bezár
 

Portfóliók

Élet biztosítás

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 

Kedves Kismama!

 

Első gyermeke, Lajoska születésével, fogadja őszinte gratulációnkat. Egyben engedje meg, hogy az ajándék babakönyv mellé biztosítónk mellékelje Lajoska genetikai teszteredményeit is.

Mi az Élet Biztosítónál tudjuk milyen nagy a tét, és Önnel együtt izgulunk, vajon miféle sorsot osztott a véletlen erre az alig néhány napos csöppségre. Ezzel együtt mindenkor tartjuk magunkat jelmondatunkhoz: “Csak a genetikai kód nem hazudik”

Sok majdani fájdalmas töprengéstől megkímélve magát arra buzdítjuk, pillantson be velünk a biológia teremtette kristálygömbbe, hogy már most elhelyezhesse fiát egy egyenesen rászabott eljövendő világban.

Ezt a világot Lajoska genetikai teszteredményei határozzák meg, veleszületett képességei úgy formálják lehetőségeit, mint fazekas keze a vizes agyagot.

Kedves Kismama! Ön már bizonyára tűkön ül, hogy végre megismerje a gyermekéről készített rövid, ingyenes tájékoztatónkat. Amennyiben a 32 oldalas, részletes elemzés is érdekli, 6000 Ft-ért megrendelheti éjjel-nappal hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Talán elsőre nehéz lesz elfogadnia, ám az Ön fiacskája 90-es intelligenciahányadossal jött a világra, mely érték az átlagos értelmi képességűek alsó felébe esik. Kicsit érthetőbben fogalmazva, Lajoskától szellemiekben ne várjon túl sokat, ezért elégedetten paskolja meg a vállát, ha fia egy bukás nélkül elvégzi az általános iskolát.

Gyermeke nem örökölt zenei tehetséget és szinte biztosra vehető, hogy a sportban sem fog jeleskedni, csontozata és mozgáskoordinációja ezt nem teszik lehetővé. Fia nyugodt természetű, pszichopátia, skizofrénia, illetve más örökletes betegségek nem fenyegetik. Egyedül a hízásra lesz kissé hajlamos, ám ez megfelelő táplálkozással és neveléssel ellensúlyozható. Amúgy Lajoska a lányokat fogja kedvelni.

Ha nem találtunk volna egy génhibát, azt mondhatnánk, fiában nincs semmi rendkívüli, pontosan olyan mint a szomszéd gyermeke, egy kicsit lassabb felfogással.

Így, tekintve az Önök anyagi hátterét is, Lajoska tétova lépései bizonytalan és némileg sötéten ködlő jövőbe kellene, hogy vezessenek.

Azonban az említett genetikai sajátosság egy különleges képességben nyilvánul meg. Gyermekének izomzata a szívben talalálható rostokéhoz hasonló szerkezetű, emiatt Lajoska szinte elnyűhetetlen, így például emberi gyíkként bármilyen testtartásban órákig képes lesz mozdulatlanul kimerevedni.

Fiának erre az egyetlen értékelhető adottságára érdemes felépíteni a karrierjét, pályaválasztási tanácsadónk szerint gyermeke vérmérsékletét is tekintve,  a cirkuszi fakir vagy a különböző pózokat kitartó utcai mutatványos tűnik a legalkalmasabb választásnak. Ezek további előnye, egyikük sem igényel fejlett verbális kommunikációt, ami Lajoskának szintén nem lesz az erőssége.

Mindezek alapján, a teszteredményeket valamint az ebből adódó lehetőségeket összegezve, sajnálatosan arra a következtetésre jutottunk, elsőszülött fia számára nem köthető Élet biztosítás.

Kedves Kismama! Habár bizonyára fájdalmas ez a hír, arra kérjük, mégse csüggedjen. Nézzen körül a világban, másoknak sincs túlzott okuk a büszkeségre. Némiképp átfogalmazva a közmondást, sok embernek sok az alja.

Ettől függetlenül Lajoska bizonyosan szófogadó és szüleit szerető ifjúvá cseperedik majd, aki nagy valószínűséggel felnőttként is az Önök megértő támogatására szorul. Ám az a szerencsés eshetőség sem zárható ki teljességgel, miszerint különleges izomzfelépítése révén akár reflektorfénybe is kerülhet egyszer.

Az eddig elvégzett genetikai vizsgálatok fényében azt javasoljuk, ne hozzon újabb utódot erre a túlnépesedett világra. Érje be Lajoskával, aki egymaga is épp elég terhet ró a társadalomra, ráadásul számításaink szerint feltételeztett második gyermekének is legfeljebb 30% esélye lenne arra, hogy ügyfelünkké válhasson.

 

Enélkül pedig lássa be, csak egy bosszantó, hibás alkatrész marad a húsdarálóban.

 

Tisztelettel,

 

Az Élet Biztosító



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés