Érzem, hogy nagyon nedves vagyok, és mire beér, már nem is kell nekem sok. Érzem, hogy most kipróbálja a kapcsolót, tényleg folyamatos az átmenet sebességben és erősségben. Kijjebb húzza a műpéniszt, benyúl két ujjával a lucskos és szétnyílt hüvelyembe, és az egész pinámat bekeni a váladékkal. Visszahelyezi a vibrátort körülbelül fél hosszában, aztán jobb kezével a csiklómhoz nyúl. Ugyanebben a pillanatban hírtelen teljes mélységében belöki a műfaszt, és én legszívesebben kiabálnék a gyönyörtől, de nem akarok, ezért a szék oldalába harapok. Utána felgyorsult légzéssel még percekig lógok a széken.

            -- Van különben egy ilyen eléggé extra méretű is, mert tudod, vannak nőcik, akik a méretre buknak. Pedig szerintem nem az a lényeg – nyújt felém egy újabb, kicsomagolt tárgyat.

            -- Tényleg elég figyelemreméltó méret – reagálok, miután összeszedtem magam, és kezdtem a bugyim után nyúlni.

            -- De a legnagyobbat még nem is láttad – folytatta – megnézed?

            -- Hát ezek után már kíváncsi vagyok – mondom.

            A fiú mosolygott, kigombolta a nadrágját, és lehúzta. Laza boxerje sliccében azonnal felkiáltójelként jelent meg erektált farka, mely valóban kiemelkedő volt hosszát és vastagságát tekintve. Kihámozta az alsónadrágból, és levette a ruháit.

            Itt eléggé kiestem a szerepemből, és tényleg meghökkenve nézhettem rá, nem is annyira a méretek, mint inkább a helyzet miatt.

            -- Kipróbálod? – kérdezte tök kedves mosollyal.

            -- Hát nem is tudom – haboztam, és tétován ácsorogtam a tükör előtt, kezemben a bugyimmal. A fiú viszont nagyon határozottan akarta, és pénisze időnként megmozdult, és tovább ágaskodott felém. Hozzám lépett, nekiszorított a falnak, és az ágyékomnak nyomta kemény farkát. Aztán megfordított, és előredöntött. Elég kíméletesen indított, a kemény faszt a csiklómhoz nyomta, majd bemártotta a vaginámba, és újra a csiklómon matatott vele. Aztán még széjjelebb nyitotta a lábaimat, és kezdett belém hatolni. Mintha a vastagsága tökéletesen betöltötte volna a hüvelyemet, elkezdtem valami remegő melegséget érezni az ágyékomban, gyomromban, ánuszomban, torkomban. Egyre mélyebbre hatolt, és már éreztem, hogy a méhszájamnál jár. Akkor megállt, és finom nyomásokkal bentmaradt. Közben megmarkolta a vénuszdombomat, erre hosszan élvezni kezdtem. A hüvelyem fala ráfogott a vastag péniszre, és lüktetve kiáltoztam. Közben éreztem, hogy a fiú nagyon erősen belemarkol a fenekembe. Mikor kész voltam, kihúzta a farkát. Megfogott, és a földre fektetett, fölém került. Soha nem látott méretű péniszét vaginám bejáratához igazította.

            -- Ez fájni fog – súgta hozzám hajolva, és egyetlen erős lökéssel pénisze egész hosszával belém hatolt. Megfeszült az ágyékom, és lejjebb húztam magam a farkáról. A fiú lefogott a vállamnál.

            -- Ne húzodj el, kérlek – mondta, de én továbbra is ösztönösen igyekeztem távolodni, pedig tulajdonképpen vonzott is, hogy egy ekkora fasz lehetne bennem. A fiú felsőtesttel is rám nehezedett, hogy ne tudjak meghátrálni, de valahogy még így is följebb csúsztam kicsit, amíg csak el nem értem fejem tetejével a fülke falát. Innen már nem volt hová hátrálni, és megtámasztottam magam a kezemmel. A fiú is észrevette ezt, és levette rólam a súlyát. Kihúzta a péniszét, és amikor a kijárathoz ért, újra teljes hosszában visszacsúsztatta. Közben szaporán lélegzett, és nyögött. Izgalmat és fájdalmat éreztem egyszerre, de éreztem, hogy nem csak ő tart megállíthatatlanul a gyönyör felé. Aztán megmarkolta a mellemet, és megint rám feküdt. Velem mit sem törődve minta minden erejét beleadta volna, önkívületben lökdösött. Elhomályosult szemmel törekedett beljebb és beljebb, míg egy végső benyomulásnál ott is maradt, és éreztem, hogy elönti a hatalmas adag sperma a hüvelyemet.

 

            Otthon újra felpróbáltam a testhálót, hogy tényleg jó-e. Estig kitakarítottam, de este már nem volt semmi dolgom, mert aznap előadás se volt, és semmit nem kellett sürgősen gyakorolnom. Olvasni nem volt kedvem, bár éppen ötödjére olvastam újra a Madame Bovaryt. Lehevertem az ágyra, és a szex-shopos fiúra gondoltam.

(A teljes szöveg itt olvasható: Prae 031 (2007/3)



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés