bezár
 

Portfóliók

Álomlovag (1/20) (2/1) Erotikus történetek(9) Vezetés közben (14 vers)

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

 

Álomlovag /1

Minden mese úgy kezdődik, hogy egyszer volt hol nem volt.
Itt épp volt. Volt egy álmodozó leányka, aki várta az Ő hercegét, hátha neki is szerencséje lesz, és végre az álomherceg karjaiban ébred.

Magányosan tengette életét, a megszokott mindennapos monoton menetrend szerint.
Reggeli ébredés, egy kis ábrándozás még az ágyban, majd irány a fürdő, fogmosás, smink, öltözködés, amit minden nap este gondosan összeválogatva kikészített.
Lassan, kényelmesen kezdte, hiszem mindig így csinálta.
Már a harisnyáját húzta, mikor élesen berregett a bejárati ajtó csengője. Félbehagyta az öltözködést, és bosszankodva ugrált kifele az ajtó felé. Egészen megfelejtkezett arról, hogy csak a felsője van rajta, és az is csak  félig van begombolva.
Kinyitotta az ajtót meggondolatlanul, és vele szemben állt egy igazi férfi, egy nagy csokor rózsával a kezében, akiről mindig csak álmodozni tudott.
Rögtön eszébe jutott a tegnap esti mail, hogy leendő főnöke ma érkezik, személyes találkozóra, úgy tűnt nem csak ő van zavarban hanem az ajtóban álló fiatalember is.
Bemutatkozott, de ő csak nézett, és mozdulni sem bírt. Megbabonázva nézett a férfi érzelmekkel küszködő mélybarna csillogó szemeibe.
Bemehetünk? ;- dadogta a férfi. Igen, felelt a lány.
Bementek a nappaliba, s ekkor kapott észbe, hogy alig fedi valami a testét, és mondhatni a mellbimbói kacérkodtak a férfi tekintetével.
Leültette a férfit, és kiszaladt felöltözni.
Elnézést kérek öntől, hogy nem kellőképp üdvözöltem, és kezét nyújtva bemutatkozott a férfinak.
Érezte, amint megérinti a férfi egyből a vére hevesebben kezd rohanni, és a légvétel is kapkodóvá válik. Pulzusa az egekbe szökött, a hangja remegett. A férfi mosolygott, és elővillant a gyönyörű szabályos hófehér fogsora.
Istenem sóhajtott fel a lány, de csodás látvány mindig ilyenről álmodtam, és most itt van.
Velem szemben ül, és nekem beszél. Még mindig nem fogta fel hogy miért is őt választották.
Ekkor megszólalt a fiatalember. Jól van? kisasszony? ;- és megfogta a karját.
A lány úgy érezte mentem elájul, amikor megérezte a férfi illatát. Ajkát megnyalta és résnyire nyitva suttogta;- köszönöm minden rendben van.

Barna Zsolt vagyok, hangzott ismét nagyon messziről, amit most már a lány is felfogott.
Csillag Virág rebegte halkan.
Kedves Virág! Ugye nem zavarja ha a keresztnevén szólítom?
Nem, nem felelte a lány, még mindig zavartan. Ön pár hónapja beadott egy pályázatot, melyben kérte a felvételét a cégünkhöz.
Mivel ez bizalmi állás, úgy éreztem előbb személyesen meg kellene ismerkednünk. Mivel ön lesz a közvetlen személyes titkárnőm. Ezek szerint nem kapta meg a mailt amit küldtem önnek, hogy ma érkezem, lenne pár óra szabad időm, és szívesen megismerkednék önnel, mielőtt tovább utaznék. Te jó isten! Jutott eszébe azonnal a leányzónknak. Mégsem válaszoltam neki, pedig illett volna.
Emlékezett, hogy olvasta a levelet, csak a zűrös nap miatt nem válaszolt azonnal, később meg elfelejtkezett róla.
Igen válaszolt vontatva, csak későn ébredtem. Bocsásson meg nekem.
Semmi baj mosolygott a férfi. Legalább nem álarcot láttam, hanem a natúr szépséget, és huncutul kacsintott a lányra.
A lány vissza mosolygott.
Kávét? Teát?
Ezt előbb ha vízbe tenné a  virágot kisasszony. Mosolygott még mindig huncutul a férfi.
A lány zavartan megfogta a gyönyörű vörös rózsacsokrot, és elindult a fürdőszoba felé hogy vízbe tegye.
Elhelyezte a vázában a virágokat, és mikor megfordult, a férfibe ütközött. Átkarolta derekát, és érzéki szájával a lány ajkára tapadt. A lány behunyta szemét és önkéntelenül csókra nyílt a szája. Ez még hozzá jár suttogta a lány fülébe. Remélem kettőnk kapcsolata bensőségesebb lesz az idő múlásával, mint főnök és beosztott. Lassan elengedte a lányt, és leült a kanapéra.

Álomlovag 2

Egy ideig ültek egymással szemben zavartan, mígnem a férfi észbe kapott. Az állással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy a papírok rendben vannak, és a személyes találkozásunk, is lenyűgözött, tehát hétfőn kezdhetne is. Esetleg meghívhatom egy ebédre holnap délben?
Igen fekete szemlesütve a lány. Szeretnék önről mindent megtudni. Mit szeret csinálni a szabadidejében, mi a kedvenc szórakozása, Szeret-e főzni, táncolni, moziba járni, milyen filmeket szeret, szokott e sportolni, ha igen akkor mit, szeret - e főzni, és milyen ételek kedvel, valamint mi a kedvenc virága, és a színvilágban, hogy boldogul.
A lány összeszedte a gondolatait, és csak ennyit mondott, Rendben,
Közben a gondolatai eszeveszetten száguldoztak, hogy vajon miért érdeklődik a leendő főnöke ilyen szinten felőle. Nem értette, de ezen ráér később agyalni. Gondolta. Majd kialakul, és előbb vagy utóbb úgy is minden a helyére kerül. Szemlesütve még hozzá tette; – én mit tudhatok meg önről?
A férfi mutatóujjával a lány álla alá nyúlt, és felemelte, miközben mélyen a szemébe nézett. Mindent kedves amit csak szeretne. Lassan mennem kell, mert indul a gépem, de holnap minden fontos dolgot megbeszélünk. A lány állta a férfi pillantását, bár úgy érezte, menten összeesik, és támasztékot keresve az előszobafalnak dőlt. A férfi elengedte őt, felvette kabátját, és határozott léptekkel az ajtó felé ment. Kinyitotta a bejárati ajtót, és hirtelen visszafordulva a lányba ütközött, átkarolta a derekát, és ajkuk egymásra talált. A lány behunyta szemeit, és átadta magát az élvezetnek. Rég nem csókoltál, ölelték már így. Mióta Tamás kilépett az életéből, azóta nem volt ereje újra kapcsolatot létesíteni, nem bízott a férfiakban. visszavonultan élt, és erős bástyát épített maga köré. Nem is értette, hogy ezt a férfit, még csak pár órája ismeri, és szinte tejesen megnyílt neki. Most nem akart erre gondolni, viszonozta a férfi szenvedélyes ölelését, és forró csókját.
Így álltak a bejárati ajtóban, míg a szomszédasszony köhécselés nem zavarta meg az idilli perceket. Akkor a lány kibontakozott a férfi karjaiból, és búcsút intve a holnapi viszontlátással becsukta a bejárati ajtót.
Mikor magára maradt, nem volt ereje tovább menni, ott állt becsukott szemekkel a bejárati ajtónak támasztva a hátát. Mély sóhaj hagyta el ajkait, és nem tudni miért, de feltörő könnyeinek nem tudott gátat szabni.
Csak állt megsemmisülve, és hangtalanul zokogott. Érezte, hogy ez a férfi fenekestől fel fogja fordítani az életét. Mint egy hurrikán, úgy robbant be a lány életébe. Megjelenése, és minden mozdulata megbabonázta a lányt. Az ölelése, a csókja! Istenem! Sóhajtott fel Virág. Ez olyan szép, hogy csak álom lehet!
Ha álom, akkor nem akarom, hogy véget érjen. – mondogatta magának halkan, majd a konyha felé vette az útját, hogy teát főzzön magának.

Álomlovag 3

Nem tudni mennyi idő telt el, mióta a férfi elhagyta a lány lakását.
Virág miután megitta a szívet lelket melengető teáját, beburkolódzott a puha gyapjúplédjébe, és kimerülten álomba zuhant.
Álmai zavarosak voltak, és izgalmasak is egyben.
Mikor felébredt, már erősen szürkült, félhomály uralkodott a lakásban, Csak az utcai lámpák fénye szűrődött be az ablakon. Virág egy nagyot nyújtózott, és lassan kibújt a takaró alól.
Fogta a köntösét és bevonult a fürdőbe. megnyitotta a zuhanyzó rózsáját, kibújt a ruhájából, és belépett a tusolóba.
Élvezte ahogy a testén végig folyik a meleg víz, arcát a tusoló felé fordította, és élvezte a trópusi esőt utánzó víz érintését.
Közben arra gondolt, hogy Zsolt ott áll mögötte, és kezével kényezteti. melleihez ér, ajkával a nyakát csókolja, és tusfürdős kezével végig masszírozza minden porcikáját. Majd ő is végig simítja a férfi izmos napbarnított testét, és élvezi ahogy jelét látja rajta az izgalomnak. Miközben lassan megtisztította minden testrészét, a hajára fordította a figyelmét. Nem hallotta, hogy valaki csengetett a bejáratnál; dúdolgatott, és boldog volt.
Közben az ajtóban álló férfi tanácstalanul toporgott, majd az ajtó feletti rejtekhelyről elővette a pótkulcsot.
Semmit sem változtál drágám! Gondolta mosolyogva a férfi, mielőtt belépett a lakásba. Feltette kabátját a vállfára, cipőjét levette, és papucsba bújt. Még mindig ott volt a kedvenc papucsa, ahol annak idején hagyta. keresett egy alkalmas edényt a virágcsokornak, amit a lánynak hozott.
tudta, hogy érzelmi szálak kötik a kardvirághoz, méghozzá a sötétbordó, majdnem fekete színűhöz.
Ennek a virágnak fontos szerepe volt a kapcsolatukban.
A lány elmesélte, hogy soha senkitől nem kapott ilyent az édesanyján kívül. Minden évben a névnapján, kapott 1 szál sötétbordó, majdnem fekete színű virágot.
Mikor Tamás erről tudomást szerzett, minden jelentős esemény alkalmával, beszerezte ezt a virágot, és ezzel kedveskedett a lánynak. Most is így érkezett, bár most három szál kardvirágot hozott.
Két sötétbordót, és egy fehéret, és mellette a lány kedvenc mogyorós csokiját is. Ennek szimbolikus értéke is volt számára.
Talán a kapcsolatuk újraépítésének kezdetében bízott.
Tétován körbenézett, mert rég nem járt ebben a lakásban.
Igazából nem így szeretett volna visszatérni a lány életébe, de nem volt kedve az ajtó előtt ácsorogni, amíg a lány hazaérkezik.
Mikor belépett, a szobába, már észrevette, hogy a lány itthon van. Feltódultak benne az elmúlt évek kellemes percei, és jólesően gondolt rá.
De rögtön eszébe jutott az is, ahogy elment, és itt hagyta a keservesen zokogó lányt,
Ám abban a helyzetben úgy érezte ez a leg- helyesebb amit tehet.
Nem akarta, hogy a lány várjon rá, hisz túl hosszú időre távolodott tőle messze, és közben az a bosszantó félreértés is nagyot kavart az életükbe.
Virág azt hitte Tamás megcsalta őt! minden jel erre mutatott, de a férfi tudta, hogy csak egy búcsú ölelés, és csók volt amit Virág látott.
Egy kapcsolat végleges lezárása. De mivel munkája hosszú időre külföldre szólította, és tudta, hogy a távolság csak ront a kapcsolatukon, meghagyta a lányt abban a hitében, hogy van valakije, Szomorúan, sajgó szívvel, de így vált el tőle. Most csak remélni tudta, hogy a lány nem dobja ki azonnal.
Hallotta ahogy a lány tusol, és közben dúdolgat. Tehát már elfelejtett, villant át a fejében. Csak akkor dúdolgat tusolás közben, mikor boldog.
Szomorúság lett urrá rajta, és mielőtt a lány még megláthatta volna, Felöltözött, behúzta maga mögött az ajtót, némán búcsút intett egykori kedvesének. A kulcsot visszatette a helyére, és sietve távozott a házból, nehogy találkozzon valakivel.
Már az utcán ment mikor elkezdett szemerkélni az eső, de nem törődött vele. Hagyta, hogy göndör fürtjei elázzanak, és arcán a könnyek keveredtek az eső cseppjeivel.
Közben a lány is kész lett a tisztálkodással, és még mindig dúdolgatva, mosollyal az arcán lépett a nappaliba. Mikor meglátta a virágot, és a csokoládét a nappaliban, halk sikoly hagyta el az ajkát, majd ájultan esett össze.
folyt köv. holnap.....

Álomlovag 4

Ki tudja mennyi ideig feküdt a nappali padlóján eszméletlenül. Mikor magához tért, már sötét volt odakint, és esett sz eső. Egy ideig még nem mozdult, csak csendben figyelt, de csak az esőcseppek ütemes koppanását hallotta, amint az ablakhoz értek.
Az utcáról beszűrődő lámpa fénye rávetődött a virágra, melynek az árnyéka megnyúlt, és a lány először azt hitte álmodik, de hamar ráébredt a valóságra.
Lassan visszatért belé az élet, és fájt nagyon az öntudatra ébredés. Felkelt és a kanapéhoz vánszorgott, még mindig kábán.
Élénken élt benne az utolsó nap mikor Tamás nála járt.
Akkor is esett az eső, alig várta, hogy hazaérjen, és induljanak a színházba. Már rég szerette volna megnézni SHAKESPEARE;
SZENTIVÁNÉJI ÁLOM c. vígjátékát.
Akkor még nem tudta, hogy ez lesz az utolsó este amit együtt töltenek.
Nagyon boldog volt, bár látta, hogy Tamás nagyon feszeng, és úgy tűnt mintha valamit mondani szeretne, de nem tudja, hogy fogjon hozzá.
Hazafele tartottak, már és a lány megkérdezte Tamástól, hogy miért olyan feszült, és nyugtalan. Tamás akkor elintézte azzal, hogy sokat dolgozott, és igazából a színházba is csak az ő kedvéért ment el.
Sokáig hallgattak, felmentek a lakásba, a lányról lesegíttette a kabátját, de ő maga nem vetkőzött. Azt mondta; – Ne haragudj drágám, el kell mennem, majd reggel érted jövök. Megcsókolta a lányt, magához szorította, és mintha sosem akart volna elválni tőle pár percig úgy álltak ott.
Akkor Virágnak úgy tűnt, hogy ez olyan mintha el akarna köszönni tőle, de még nem jött el az idő, hogy ezt közölje vele. Megsimogatta a lány arcát, és a fülébe suttogta "Szeretlek". majd viharos gyorsasággal távozott.
A lány ott állt megbénulva és nagyon rossz előérzete volt. Gyorsan elhessegette magától ezeket a gondolatokat, biztos csak képzelődöm. Hisz azt mondta, hogy szeret, és ezt érzem is. Lehet túl hogy csak fáradt, gondolta. Azért a kis manó ott legbelül mégis csak dolgozott.
Másnap hét ágra sütött a nap, felkelt, hogy munkába induljon. Megtette a napi szokásos teendőit, és kilépett az utcára. Közel dolgozott, és úgy gondolta sétál addig is mozog. Nem várja meg, míg Tamás érte jön.
Már majdnem ott volt, mikor megpillantotta előbb Tamást, majd később a kolléganőjét, amint beszélgettek, valamin nagyon vitatkozhattak, mert hevesen gesztikuláltak közben.
Nem értette min vitáztak, de a következő pillanatban kővé dermedt a látványtól. Tamás elkapta a lány karját, szorosan magához ölelte, megcsókolta, majd elengedte.
A lány csak nézte őket, és könnyeivel küszködött. Tamás elengedte a kolléganőt és otthagyta.
Lassan odaért mellé, és megkérdezte tőle; csak nincs valami baj? Zsuzsi megrázta fejét, nem semmi. -válaszolta.
Menjünk mert kezdődik a munka, és nem leszünk készek a vizsgálatokkal. Oké; mondta Virág, de nem mert tovább kérdezősködni tőle.
Egész nap csak azon járt az agya. hogy Tamás hogy tudta őt félrevezetni. Mos már értette a tegnap este furcsa viselkedésének az okát. Igen!
Szakítani akar vele, csak nem tudta ezt mikor akarja vele közölni. Ma találkoznak, és mindent a helyére tesznek. Alig várta, hogy vége legyen a munkaidőnek, és végre hazamehessen.
Míg Tamásra várt, sokszor elképzelte mit is fog neki mondani. A szíve hevesen vert, mikor megjelent az ajtóban.
Magához ölelte, és hosszasan megcsókolta a lányt. Virág nem bírta magát türtőztetni.
Hogy lehet ennyire kétszínű, hogy még most is őt tartja a karjaiban, miközben reggel Zsuzsit is így csókolta. Kibontakozott az ölelésből, és csak annyit mondott könnyeivel küszködve; -Láttalak reggel Zsuzsival.
Tamás most zavarba jött, látszott rajta hogy erre nem tud mit mondani. Te most azt hiszed, hogy Zsuzsi a szeretőm? – Miért? Nem?
– Nem mondta Tamás de tudta, hogy nem volt valami meggyőző, és érezte is Virág kétkedésén.
Ezt nem gondoltam volna rólad. -mondta Virág.
Úgy gondolom, most egy időre nem kellene találkoznunk. Gondolkodnom kell. -mondta a lány.
Tamás fejében a gondolatok cikáztak, mi lenne a leg- helyesebb, ha elmondaná az igazat, hogy másnap a munkája hoszabó időre külföldre szólítja, vagy kezdjen magyarázkodni, amivel úgysem érne el semmit.
Szomorúan nézett a lány szemébe, majd azt mondta ahogy gondolod drágám. de tudd, hogy szeretlek!
Ezzel kilépett az ajtón, és ebben a pillanatban Virágban összeomlott minden.
Becsukta az ajtót, és szabad folyást engedett könnyeinek. Ez történt két évvel ezelőtt, és most újra felszakadtak a régi sebek.
Csak Ő lehetett, hisz nem tudta senki más hogy van egy pótkulcs arra az esetre, ha valami történne a lakásban ha nincs itthon.
Ezt csak a portás tudta, és Tamás. Hogy is gondolhatta Tamás, hogy csak úgy besétálhat megint az életébe, mintha misem történt volna. Hogy teheti ezt meg vele, mikor úgy tűnt, hogy készen áll egy új kapcsolatra? Gondolkozott, és közben a könnyei csordogáltak az arcán.
Letörölte a könnyeit, és bement a hálószobába, megpróbált elaludni. Még sokáig forgolódott, majd kis idő múlva sikerült elaludnia. Álmában tovább folytatódtak az elmúlt órák eseményei.

Folyt. Köv. holnap

Álomlovag 5

Sokáig álmatlanul forgolódott, de a végégül elnyomta az álom. Mellkasában szorító fájdalmat érzett, nem gondolta volna, hogy ennyi idő után is tud még fájni a férfi felbukkanása. Álom és valóság keveredett.
Hol mosolygott, hol meg a könnyeivel küszködött.
Reggel fáradtan, nyúzottan duzzadt szemhéjjal ébredt, sötét karikákkal a szeme alatt.
Pillantása ráesett a sötétbordó kardvirágra, és szemei ismét megteltek könnyekkel, de gyorsan megszidta magát, letörölte a könnyeit. és készített egy jó erős kávét magának.
Tejjel cukorral, és odakészítette még a tejszínhabot, és a fahéjat is. Kivett a konyhaszekrényből pár pilótakekszet kistányérra tette, és kényelmesen elhelyezkedett a kanapén.
Bekapcsolta a Tv-t és a reggeli híreket nézte, Közben iszogatta a kapucsínót és a sütiből is evett pár szemet.
Mikor mindent kényelmesen elfogyasztott, nekilátott hogy rendbe szedje magát. Végül is mégse mehet a leendő főnökével ebédelni ilyen állapotban.
Megmosta az arcát, felöltözött, a futáshoz, mert hetente háromszor megtette ezt reggelente, mióta nem volt munkája, azóta sűrűbben.
Közel lakott az erdőhöz, és ott kijelölt szakasz volt direkt a futók részére. Bezárta maga mögött az ajtót, és elindult a megszokott útvonalon végig a villamos sínek mentén egészen a Nagyrétre, és onnan tovább a kilátó felé.
Nem okozott gondot neki az emelkedő, és a távolság sem.
Edzett volt és állóképes.
Úgy másfél órát volt távol az otthonától, mire visszaért kellemesen elfáradva, és tiszta fejjel. Jól érezte magát.
Az erdő mindig megnyugtatta. A hegyi ösvények kanyargós útjain meg megállt, és amíg sétálva folytatta útját, mindig maradt ideje szemrevételezni a fákat a bokrokat, és mindig tudta, hogy bújhat elő egy egy ibolya, vagy más erdei kis virág. Ismerte az erdei növényeket bogyókat, és tudta hol tud friss forrásvízhez jutni.
Beért a lakásajtóhoz, elővette kulcsát, és elindult a fürdőszoba felé. A mai napon csak a leendő főnökével volt közös programja, tehát nem sietett, még korán volt. gyors tusolás, a test kényeztetése egy kis testápolóval, szerény smink, és jöhet a frizura. Nekilátott valamit kezdeni a rakoncátlan fürtjeivel. próbálgatta elrendezni de csak nem boldogult vele, Órákat töltött a hajának rendbetételével, mire úgy ítélte meg, hogy elfogadható lett.. Sötétbarna hajába fehér apró virágokat csíptetett, és így már alkalmi frizurát varázsolt magának. Elégedetten forgolódott a pipereasztal előtt. Most következett a ruha válogatása.
Kora őszi nap volt, még egészen kellemes idő gondolta elég lesz egy nem túl mélyen kivágott halványlila blúz, könnyű krémszínű szoknya. és egy nem túl magassarkú szandál.
Aznapra nem mondtak esőt, és 16 fok volt. felöltözött felvette a divatos fehér csipkemelltartóját, amely még jobban kiemelte kecses domborulatait. Nem szerette a tangát, ezért francia csipkésbugyit vett fel hozzá. Elégedetten nézegette magát a tükörben, elővette az ezüst nyakláncot, mely egy horoszkópos csillagjegy ábrázolt (szűz).
Hozzá betette fülébe a köves ezüst fülbevalót, és ajkára szájfény tett.
még pörgött egyet kettő, és megállapította, hogy jöhet az álomlovag, ő kész az indulásra. Elpakolta az előszedett ruhákat, kicserélte a virágok alatt a vizet, Csókot adott a kardvirág szirmaira, és az órára nézett. Majdnem dél volt már.
Kivett egy ásványvizet a hűtőből, töltött magának, és várakozott.
A percek nagyon lassan akartak múlni. Óráknak tűnt a várakozás, már-már azon a ponton volt, hogy levetkőzik, és nem érdekli jön e vagy sem.
Amikor megszólalt a bejárati ajtó csengője. Kikukucskált az ablakon, és ajtót nyitott. Ott állt az ajtóban az Ő álomlovagja, ismét rózsa csokorral a kezében, csak a színek változtak. nyolc szál fehér rózsa, és a közepében egy szál tűzpiros ékeskedett, a közbe tűzött zöldek között. Rámosolygott a lányra, közelebb hajolt, ajka csókra nyílt. A lány önkéntelenül nyitotta ajkait, és viszonozta a csókot. Menjünk beljebb mondta a lány. Csodálatosan nézel ki bókolt a fiatalember. A lány belepirult, és valami köszönöm félét rebegett zavarában.
Iszol valamit? – kérdezte. Igen. -felelt a férfi. Mit adhatok?
Rostos üdítőt, rövidet, esetleg más valamit? Mondjuk kezdésnek egy konyakot kérek. – a lány meglepődött hiszen a férfi autóval jött, de nem szólt. Gondolta lehet ide a közelbe mennek valahova ahova nem kell kocsiba ülni. kitöltötte a konyakot, és hideg ásványvizet szervírozott mellé.
Te nem iszol velem? – kérdezte a lányt a férfi. Nem köszönöm, én nem fogyasztok alkoholt, de iszom veled egy narancslét. -válaszolta a lány.
Esetleg kávé? – köszönöm hárította el a kezével a férfi azt talán később.
A lány meg szerette volna kérdezni, hogy mikor indulnak, hisz ő csak a reggeli keksz kivételével még semmit sem evett, de nem tette.
A férfi órájára pillantott, és várakozóan nézett ki az balakon. A lánynak olyan gondolata támadt, hogy esetleg valaki még csatlakozik hozzájuk, és nem is kettesben ebédelnek, de ezt sem merte megkérdezni.
A férfi hirtelen megszólalt. – Mi lenne ha nem mennénk vendéglőbe?
A lány zavartan állt, nem értette, hisz nem ő kérte, hogy hívja meg, most mégse akarja?
Akkor összedobok valamit gyorsan ami itthon van. -mondta a lány, bár nem erre számított, de csalódottságát nem mutatta.
Elindult a konyha felé, magában pedig ezt mormogta, na ezért kellett nekem ennyit cicomázkodni. Mikor a férfi mellé ért, elkapta a karját, magához ölelte, és a fülébe súgta!
Nem erre gondoltam, és erősen tartotta karjaiban. Hanem mire? – motyogta zavartan a lány. Nem vallotta be magának sem, hogy nem közömbös a férfi.
Meglepetés mosolygott a férfi. Végeztem egy kis nyomozást utánad, engedelmeddel. A lány csodálkozó szemeket meresztett a férfira.
Ekkor megszólalt a bejárati ajtó csengője, és a lány félve nyitott ajtót. Nem szerette a meglepetéseket.
Az ajtóban egy szakácsegyenruhába öltözött férfi állt, megkérdezte a nevet, hogy jó helyen jár- e. Közben Zsolt is odaért, és mondta, hogy igen, ide kell jönni.
Utólagos engedelmeddel, megrendeltem az ebédet, és úgy gondoltam, hogy a saját otthonodban kényelmesebben és fesztelenebbül tudunk beszélgetni mindenről. A lány feleszmélt kábulatából, és beljebb engedte a lakásba. Pincér is jött vele. Megmutatta a konyhát, és amíg behordták a szükséges dolgokat, addig elkezdtek beszélgetni minden féléről. A lány közben le nem vette a szemeit a sürgölődő idegenekről. halk zenét kapcsolt, szerette az andalító muzsikát.
A szakács nem hazudtolta meg önmagát, pillanatok alatt elkészítette a magukkal hozott előkészített alapanyagokból az ünnepi étket.
A lány kedvenceiből tevődött össze.
Házi tyúkhúsleves (ezt készen hozta, mivel ennek elkészítése órákat vett volna igénybe) házi cérnametélt. Petrezselymes burgonya rántott sajt csirkemájjal töltött rántott gombafejek uborka saláta, és desszertnek somlói galuska.
A pincér megterített, mindent hoztak magukkal az asztalra virág került, és a pincér előzékenyen kihúzta a széket, és hellyel kínálta a lányt.
A lány csak ámuldozott, hogy a saját otthonában olyan mintha egy hangulatos vendéglőben lenne. Mikor minden kész volt, a pincér hozott egy üveg vörösbort, és megkérdezte tölthet e. A lány bólintott, elvégre nem illik visszautasítani. A pincérek elkezdték szervírozni az ebédet.
A kiszolgálás, és a menü tökéletes volt. Sőt minden nagyon az volt. Miután befejezték az ebédet a társaság levonult, mintha ott sem lettek volna. A lakásban tökéletes rendet hagyva maguk után. Mikor az ajtó becsukódott, a férfi a lányhoz fordult, -Ugye jobb volt mintha vendéglőbe mentünk voltan? – igen felelt a lány.
Folyt. Köv. holnap.

2013-01-25
 

Álomlovag 6


Főzhetek egy kávét? Ha nem túl nagy munka akkor igen. De segítek ketten könnyebb lesz. – és a lány után indult Még nem beszéltünk rólad. – mondta a férfi. Bár sok mindent elárultál magadról, én azért még többet is meg szeretnék tudni.
Pontosabban, mindent, hajolt közelebb a lányhoz. A lány megérezte a férfi illatát, érezte a nyakán a leheletét, kezének érintését a derekán.
Nem tudott parancsolni az érzéseinek, a szíve úgy kalapált, mintha ki akarna ugrani a helyéről.
Megfordult, és belenézett azokba a gyönyörű barna szemekbe, melyben látta tükröződni a saját vágyait.
A férfi ugyanúgy kívánta, hogy egyesüljenek mint ő. Megbolondultam futott át az fejében a gondolat, de akkor már késő volt.
A férfi gyengéden érintette meg a lány nyakát, a rakoncátlankodó hajtincset a füle mögé simította, és érzéki csókkal zárta le a tevékenységet.
Ajkuk résnyire kinyílt, és önfeledten elkezdték felfedezni egymás testének rejtett zugait.
A lány teljes odaadással ölelte, csókolta a férfit, hajába túrt, teste megfeszült. A férfi szorosan fogta a lányt, érezhető volt vágyának minden jele, mely a lány ölénél lüktetett. Már elfelejtkeztek a kávéról, a bor, és a halk zene, kifejtette a kellő hatását mindkettőjükre.
Ekkor a lány megszólalt; – nem lenne kényelmesebb ha most bemennénk a fürdőbe, egy laza tusolással felfrissítenénk magunkat, és utána a hálószobában folytatnánk?
A férfi lazított ölelésén, de továbbra is fogta a lányt. biztos hogy ezt akarod? – kérdezte rekedtes hangon. Érezhető volt rajta, hogy nehezen lesz úrrá vágyain.! – felelte a lány. Még mindig ölelkezve csókolódzás közben a fürdőszoba felé kezdtek araszolni, a férfi elkezdte a lány blúzának
gombjait lassan kigombolni, és az előbukkanó formás halmocskákra tévedt a keze. A lány megremegett, de hagyta, hogy csinálja azt amit szeretne, mert már nem ő irányított,
Teljesen megsemmisült, és sodródott az egyre fokozódó vágyaival. A lány lerúgta szandálját, és mezítláb követte a férfit. szaporábban lélegzett és élvezte a férfi egyre gyorsabb, ám kényeztető kezeinek érintését
Közben a lány is sután kezdte vetkőztetni a férfit, de saját érzései felülkerekedtek benne, és képtelen volt másra figyelni. Mikor beértek a fürdőbe, már csak a harisnyatartó a harisnya, és
Mikor beértek a fürdőbe, már csak a harisnyatartó a harisnya, és a fehérnemű volt rajta. A haja, melyet nagy gonddal fésülgetett zilált volt. A férfi pillanatok alatt ledobta magáról az összes ruháját, és ott állt a lány előtt, meztelenül
A lány közben levette a harisnyáját, és a harisnyatartót. Megállt a vetkőzésben. Csak nézte a férfit a maga meztelen valóságában. Mindez csak pár pillanatig tartott, mert a férfi hozzá simult, és ismét szenvedélyles csókban forrtak össze.
A lány érezte a férfi testének melegét, a szívének dobbanását is hallani vélte, A levegőt egyre szaporábban vették mindketten. a férfi csókok közepette kivette a csatokat a lány hajából, és megszabadította a fehér csipke melltartójától.
A lány sötétbarna haja a vállára omlott, mellbimbója keményre duzzadt az izgalomtól, és a vágytól. A férfi lassan ráhajolva a szájába vette, miközben a másik kezével igyekezett megszabadulni a feszülő francia bugyitól.
Végre ott álltak egymás előtt pucéran. Akkor a férfi elengedte, hogy szemügyre vehesse a lány mindenképp tökéletes vonalait, domborulatait.
A lány lesütötte a szemét, és hirtelen rájuk nyitotta a zuhanyt. A férfi felnevetett, és a csobogó víz alá húzta a lányt.
A langyos vízsugár alatt, összeölelkezve, ismét csókban forr össze az ajkuk. A lány először tusfürdőt tett a kezére, és csók közben megfogta a férfi fejét és csókra nyílt ismét a szája, de a keze sem maradt tétlenül, tovább folytatta a férfi kényeztetését.
Tovább a mellkasára az izmos hátát, és mikor elért a csípőjéhez, egy pillanatra megállt a keze, de csak pár másodpercig tartott a megtorpanás, és folytatta. Lassan kezdte a combok közt, és amikor már a tusfürdő teljesen körbevette a férfi szemmel is látható erekcióját, a lány letusolta, Akkor már a férfi szeme is csukva volt, és hagyta, hogy kényeztessék. A lány haja már vizes volt, a reggeli frizura már a múlté, átváltotta a tusolót, és így mindkét keze szabaddá vált, A férfi szájára tapadt, kezével a mellbimbót kezdte izgatni, melynek hatására a férfi teste megrándult. lejjebb csúszott, és most már ajkaival kényeztette a mellbimbóját, de nem sokat időzött ott, mert a férfi, bár nem erőszakosan, de mégis határozottan lejjebb nyomta a lány fejét, és közben a hajába túrt.

A lány leguggolt, és élkezdet kényeztetni a férfi hasát combjait, óvatosan kikerülve az egyre erősebben ágaskodó nemi szervet, melyen megjelentek a gyönyör cseppje is. A férfi felhúzta a lányt, mindkét kezét a feje felett összefogta, és szenvedélyesen csókolta a száját a nyakát, és a fülébe súgta.
Megőrjítesz!
Még mindig összefogva a lány kezét csókolta őt, és haladt egyre lejjebb a mellekhez érve szájába vette a meredező mellbimbót, és nem durván de erőteljesen szívta, majd nyelvével körbe járta a kemény bimbót. A másik keze közben a lány combjai közé tévedt, és megkereste a legérzékenyebb pontot. A lány lábai megrogytak, megkapaszkodott a férfi vállában, és suttogta, Nem bírok állva maradni. Nem baj majd tartalak mondta a férfi, és felemelte a lányt, és a lány engedelmesen a férfi csípője köré fonta a lábait.
Elzárta a csapot, és vizesen zuhantak együtt a nagy franciaágyra, hogy átadják magukat a gyönyörnek.

folyt köv.
2013-01-26 __________________________________________________________________________

Álomlovag 7

A férfi félre simította a lány arcából a vizes hajtincset, arcát tenyerébe vette, és apró csókokkal halmozta el. Közben suttogta; – csodálatos nő vagy! Téged kerestelek már nagyon rég!
Remélem örökké a karjaimban tarthatlak. Igen suttogta a lány. A férfi a lány nyakát csókolgatta, keze lejjebb csúszott a lány fedetlen keblére, melyen az igalomtól megkeményedett mellbimbó olyan hegyesen állt, hogy szinte magától kívánkozott a férfi szájába.
A lány felsóhajtott, jelét adta hogy élvezi amit a férfi művel az érzékeivel. Hagyta magát kényeztetni. A férfi keze lejjebb siklott a lány lapos hasán keresztül a combjaihoz, és a rejtelmek kincsestára felé.
A lány teljesen átadta magát a szeretkezésnek, Alig várta már hogy végre egyesüljenek, türelmetlenül várta a pillanatot, mikor a férfi a megnyíló kelyhébe helyezi érezhetően kemény férfiasságát.
A férfi nem sietett, élvezte ahogy a lány teste megremeg, csípőjét megemeli, szinte felkínálja magát. Érezte és tudta a lány mit vár tőle, de ráért, nem sietett. tovább haladt az ajkaival végig csókolta a lány combjait, forró leheletét érezte a lány.
Önkéntelenül széttárta combjai, hogy a férfi könnyebben hozzáférhessen a gyönyör elő nedvétől csillogó feltárulkozó kelyhéhez.
Csodás motyogta a férfi mikor a combhajlatnál levő vénuszdombra tévedt az ajka.
A lánynak egy vékonyka kis csíkban rövidre nyírt intim-szőrzete volt, és a kéjnedvtől csillogó nagyajkak olyan hatást keltettek, mint egy hamvas őszibarack.
A férfi belekóstolt ebbe a barackba, ekkor érezte, hogy már nem tudja fokozni a gyönyört, és a beteljesülést nem lehet tovább halogatni. Ismét a lány melleihez ért, nyelvével körbejárta, és ekkor a lány megfogta a férfi fejét és követelődzően ajkát az ajkára tapasztva feljebb húzta.
Lábaival átkarolta a férfi derekát, csípőjét megemelte, így az erekciótól duzzadt hímvessző, nekifeszült a lány kelyhének bejáratához. A férfi megdermedt egy pillanatra. Most kapott észbe, hogy nem hozott magával óvszert.
Ám a következő pillanatban, ez már feleslegesnek bizonyult, mert iszonyatos hangerővel valami felrobbant, megremegtek az ablakok, üvegcsörömpölés kíséretében. a szomszédos épület lángokban állt.
A lángok nagyon gyorsan terjedtek, a tűz átterjedt arra a házra is, ahol Virág lakott. Hamarosan megszólaltak a tűzoltó kocsik szirénái.
Majd a bejárati ajtón kezdtek dörömbölni. Tűz van! Hagyják el azonnal az épületet! Hallatszott az egyik tűzoltó erőteljes hangja.
Mindketten pillanatok alatt kijózanodtak, magukra kapkodták ruháikat, és kirohantak az utcára.
A mellettük levő házban gázrobbanás történt, és biztonsági okokból őket is evakuálták.
Álltak a sok ember között, és bénultan nézték a lángnyelvek pusztítását.
A férfi átölelte a lányt, aki az ijedtségtől kisebb sokkot kapott. Nincs semmi baj drágám. Élünk, és ez a lényeg. Nem lesz semmi baj.

folyt köv. holnap.
203-01-27

 

Álomlovag 8

Hamarosan előkerültek a TV híradós kocsik is. Hogy ezek honnan tudnak meg mindent ilyen gyorsan? – bosszankodott a férfi, és igyekezett kikerülni a kamerák kereszttüzéből, magával húzva a lányt is.
Kicsit távolabbról figyelték, ahogy a tűzoltók harcba szálltak a magasra csapó lángnyelvekkel. Ahogy az erős vízsugár megpróbálta kioltani a tűzfészket.
Egyszerre keveredett a füst a gőz, és a korom keveréke, mintegy vékony szürkés lepelt alkotva terült el az emberek arcán, ruhájukon, és a környező fák levelein.
Az emberek izgatottak voltak, volt aki aggódott, hogy most mi lesz vele, hisz minden a tűz martaléka lett, volt aki csak bambán nézett maga elé.
Gyerekek rohangáltak, ők inkább érdekességnek élték meg a tragikus helyzetet, és cseppet sem bánták, hogy egy kis időre kiszabadultak az utcára.
A férfi védelmezően ölelte a lányt, mintha el akarná rejteni mindenki elől. Egy jó fejjel magasabb volt mindenkinél, így nehezen tudott háttérben maradni, csak reménykedett, hogy nem veszik észre ilyen távolból.
Amint így álltak, egyszer csak felfigyelt egy rohangáló magas fiatalemberre, aki kétségbeesetten keresett valakit, feltehetően az égő házból.
Arca kipirul az izgalomtól és a feszült idegállapottól. Érdeklődően követte tekintetével, vajon kit kutathat?
Szomorúan gondolt arra hogy esetleg a mentőautóval elszállított sérültek ö lehetett akit keres. talán egy kedves rokont, vagy barátot.
Jól emlékezetébe vésődött az a nap, amikor ő is ilyen kétségbeesetten kutatott kedvese után a másfél méteres hullámok között, és szorosabban ölelte magához a lányt, mintha attól félne, hogy őt is elveszíthetné ebben a tűzben.
Közben a fiatalember egyre közelebb került hozzájuk. A lány csak nézett és érezte a férfi védelmezését, – Vigyáz rám, futott át a fején, és szemében megjelentek az első könnycseppek.
Vegyes érzésekkel, de közelebb húzódott a férfihoz, érezte bőrének illatát, ami keveredett a tűzoltásnál keletkezett égett szaggal.
Így történhetett meg, hogy Tamás nem ismerte fel azonnal egykori kedvesét a férfi karjaiban. Már majdnem elment mellettük, mikor megtorpant. Tekintetük találkozott, szerette volna átölelni a lányt, de mivel őt más karjaiban volt, ezért megkönnyebbüléssel, és vegyes érzésekkel csak annyit mondott. Istenem!
De jó hogy megtaláltalak! Annyira aggódtam érted, mikor megláttam a Tv-ben a lángoló házat.
Azonnal idejöttem, hátha segítségre van szükséged. A lány kábultan állt és hirtelen nem tudott egy értelmes szót se kinyögni.
A férfi lazított ölelésén, de a lány megfogta karját, és belemenekült az ölelésébe.
Jelezve, hogy úgy volt jó ahogy voltak, és ne engedje el.
Tamás csak állt és hirtelen megszólalt; – Engedje meg hogy bemutatkozzam!
Lóránt Tamás vagyok. Virág egykori nagyon jó barátja. -mondta halkan, és közben a lányra nézett, hogy vajon megmondhatja-e, hogy egykori kedvese volt.
Végül is azt olvasta ki a lány szeméből, hogy ezt ne.
- Barna Zsolt. Nyújtotta a kezét Tamás felé. A férfi érezte, hogy ez mintha nem a teljes igazság lenne, de nem szólt.
Majd a lány elmondja ha úgy gondolja, hogy felkészült erre.
Én is örülök Tamás hogy látlak, – mondta a lány. Mikor érkeztél haza?- Nem tudtam, hogy itthon vagy. Közben a gondolatai expressz gyorsasággal cikáztak.
Csak pár napja jöttem haza, és terveztem, hogy meglátogatlak, csak ez a tűz mindent felborított. Remélem nem haragszol ezért.
Nem! Dehogy! Válaszolt sietve.
Már rég megbocsátott neki, de úgy érezte, a kapcsolatuk többé már nem lesz ugyanaz, mint azelőtt volt. Akkor én megyek is. -mondta zavartan Tamás.
Látom minden rendben van, és megnyugodtam. Majd felhívlak valamelyik nap.
Szerette volna a keblére vonni, csókolni ahol éri, és ölelni oltalmazón, mint azt Zsolt tette, de tudta, hogy ezzel, megint csak fájdalmat okozna a lánynak, ezért puszit adott az arcára,
Zsolttal kezet fogott, és lassan elindult a tömegből kifele.
Mindketten utána néztek, és mindketten ugyanarra gondoltak.
A lány még jobban hozzá simult a férfihoz, és mintegy csak magának dünnyögve mondta;
- A barátom volt. majd mesélek róla.
A férfi érezte, hogy a lánynak még mindig nem közömbös egykori kedvese, de nem előretette, hogy meséljen, Most még nem.
Gondoltam; – súgta a fülébe a férfi.
Amikor készen állsz, majd akkor elmondod mi történt köztetek.

folyt. Köv.
2013-01-28

____________________________________________________________________________

Álomlovag 9

Még jó-ideig nem tudtak vissza menni a házba, és a lány elkezdett remegni. Zsolt oda súgta a lánynak; mi lenne ha nálam töltenéd az éjszakát?
A lakásod úgy is ki kell szellőztetni, és rendbe tenni ahhoz, hogy jól érezd magad benne. Rendben egyezett bele a lány. Egy gyors telefonhívás, és máris repültek a férfi lakása felé.
Barátságosan berendezett lakás volt. Kellene pár holmi otthonról. Mondta a lány. – Mire lenne szükséged? Igazából a személyes piperetáskámra.
– Virág abban tartott mindent ami kell neki, egy ilyen hirtelen jött távollét esetén. Rendben, majd később visszatérünk, de most menjünk tusolni, és rendelek valami könnyű vacsorát magunknak. Közben otthonosan mozgott a lakásban. Feltett teát, és Virágot betessékelte a fürdőbe, hogy lazítson egy jó meleg kádfödőben.
Megengedte neki a vizet, habfürdőt tett bele, és besegítette a kádba. A lány behunyta szemeit, és élvezte a testét körbeölelő meleg vizet, és a habfürdő illatát, mely az óceánt juttatta eszébe.
Lehet el is pilledt, pár percre, mert arra nyitotta ki a szemét, hogy a férfi ott guggol a feje mellett, és simogatja az arcát.
Aludtam? – kérdezte a lány. Nem, csak egy pillanatra pihentetted a szemeidet. Hoztam neked forró gyümölcsteát. Gyere kortyolgasd. A lány élvezettel ízlelgette a teát, és gondolatai messze kalandoztak.
Pontosabban visszagondolt Tamással eltöltött időkre, mikor még őrülten szerelmesek voltak egymásba, és egy nyári napon majdnem ugyanez történt velük. Csak nem volt tűz, most meg nem volt felhőszakadás.
Kirándulni indultak a Jánoshegyi kilátó felé, és már majdnem ott voltak, mikor hirtelen kapták az égi áldást a nyakukba. Sehol egy menedék, ahol meghúzódhattak volna.
Bőrig áztak, még a bugyijából is csavarni lehetett a vizet. Alig kaptak levegőt a nagy felhőszakadásban, mire végre felértek a kilátóhoz, de ott meg olyan sokan voltak, hogy csak ázni tudtak tovább.
Elindultak gyorsan visszafelé a szakadó esőben. Időnként korcsolyáztak, és nadrágféken jutottak tovább. Mese nem volt valahogy le kellett jutni. A libegőnél most senki sem volt. bár furcsállták a párt, de mégis elindították őket lefele. Közben amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan abba is maradt az eső. Libegtek lefele vizesen sárosan, összebújva, mikor megjelent a szivárvány a város felett!. Nézd! Kiáltotta a lány milyen gyönyörű! Valóban az volt a zöld lombtenger felett lebegtek, és a még sötét felhőkkel teli város mögött felsütött a nap, mely megtörte a nedves levegőközeget, és szivárványból, egy diadalívet vont a város felett. Kár, hogy nincs itt a gépem! Mikor hazaértek, Virág akkor is a kádban landolt, és Tamás is ugyanilyen kedvességgel árasztotta el. Most erre gondolt, és egy mélyet sóhajtott.
De ezt a feltörő sóhajt, most másik férfi hallgatta. Mi a baj kedves? – kérdezte. A lány ráemelte zöld szemeit, mosolygott, és csak annyit mondott.- jól érzem magam veled.
A férfi megcsókolta a lány homlokát, és a fülébe súgta. -én is kedves.
Kisegítette a lányt a kádból, segített törölközni, közben csókjaival halmozta el minden porcikáját. Puha hófehér köntösbe bújtatta, majd a nagy franciaágyba fektetve betakargatta. Meg ne fázz nekem mondta. bekapcsolta a TV-t hogy keressen magának valamit a lány és kiment mert csengettek. Megérkezett a vacsora. Mindjárt jövök drágám
Zsolt átvette, lerendezte a költségeket, és elkezdett a konyhában szorgoskodni, hogy tálaljon. Tálcával a kezében megjelent, de a lány a kimerültségtől és az átélt izgalmaktól, mély álomba zuhant. A férfi megfordult, halkan kiment, és hagyta a lányt pihenni.

Istenem Ez olyan csodálatos! Nem hittem volna, hogy valamikor lesz még nő az életemben. És most itt van! Motyogta magában, és a hűtőbe helyezte a hidegtálat.
Majd amikor felébred, akkor vacsizunk. Gondolta, és odabújt a lány mellé. Átkarolta, simogatta, apró csókokat adott az arcára, és boldog volt. Oly hosszú idő után úgy érzete, kapott egy második lehetőséget az élettől boldogságra.

folyt. Köv.

2013-01-29

______________________________________________________________________________

Álomlovag 10

A lány érezte, hogy a férfi mellé fekszik, odabújt hozzá, fejét a mellkasára tette, és úgy pihent tovább. Érezte ahogy a férfi szívdobbanása egyre szaporább, és simogatja a haját, arcát, és még közelebb húzódott hozzá.
Már nem Tamás körül forogtak az emlékei. Élvezte ahogy a férfi l, és védelmezi. Boldog volt, kis huncut mosoly suhant át az arcán, és puszit adott a férfi mellkasára.
Nem tudni mennyi ideig feküdtek így egymás mellett szenderegve, egyszer csak a lány csípője megfeszült, és őrült vágyat érzett hogy a férfié legyen.
A férfi is érezte ezt, és lassan elkezdte a lányt kihámozni a köntösből. Szép lassan lecsúsztatta a válláról, és apró csókokkal halmozta el a lány minden porcikáját.
Elöntötte mindkettőjüket a forróság, és minden megfontolást körültekintést félretéve. végre átadták magukat a gyönyörnek. egyesültek újra és újra.
Szenvedélyesen egyre hevesebben. A lány gyönyörsikolyokat hallatott, ami a férfit, még több fantáziára késztette. Újabb helyzetváltoztatással igyekezett fokozni a gyönyört. Az érzékek csatája volt ez, Ha festeni lehetett volna azt a mámort amit átéltek, csodálatos színek kerültek volna a festő palettára.
Méééég. nyöszörgött a lány, amikor a férfi belé hatolt egyre mélyebben, és egyre szenvedélyesebben. A lány teste vitustáncot járt, és a férfi csípője köré fonta a lábait.
Időtlen idők óta erre vágyott. Villant át egy pillanat töredék része alatt a lány agyán, és átadta magát annak a bizsergető jóleső érzésnek, amit orgazmusnak hívnak,
A férfi érezte ezt, és sikerült úgy időzíteni, hogy amikor a lány a csúcsra ért, őt is akkor öntötte el a kéj, és ahogy érezte, akkor ki szerette volna venni, hisz nem használtak óvszert, de a lány teste megfeszült, és nem engedett szorításából.
Ne, maradj! ; – suttogta a fülébe, és a férfi engedelmeskedve,
megöntözte a lány kelyhét a gyönyörnedvével.
Ott feküdtek összeölelkezve, és nem mozdultak. A férfi érezte, hogy a férfiassága hanyatlik, de a lány továbbra sem engedte, hogy elmozduljon.
Maradj még kedves! Szeretném! Csodálatos voltál kedves, és most még csodálatosabb vagy. -suttogta a férfi a lány fülébe, és a nyakát kezdte csókolgatni. Menjünk tusolni javasolta a férfi.
Rendben menjünk, de mégsem akarta elengedni a férfit. Zsolt ekkor felnevetett.
De drágám így nem fog menni! Vagyis, talán mégis! Felkapta a lányt, és ölben kivitte a fürdőbe, ott megnyitotta a tusolót, és elkezdték egymás kényeztetését.
A meleg víz jólesően pergett a testükre, és a férfi nem állta meg, hogy ne kényeztesse a lány mellét, nyakát, és ismét ölelkeztek.
A lány viszonozta a kedveskedő csókokat, és azon kapták magukat, hogy újra megkívánták egymást.
Vizesen megint az ágyig araszoltak, és csillapították a szexéhségüket. Mikor mindketten ismét a csúcsra értek, kimerülten feküdtek egymás mellett. A lány a férfi ölébe bújt, és a férfi átölelte.
Szeméből könnyek buggyantak ki és végig csorogtak a lány arcán. A férfi megijedt. Édes istenem valamit elrontottam? miért sírsz? -
Semmi mosolygott a lány ezek csak az örömkönnyei. Mát több éve nem volt részem ilyen élményben. Pontosabban, Mióta Tamással szakítottam. – mondta csendesen a lány.
A férfin látszott a megkönnyebbülés, és egy mély sóhajjal közelebb húzta magához Virágot.

Közben az ő gondolatai is messze-messze jártak. Valahol a múltban, amikor egy szerencsétlen napon ki vitorláztak a Balaton vizére, Fittyet hányva a piros jelzésnek, hisz mindketten nagyon jól tudtak úszni, és nem féltek a hullámoktól.
Azóta Zsolt elátkozta azt a pillanatot, is amikor engedett Kriszti kérésének, és vízre szállt.

Folyt. köv.
 

____________________________________________________________________________

Álomlovag 11

A Balaton mellett, töltöttek pár napot a barátaikkal, mikor Krisztinek hirtelen ötlete az volt, hogy vitorlázzanak ki a viharban,
Mindenki felélénkült az ötlet hallatán, és csak helyeselték.
Egyedül Zsolt volt, aki ellenezte. Sosem szerette, ha vakmerően kihívja maga ellen a sorsot.
Kriszti viszont szenvedélyesen imádta a kihívásokat, és minden alkalmat megragadott, hogy ilyen helyzetet teremtsen maga körül.
– Szeretek veszélyesen élni; -mondogatta.
Felmegy az adrenalin szintem, és utána a szeretkezés veled drágám fenomenális!
Addig addig győzködte Zsoltot, hogy engedett a lány kívánságának, bízott abban, hogy mint mindig, most megússzák, és valóban az ilyen hajmeresztő mutatványok után Kriszti igazi lepedőakrobatává szokott válni.
Szerette az ilyen együttléteket, de aggódott is, amíg kint voltak a viharban.
Elnézte a sötét felhőket, melyek komoran gyülekeztek az egyre jobban fodrozódó víz felett. A szél felélénkült, és Zsoltnak baljós érzése támadt.
Kriszti! Ma hagyjuk ki. – mondta a n, de mikor a lányra nézett, már tudta bármit is mondana, haszontalan lenne.
Arca rózsás volt az izgalomtól, gyönyörű smaragdzöld szemei szinte világítottak.
Zsolt feladta a hiábavaló győzködést, leindult a partra, hogy ellenőrizze a vitorlást, a hajóköteleket, és a mentőmellényeket, hogy minden a helyén van-e.
A szél egyre erősebben fújt, és a fodrozódásból, hamarosan több méteres hullámok lettek. A kis csapat két vitorlással indult, a fedélzetén 1-1 páros.
Régóta ismerték egymást, valaha olimpikonok voltak, egy csapatban versenyeztek, Mind a négyen remek úszók voltak.
Mindig a viharban szörföztek, és nagyon élvezték a többméteres hullámokat. Viccesen hullámlovasoknak hívták magukat.
Igazi kihívás volt számukra az ilyen vihar. Uralták a szeszélyes időjárást, és a vizet. i a szelet a vitorlából, és a hullámok hátán repülünk. Hangos kacagással keltek most is vízre.
Repültek mint a kilőtt nyílvessző, a haragos hullámok hátán, meglovagolva egy-egy tarajost is. Élvezettel sikongattak, amikor egy- egy hullám átcsapott a fejük felett, de mindkét férfi uralta a vitorlást, szinte kezes báránnyá váltak alattuk a.
Ám egyszer csak hirtelen felbukkant a semmiből egy hánykódó csónak, benne két fiatallal. Erősen kapaszkodtak a csónak szélébe, de egy oldalhullám felborította őket, és a vízbe pottyantak.
Nem volt rajtuk mentőmellény. Kriszti és Zsolt, döbbenten figyelték, mikor bukkannak fel a fiatalok, de csak egy egy pillanatra látták őket, és látszott rajtuk, hogy fuldokolnak.
Egymásra néztek, és szinte egyszerre vetették magukat a vízbe, egy – egy mentőmellénnyel.
Társaikat, már rég nem látták, de miattuk nem aggódtak.
A vitorlás felborult, és gazdátlanul hánykolódott a vízen. Kriszti elkapta az egyik fiatalt, és nehezen, de fölköttette rá a menőmellényt.
Odaúszott a felborult vitorláshoz vele, és el mutogatta neki, hogy erősen kapaszkodjon a kötelekbe, és rátekerte a csuklójára. Mikor hátra pillantott, meglátta Zsoltot, aki szintén a kimentett fiatallal közeledett a vitorlás felé. Most már mind a négyen biztonságban voltak, és folytatták a küzdelmet az életükért.
Egymásra néztek, és Zsolt büszke volt Krisztire, és örült, hogy a lány is büszkén tekint rá. Erőteljesen tempóztak, és kerültél el az oldalhullámokat, amik maguk alá temethették volna őket. Amint igyekeztek kifelé, meghallották barátaik kétségbeesett kiáltását. Egymásra néztek. és Kriszti elhagyta a vitorlást, a hang irányába vette útját. Zsolt tudta, hogy a fiatalokat nem hagyhatja ott, ezért erőteljesebben tempózott a part felé.
Mikor kiértek a partra, a rendőrök, és a mentősök, már várták őket. Zsolt a gondjaikra bízta őket, és idejük se volt arra, hogy szóljanak hozzá, már el is tűnt a hullámok között, a hangok irányába.
Csak úszott, és úszott de sehol sem látta a kedvesét, sem a barátait. Csak a kétségbe esett hangokat, mint amikor az ember küzd az életéért.
Már érezte, hogy ereje kezdi elhagyni, de nem adta fel.
Egyre csak úszott, és időnként alábukott, hátha meglát ja kedvesét, és segíteni tud rajta.
Kétségbeesetten, egyre reménytelenebbül kiabált, hátha meghallja Kriszti, és valahogy jelez neki. De ereje elfogyott, és elnyelte a mélység.
Mikor magához tért, kórházi ágyon találta magát, egy kedves nővér jelenlétében, aki aggódó arccal tevékenykedett körülötte.
Hirtelen felült, és lekezdett kiabálni. Kriszti! kedvesem hol vagy?!. A nővér odarohant, és megnyomta a vészjelzőt, mire többen is berohantak a szobába, és nyugtatót adtak a férfinak.
Mikor a nyugtató hatott, álomba merült, de rémálmai voltak. késő este volt, mikor újra felébredt. Csendes volt minden. kintről fény szűrődött be, és halk beszélgetés.
Két nővérke beszélgetett.
"- Szegényke. olyan fiatal volt, És itt van a vőlegénye, aki túlélte, de nem sok kellett, hogy ő is utána vesszen. Még szerencse, hogy a vizimentők időben észrevették, abban a nagy viharban, amikor épp elmerült!"
Zsolt ráeszmélt, hogy róla beszélnek, és nem tud mozogni, mert rögzítve van mindkét csuklója, és bokája.
Még szerencse, hogy a csengő a kezébe tették. Egy ideig még várakozott, hátha mást is megtud, de úgy tűnt a nővérek eltávoztak, és tették a dolgukat.
csengetett, és szinte azonnal bejött hozzá a nővér, aki megkérdezte, hogy mire lenne szüksége.
Felvilágosításra, és szeretném ha szabaddá tenné a kezeimet, és a lábam. – mondta.
A nővér eltűnt az ajtóban, és nemsokára megjelent egy fehér köpenyes fiatal orvos.
Szép estét fiatalember Dr. Kis Roland vagyok.
Hogy érzi magát? Szeretném tudni mi történt velem, a menyasszonyommal, és a barátaimmal.
És ha lehet kérem oldják fel a kötéseket, Teljesen rendben vagyok.
Szóval Kedves Zsolt; – Kezdem a jó hírekkel. Akiket kimentettek, ők jól vannak, holnap haza is mehetnek.
Önt, és a két barátját is sikeresen kimentették a hullámokból, de sajnos a menyasszonyának nyoma veszett.
Zsolt csak nézett üresen maga elé, és nem vett tudomást a külvilág létezéséről. Sokkot kapott, mikor megtudta, hogy kedvese a hullámokban lelte halálát. Mikor öntudatára ébredt pár nap múlva, addigra Kriszti holttestét még mindig nem találták. Zsolt titokban reménykedett, hogy valahol partot ért a szereleme, csak amnéziás, és ha ő is felébred, ismét együtt lehetnek. De hamis ábrándjait, az idő múlásával feladta, és minden energiáját a munkára fordította. Hetente kiment a partra, egykori kedvesének hullámsírjához, és gondolatban átkozta azt a napot, és a pillanatot, mely tönkre tette az életét, és ketté törte egy sugárzó fial lány élettét.
Elrabolta tőle a vihar, és a haragos hullámok.

Idővel ezt a hamis reményt is feladta. Már lemondott a szerelemről, és a munkába vetette magát, hogy ne kelljen gondol

Ezekkel a gondolatokkal fejében ölelte át a lányt, és annyira félt, hogy elveszíti őt!
Most hogy végre újra fellobbanó tűz gyúlt a szívében, pedig azt hitte ez soha nem fog megtörténni vele!


Folyt köv.

2013-01-31

____________________________________________________________________________

Álomlovag12

A lány szorosan simult hozzá, s bár csukva volt a szeme, Zsolt mégis tudta, hogy ébren van, és kavarognak benne az átélt események, és a múlt. Türelmesen várta, hogy a lány megnyíljon neki.
Éhes vagy drágám? – kérdezte halkan. Elkészítem a vacsit, ha gondolod.
Ne! Maradjunk még picit összebújva! Szeretnék még hozzád bújni.
Zsolt elmosolyodott. Nagyon is kedvére volt, hogy összebújva feküdtek egymás mellett.
Érzékien megcsókolta a lány homlokát, és csak annyit mondott. – Ameddig csak szeretnéd.
Tudod; – kezdte a lány, valamikor Tamással úgy gondoltuk, hogy együtt fogunk megöregedni., de a sors mást akart.
– Csuklott el a hangja.
Zsolt megsimogatta, és kibuggyanó könnyét letörölgette.
Nem kell beszélned róla ha nem szeretnél. mondta csendesen.
De igen! Felelt a lány, szeretném ha tudnál mindent.
Úgy érzem ezt tudnod kell, a későbbi kapcsolatunk fenntartása is megkívánja.
Hallgatlak drágám. Akkor úgy gondoltam, hogy senki, és semmi nem tud tőle elválasztani. Az esküvő ugyan nem volt kitűzve, de mindketten éreztük, hogy csak egymáséi leszünk, a végtelenségig.
Amíg Tamás életében nem bukkant fel egy másik lány.
Virágból csak úgy ömlöttek a szavak, és a keserűség, amit akkor átélt.
Elmesélte, hogy mi történt, és hogy azóta erős bástyát épített maga köré, nagyon magasan, és megközelíthetetlené vált.
Nem tudott bízni a férfiakban.
Ennek két éve. Fejezte be mondandóját a lány. Azóta nem volt férfi az életemben.
Mikor megláttalak ott az ajtóban, nem tudom mi történt velem. Mint egy üstökös, úgy robbantottad fel azt a bástyát, amit gondosan magam köré építettem.
A falak leomlottak, és hagytam magam sodorni a lavinával.
Úgy éreztem rád vártam, és a kulcs a szívemhez nálad van, ami a lakatot kinyitja, és beléphetsz a rejtek ajtón.
Mikor észrevettem, hogy Tamás újra visszatért az életembe, akkor kétségek gyötörtek. Aztán az a tűz! Akkor éreztem, hogy rád van szükségem.
Viharos gyorsasággal jöttél, de remélem, nem távozol, megpihensz nálam.
És ismét könnyezni kezdett. Zsolt ismét megsimogatta, csókolta a könnyes arcát, és a fülébe suttogta. – Igen szeretném, ha életed része lehetnék örökre.

Most én következem. – Mondta a férfi.
Az én életemben is volt egy lány. Csukva voltak a szemei úgy emlékezett vissza az elmúlt évek szörnyűségeire. Fiatalok voltunk, és nagyon szerettük egymást. Kriszti egy igazi kamikaze volt.
Mindig kereste a kihívásokat, és a veszély csak fokozta az energiáját. Míg nem ellene fordult a szeszélyes sors, és elvette tőlem.
Nem hittem volna, hogy valaha fogok mást ölelni.
Teljesen magamba roskadtam, és csak a munkának éltem, de nem enyhültek a fájdalmaim a veszteség miatt.
Most már eljutottam arra a szintre, hogy kell mellém valaki, aki segíti a munkámat. Sok jelentkező volt, de úgy gondoltam ha a nap 24 órájából 24-et velem kell lennie, akkor előbb felveszem fele a kapcsolatot, és ha minden stimmel, akkor beleugrunk fejest a munkába.
Több jelentkezővel vettem fel a kapcsolatot, de egyik sem volt minden szempontból megfelelő nekem. Már lassan kezdtem feladni a keresést, amikor megláttam a fényképes önéletrajzod, amit küldtél. Adtam magamnak még egy esélyt, és megkerestelek.
Mosoly bujkált a szája szegeltében mikor vissza emlékezett arra a pillanatra, mikor megpillantotta a lányt.
Ahogy félig felöltözve fedetlen keblei a szeme elé kerültek, és a lány természetes viselkedése nagyon megfogta. Mióta Krisztina meghalt, azóta nem tudtam egy nőre sem úgy gondolni. Veled más volt a helyzet.
Te úgy ahogy voltál, megbabonáztál, és úgy éreztem, hogy nem volt hiába való, a várakozásom,
TE vagy akit kerestelek. – most már biztos vagyok benne!
Alig vártam, hogy másnap ismét láthassalak! A folytatást ismered. kedves.
Szorította magához a lányt.
Már nem is szeretnélek elengedni, egy pillanatra sem.

A lány felsóhajtott, és ez a sóhaj nagyon mélyről jött, és szinte érezni lehetett, hogy a belső feszültség ezzel a sóhajjal tova szállt.


folyt köv.

______________________________________________________________________________

Álomlovag 13


Így feküdtek egymás mellett, mikor Zsolt megszólalt. – Nem vagy éhes drágám?
Nem felet a lány. Maradjunk még egy picit, és jobban belefúrta magát Zsolt ölébe.
Tudod, Tamás a barátom volt valamikor, keserűség bujkált a hangjában, és egy könnycsepp buggyant ki a szeméből, mely végigcsordult az arcán.
Zsolt lecsókolta a könnyeket és suttogta. – nem kell beszélned róla. El szeretném mondani mondta a lány. és csak úgy dőltek belőle a szavak. Mikor a végére ért, teljesen eláztatta Zsolt mellén a köntöst.
Zsolt magához ölelte a lányt, és forró csókot nyomott az ajkára.
A lényeg kedves, hogy most itt vagy velem, és remélem velünk ez sosem fog megtörténni. Egy darabig hallgattak, mindketten majd Zsolt kiment a konyhába, és szervírozta a hidegtálat.
Csendesen falatozgattak, közben apró csókokat váltottak
Mikor befejezték a vacsit, Zsolt kivitte a konyhába a hulladékot, és kidobta.
Bekapcsolták a zenecsatornát, és ismét összebújtak.
Zsolt elkezdte mondani az ő történetét. Mindenkinek megvannak az életben a saját gondjai.
Krisztina egy időzített bomba volt. Mindig kereste a veszélyt. Ezt élvezte, és ez éltette. Elmesélte tragikus történetüket, és csukott szemmel emlékezett arra a viharos napra, amikor végleg elvesztette szerelmét.
Azt hittem soha nem fog megtörténni velem, hogy újra szerelmes leszek. Belevetettem magam a munkába, és egyre csak hajtottam magam. Nem akartam gondolni semmire. Igazi önpusztító életet éltem.
Csak rá gondoltam minden szabadidőmben. Nem akartam élni nélküle. Viszont a munkám megköveteli a precíz ügyintézést, és kell mellém egy olyan ember, aki megszervezi a találkozásokat, a megbeszéléseket, és nekem csak a tárgyalás kimenetelével kelljen foglalkoznom,
Ezért kerestem egy személyi titkárnőt, mégpedig nem is akármilyet. – mosolygott Zsolt, és puszit adott a lány feje búbjára.
Már régóta keresgéltem, de valami miatt, csak nem találtam azt aki mindenféle szempontból megfelelt volna az elvárásaimnak.
Nagyon sok levelet kaptam, de mindet én akartam átnézni és értékelni. Lassan már kezdtem feladni, hogy találok valakit, amikor megláttam a fényképes önéletrajzod. Akkor úgy döntöttem, még ezt az egy esélyt megadom, hátha. – és felkerestelek.
- Halvány mosoly jelent meg az arcán, mikor vissza gondolt amikor megpillantotta a lányt. Egyből érezte, hogy neki ez a lány kell, és nem csak titkárnőként gondolt rá, hanem valahogy az első pillanattól kezdve úgy nézett rá, mint akkoriban Krisztinára. Bár ő sokkal másabb volt, mégis megbabonázták a gyönyörű smaragdra emlékeztető zöld szemei, aranybarna vállára omló haja, melyen a kora őszi napsugár csillant, félig fedetlen keblei. Gyönyörűnek látta a lányt, a maga természetes megjelenésében. Másnap a jól sikerült ebéd, és az idilli perceket félbeszakító tűz. Egyre csak azt érezte, hogy ez a lány az, aki Krisztina méltó utódja lehetne. Csak remélte, hogy a lány is így érez iránta. Picit megrémült, mikor Tamás a semmiből hirtelen felbukkant újra a lány életében, és látta, hogy milyen hatással van még mindig rá. Magában eltökélte, hogy nem adja meg egy könnyen magát a sorsnak, hanem harcolni fog a lány szerelméért, és lehetőségeihez mérten megpróbálja Tamástól távol tartani.
Pár pillanatig tartott csak, amíg ezek a gondolatok átfutottak a fejében, és így folytatta. ma itt maradsz nálam, hisz nem alkalmas most a lakásod a pihenésre. Van útleveled? igen!- felelte a lány, és megint csak Tamás jutott az eszébe. Vele akart menni egy olaszországi nyaralásra, mielőtt szakítottak volna. akkor csináltatta meg az útlevelét.
Rendben. Reggel korábban kelünk és elmegyünk hozzád, össze pakolsz pár holmit, az útleveled, meg ami szükséges, és holnap reggel Rómába jössz velem, és pár szóban felvázolta, hogy mi a teendője a lánynak. Amire esetleg szükséged lehet, és nincs, azt Rómában megvesszük. Még sokáig beszélgetek, majd mindketten álomba zuhantak. Zsolt egész éjjel a karjaiban tartotta Virágot. A lány belekuporodva a férfi ölében biztonságban érezte magát, és békésen szendergett. Álmodott egy gyönyörű világot magának, és a férfi ölelése ebben erősítette. Kora reggel mosollyal ajkukon ébredtek mindketten. Gyors tusolás, rendbe szedték magukat, pirítós vajjal, és forró tea. Épp befejezték, mikor megérkezett a kocsi. Felmentek Virág lakásába, és a lány elszörnyülködött! Te jó ég! Hogy fogom ezt én helyrehozatni!. Ne aggódj drágám, majd segítek. Egy két telefon, és már csak a szomszédot kellett megkérni, hogy figyeljen a helyreállítások menetére, amíg a lány nem lesz itthon. A felmerülő költségeket természetesen részletekben majd kifizeted. De siessünk, mert lekéssük a gépet.
Mikor a reptérre értek, épp az utolsó pillanatban tudtak még beszállni. Virág még sosem utazott repülővel, és szorongott is ez miatt.
Nyugi! Nem lesz semmi baj. Mondta a férfi és magához húzta a lányt.
Kényelmesen elhelyezkedtek, és hamarosan meghallották a kapitány hangját, amint közölte, hogy mennyi ideig tart majd az út, és ha bármire szükségük lenne, az utaskísérők mindenben a segítségükre lesznek.
Már a felhők felett jártak, amikor a gép elkezdett hánykolódni. Az utasok jobbra-balra dülöngéltek, a kézipoggyászok potyogtak. Senki sem értette, mi történhetett. Egyszer csak egy erőteljes férfihang szólalt meg a hangszórókon keresztül. Mindenki üljön a helyére. A gépet eltérítettük, ha rendesen viselkednek, nem történik semmi baj. Közben fegyveresek lepték el az utasteret, és a megdöbbent utasokat terelgették egy helyre. a turista osztályról is felhozták az utasokat, és az üres helyekre leültették. A gyerekek rémülten sírtak, Virágot az ájulás környékezte.
Ilyen a világon sincs suttogta. Ez csak álom, és mindjárt felébredek.
Lassan kinyitotta a szemét, de a döbben arcok, és a pattogó parancsszavak, hamar öntudatra ébresztették a lányt. Sajnos nem álmodsz súgta halkan a lánynak a férfi.

folyt köv.

2013-02-05

_____________________________________________________________________________

Álomlovag 14

Virág behunyta ismét a szemeit, és elkezdett vacogni. A férfi egy plédet terített rá, és aggódva figyelte a lányt. Szeretett volna neki segíteni, de nem tudott, és ez nagyon aggasztotta.
Virág kizárta elméjéből a külvilágot, semmit sem érzékelt a körülötte zajló eseményekből.
Bezárkózott az öntudatlanság állapotába. Szemei fénytelenek lettek, tekintete a semmibe révedt.
Shockot kapott.- gondolta a férfi, és jelzett az utaskísérőnek. Virágot átkísérték egy külön elszeparált részbe, ahol egy, az utasok közt levő orvos a gondjaiba vett. A lány automatikusan engedelmeskedett, bár ezek csak önkéntelen mozdulatok voltak.
Ez még a jobbik eset gondolta a férfi, és bízott benne, hogy az elsők közt lesz, akik elhagyhatják majd a gépet.
közben a gépet visszafordították a Ferihegyi reptérre. Az utasok semmit sem tudtak miért történik mindez, de biztosak voltak benne, hogy kemény harc folyik most az eltérítők, és a kommandósok között.
Egyszer csak a 10. órában, megnyílt a gép, és elengedték az időseket, a gyerekeket, és Virágot is látta, amint a mentősök elszállítják.,
Zsoltnak a torkában dobogott a szíve, mikor megpillantotta kedvesét a hordágyon, oxigén-maszkkal az arcán, és infúzióval a karjában.
Szemei megteltek könnyekkel, és az önvád marcangolta.
Nem akarja elveszíteni! Egyre csak erre gondolt, közben le nem vette a szemét, az egyre távolodó mentőautóról. Legalább ő biztonságban van; nyugtatgatta magát.
Virág egy kórházi ágyon ébredt, előbb kíváncsian nézett körbe, mert fogalma sem volt, hogy hol van, és mit keres itt.
Ajka kiszáradt, és pokolian szomjas volt, inni szeretett volna, de a kezei az ágyhoz voltak rögzítve. Lassan felmérte a helyzetet, és megállapította, hogy kórházban van, két keze leszíjazva, az infúzió csepeg a karjába, és innia kell különben szomjan hal.
Zavarosak voltak az emlékképei, sok mindenre nem emlékezett. Először ki akart szabadulni, és elkezdte rángatni a kötelékeit. Akkor meglátta a fölé hajló kedves női arcot.
Nyugodjon meg kedves! Most már jó helyen van! Virágnak idejébe telt, mire teljesen kitisztult a feje, és mindent a helyére tett.
Kérek egy kis vizet suttogta rekedtes hangon. Jó de csak egy nagyon picit. – válaszolt a nővér, és szívószálat tett a lány szájába.
Virág mohón kortyolta az éltető nedűt. de a nővér hamarosan elvette tőle. Csak óvatosan mondta. Mindjárt értesítem a kezelőorvosát, és eltűnt a lány szemei elől. Kis idő múlva megjelent egy magas barna kedves férfi, és mosolyogva közeledett a lány felé.
Békési Zoltán vagyok. Mutatkozott be a férfi. Eloldozom a kezeit. Sajnos erre szükség volt, nehogy kárt tegyen magában.
Mire emlékszik az elmúlt eseményekből? Virág erősen gondolkodott, de másra nem tudott gondolni, csak arra, hogy milyen boldog volt Zsolttal. és fogalma sem volt hogy mi történhetett. Megrázta a fejét, hogy semmire. Értem mondta az orvos,
- Elárulná, hogy miért vagyok itt, és mióta? – kérdezte a lány.
Igen felet az orvos, csak szerettem volna tudni mire emlékszik.
A lánynak kezdett valami derengeni, hogy felszállt a repülőgépre, és rettenetesen félt, és Zsolt nyugtatta, hogy nincs semmi baj nyugodjon meg.
Édes istenem! – lezuhant a gép? kiáltotta a lány kétségbeesetten, mikor felrémlett benne hogy repültek. Mivel nem látott magán sérüléseket, arra gondolt. lehet több hónapja fekszik itt öntudatlanul.
Nem nem nem!!! Sietett megnyugtatni az orvos a lányt.
Pár napja van nálunk. A gépet amin utaztak, terroristák kerítették hatalmukba, és ön Hockot kapott. Az elsők között volt akiket elengedtek.
Istenem! – zuhant magába a lány Zsolt! Mi van Zsolttal? Suttogta halkan. A könnyein keresztül szinte semmit sem látott. minden olyan elmosódott lett, az orvos hangját is már csak nagyon messziről hallotta.
A következő kép ami elé tárult, Zsolt aggódó arca volt.
Édes istenem! Zsolt! Ugrott nyakába a férfinak, akinek kissé meggyötört, borostás volt az arca.
Itt vagyok kedves! Nincs semmi baj. Már minden rendben van. Ölelte magához a lányt, aki majdnem megfojtotta, úgy szorította magához a férfit. Mi történt velünk? Majd később kedves. Súgta a fülébe a férfi, és hangja megremegett.....


folyt köv.

2013-02-06

___________________________________________________________________________

Álomlovag 15

Zsolt picit megkönnyebbülten, mégis szorongó szívvel nézett a távolodó mentőautó után. Aggódott Virágért. Mennyire más mint Krisztina! Törékeny, és nem bírja a stresszhelyzetet. Ezt jó lesz megjegyezni; könyvelte el magában a férfi. Nem szabad túlterhelnem, ha nem akarom elveszíteni gondolta magában. Energikus volt, de ugyanakkor összeroppant ha túlságosan nagy nyomás nehezedett rá. Nem baj majd megvédem mindentől az én kis virágszálamat; és halvány mosoly bujkált a szája szegeltében. Gondolatai teljesen elfoglalták. Egy cseppet sem félt eddig. Most már van aki számít rá, és van aki várja. Egészem másképp értékelte az életet, mint egy héttel ezelőtt tette. Nem is akart rágondolni, hogy mi lesz ennek az egésznek a kimenetele. Az utasok semmit sem tudtak, a túszejtők, és az elhárítók között folytatott követelésekről. Nem kötötték az orrukra. néha berohantak, váltottak pár szót, és arcukon látszott a feszültség. Szinte már csak férfiakból állt a csapat. Egy két nő volt csak, akik nem voltak hajlandók a férjük nélkül elmenni. Nem is n, hogy mennyire veszélyes játékban vesznek részt. A házaspárok sokkal sérülékenyebbek és potenciális célpontok a gépeltérítők számára.

Már a negyedik nap tartották fogva őket, már nyűgösek voltak, fáradtak, és ez nem csak a túszokat viselte meg, hanem a fogvartartóikat is. Egy idősebb úr szívinfarktust kapott, és meg is halt. Ő volt az első áldozat.
Később kiterült, hogy nyomatékot adjanak a szavahihetőségüknek, a halott férfiba golyót repítettek, és kilökték a gépből. A túszok között pánik tört ki. A túszejtők, alig tudták uralni a helyzetet, kaptak enni és inni de minimálisat, a mosdót egyesével használhatták, nyitott ajtó mellett. A telefonokat mindenkitől elvették. Zsoltot megviselte, hogy már a negyedik napja nem tudott zuhanyozni, és fehérneműt váltani. Ápolatlannak érezte magát, és ez zavarta. Egyelőre nem történt semmi említésre méltó. Legalábbis őket nem tájékoztatták. A negyedik nap amint besötétedett, egyszer csak arra riadt fel hogy hatalmas robajjal emberek rohannak végig a gép utasrészén, és kiabálnak. ösztönösen mindenki az ülések alácsusszant. A fegyverek ropogtak, egy egy ordítás szakította meg a fegyverek ropogását.
Mindez nem tartott tovább negyed óránál, és szabadok voltak.
Zsolt első dolga az volt, hogy a kórházban megkeresse a lányt, és érdeklődjön hogyléte felől. Mikor megtudta, hogy még mindig időnként öntudatlan állapotban van, nagyon elszomorodott. Gyorsan hozatott magának váltás ruhát, rendbe szedte magát, és sietett vissza a kórházba a lányhoz. Ott virrasztott mellette. fogta a kezét, és beszélt hozzá. Valahol olvasta, hogy az öntudatlan emberek hallják ha hozzájuk beszélnek. egy kis idő múlva a lányba is visszatért az élet. Zsolt nyakába borult, és úgy tűnt el sem akarja engedni többé. Azt hittem meghaltál suttogta a lány, és a könnyeinek szabad folyást engedett.
Sírj csak kedves simogatta a haját Zsolt, és folyamatosan csókolta a lány könnyes arcát. Majd később mindent elmesélek. Magához szorította a lányt, és a fülébe súgta, én is azt hittem, hogy elveszítelek, de boldog vagyok, mert látom, hogy visszatértél hozzám.


folyt. köv.

___________________________________________________________________________

Álomlovag 16

Virág, még pár napot a kórházban töltött, a biztonság kedvéért. Zsolt, szinte minden idejét ott töltötte nála. Lassan berendezkedett erre az életmódra, és alig várta. Hogy a lány ismét a karjaiban lehessen. Mikor meghallgatta az orvos utasításait, a lányra nézett, és ellentmondást nem tűrő hangon mondta.
Nálam leszel még egy ideig, amíg meg nem erősödsz.
Persze utána is, de ezt nem kötötte a lány orrára. Úgy is még a lakásod is rendbe kell tetetni. A lány, hálás volt átölelte a nyakát, és huncutul kacsintott. Igen is főnök, ahogy akarja  és összeforrt az ajkuk. Reméltem, hogy ezt mondod. Kora ősz volt, és még a délelőtti órákban kellemesen sütött a nap. Zsolt hazavitte a lányt, ott még ágyba dugta, és kényeztette. Ellátta mindennel, hogy ne unatkozzon, amíg távol lesz. Csak fél óra! Mondta Zsolt, és csak a tiéd leszek. Úgy tervezte, hogy beszalad a központba, elrendez mindent, felveszik Virágot dolgozni, és mivel ez a túszejtés közrejátszott a lány betegségében, ezért munkahelyi balesetként kezelik, mert ugye dolgoztak volna. A lány a kedvenc csatornájára tette a TV-t, és egy idő múlva elszenderedett. Csodálatos álma volt. Ment a napsütötte erdőben, a madarak csicseregtek, hallotta a csermely csobogását, és egy virágokkal teli rétre érkezett. Leheveredett a virágok közé, és nézte a kék eget, érezte a virágok illatát, szemével követte a pillangók táncát, hallgatta a méhek zümmögését.
Boldog volt, behunyta a szemét, és élvezte, hogy a bágyadt napsugár játszik az ajkán. Melegíti a bőrét, és a szellő simogatja. Harmatcsepp a homlokán. Ekkor kinyitotta a szemét, és felébredt. Nyújtózott egyet, majd megcélozta a fürdőszobát. Zsolt már elhozatta otthonról a pipere dolgait, meg egy pár nélkülözhetetlen holmit.
Lassan ráérősen kezdett vetkőzni, megnyitotta a vizet, mert most nem tusolni akart, hanem a jó meleg vízben pancsolni. Fürdősót szórt a vízbe, és egyből érezte a fenyő illatát, belépett a kádba, és elmerült a kellemesen bizsergető vízben. Behunyt szemmel relaxált, és kényelmesen ellazult. Arra ébredt, hogy valaki csobban a kádban mellette. Picit megijedt, szemeit kinyitotta, és Zsolt mosolygott vissza rá. Gyere, kedves fordulj meg és feküdj az ölembe. A lány engedelmesen megfordult, és háttal, Zsolt vállára hajtotta a fejét. Zsolt közben a lány homlokát simogatta, mellére vizet locsolgatott, és élvezte, ahogy a lány mellbimbója a simogatás hatására megkeményedett. Apró sóhajok hagyták el a lány ajkát, és tovább élvezte a kényeztetést. Egészen addig, amíg fel nem ébredtek az ösztönei, és vágyat nem érzett, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Érezte a férfin is a vágy egyre növekvő elhatalmasodását. Menjünk az ágyba suttogta halkan. Menjünk drágám. Kisegítette a lányt a kádból, megtörölgette, puha frottír köntösbe bújtatta, közben maga is gyorsan felkapta a sajátját, és ölelkezve araszoltak a hálószoba felé. Mikor odaértek bebújtak a takaró alá, és újra csak a gyönyör perceinek éltek, mint amikor először voltak együtt. Kellemesen elfáradtak, és mindketten nagyon boldogok voltak.
Megyek és készítek valami vacsorát mondta Zsolt.
Várj majd én! Nem, nem csóválta meg a fejét a férfi. Te most pihensz. Gyorsan főzött egy forró teát, vajas pirítóst-sonkát tett rá, és egy – egy lágy tojás kíséretében az ágyba vitte a lánynak. Teljesen elkényeztetsz. Mondta a lány. Zsolt csak mosolygott. Meg kell erősödnöd, mondta. Holnap engedélyezek egy könnyű sétát kettesben velem, de csak itt a parkban. Nagyobb túráról, szó sem lehet. Mikor megvacsiztak, fogmosás után ismét egymás karjaiban pihentek. Zsolt úgy érezte, ha elveszítené ezt a lányt, nem élné túl. szeretlek súgta a lány fülébe, Virág még jobban belehúzódott a férfi fülébe, mintegy jelezve, hogy onnan ki sem szeretne jönni. Én is szeretlek, és a férfi kezébe temette arcát. Egy idő múlva a lány szembe fordult a férfival, és szorosan egymást átölelve összesimultak. Érezték a kettejük között vibráló feszültséget, és szinte hallották egymás szívdobbanását.
Így aludtak egymás karjaiban, és az öreg hold mikor belesett a szoba ablakán, szerelmes párt látott, ahogy álmukban is ölelkeznek, mintha soha többé nem akarnának elválni egymástól.

folyt. köv.

________________________________________________________________________________

Álomlovag 17

Rémálmok gyötörték, éjjel arra ébredt Zsolt, hogy a lány sikítozik, és dobálja magát. Virágnak majd kiugrott a szíve, a torkában dobogott, és könnyezett mikor felébredt. A férfi odabújt hozzá, megnyugtatta, mire újra álomba szenderült. Zsolt nem ijedt meg, mert az orvos mondta, hogy ezek a rémálmok még mindig gyötrik a lányt, de idő kérdése, és elmúlik. Másnap reggel hé tágra sütött a nap, mikor felébredtek. Egy könnyű reggeli és laza tusolás. és indultak a reggeli sétára. Közben elsétáltak virág lakása felé, és közben beszélgettek minden féléről. Felugrottak pár dologért, és a növényeket meglocsolni. Már nyoma sem volt a pár hete kitört tűznek. Virág elégedett volt mindennel.
Nap, mint nap megismételték a napi sétákat, és a lány egyre erősebb lett. Lassan visszatért a megszokott élte viteléhez. Már rémálmai is csak ritkán voltak. Zsolt követte az orvos utasításait a háttérből, sikeresen haladtak előre a terápiával. Persze minderről Virágnak tudomása sem volt. Jól érezte magát a férfi társaságában, lassan már elválaszthatatlanok voltak. Teltek a hetek, a hónapok, és szinte észre sem vették. Időnként Zsolt eltűnt egy pár napra, de nem hagyta magára a lányt. Tervezett neki programokat, és arra az időre, segítségül hívta a barátait is, amíg neki távol kellett lennie a lánytól. Mindent véletlenszerűen szervezett meg, nehogy a lány gyanakodni kezdjen. Észre sem vette, hogy szalad az idő! Csodásan érezte magát az új barátaival is, és persze amikor Zsolt visszatért, kitörő örömmel üdvözölte, és természetesen Zsolt élete is gyökeresen megváltozott, mióta a lánnyal találkozott. Barátai csak örültek ennek, hisz amióta Kriszti tragikus halála bekövetkezett, Zsolt, mindenkit kizárt az életéből, és eltávolodott a barátaitól is. Hiába akartak segíteni, nem tudta feldolgozni, és a magányba zárkózott. Ezért nagyon megörültek, mikor Zsolt felhívta őket, hogy mi lenne, ha újra összejönnének picit beszélgetni, piknikezni. Előbb négyesben kirándulgattak, beszélgettek, Feri, és Márti legnagyobb örömére. Nagyon aggódtak Zsolt miatt, de nem tudtak segíteni. Bíztak abban, hogy majd az idő meggyógyítja a sebeket, és megint olyan lesz, mint rég. Zsolt röviden elmondta telefonban, hogy találkozott egy lánnyal, és szeretné, ha megismernék. Így történt, hogy Márti és Virág nagyon jó barátságba lettek. Sokat voltak a későbbiek során kettesben, míg a fiúk távol voltak. Sok mindent meg kellett beszélniük. Később Zsolt elmesélte, hogy milyen szörnyűségnek voltak szereplői, és hogyan végződött. Lassan tervezni kellett, hogy a szilvesztert hol töltik. Zsolt titokban azt tervezte, hogy megkéri Virág kezét pontban éjfélkor, és a barátai segítségét kérte a szervezésben. A legnagyobb titokban. Már nem is gondolt arra, hogy a lány a személyes titkárnő szerepét fogja betölteni az életében, Mikor Virág kérdezősködött, hogy mikor állhat munkába, mindig azt mondta neki, Te csak pihenj még! Nem tervezem, hogy egyelőre dolgozz. Még bírom, de addig is szeretnék minél több időt eltölteni veled!
A lány csodálkozott, de nem szólt semmit. Nagyon boldog volt, és nem is faggatódzott, hogy miért ne menjen dolgozni, csak élvezte a gondtalan együttléteket, kirándulásokat.
Egyik ilyen távollét után mikor megérkezett, épp Mártival csevegtek, míg Feri a konyhában meglepetés ebédet készített, és a lányokat a medence mellé tessékelte. Ellátta őket koktéllal, frissítővel.
Márti úszni tanította virágot, mert hát nem tudott, és félt is a víztől. Mikor Márti tudomására jutott, felkacagott, és fejest ugrott a medencébe. Módszeresen nekilátott, hogy Virág jól érezze magát a vízben, és megtanítja úszni. Nos, pont egy ilyen edzés alkalmában tért haza Zsolt. Meglátta a két lányt a medencében, és odasietett üdvözölni őket. Mikor meglátták, a lányoknak ugyanaz jutott az eszükbe. Mikor Zsolt lehajolt, hogy csókot nyomjon Virág arcára, a lány belecsimpaszkodott a férfi nyakába, és magával rántotta a vízbe. Márti is besegített a partról. Mindhárman a medencében voltak, és kacagtak. Na, megálljatok csak kiabálta Zsolt, és tempósan kiúszott a medencéből, gyorsan ledobálta magáról az öltönyét, és pucéran a vízbe ugrott. a lányok sikongva menekültek, de Virág lassúnak bizonyult, és elkapta Zsolt. Pillanatok alatt meztelenül kapálódzott a férfi karjaiban. Eközben Feri is elkapta Mártit, és visszacipelte és a medencébe hajította, majd ő is utána ugrott. Viharos gyorsasággal mind a négyen meztelenül fürdőztek a fedett medencében, melynek tetőablakán a napsugár kíváncsian leskelődött. Látod? Így járnak az összeesküvők! Mondta Feri Mártinak, akit idő közben elvett feleségül. Virág már nem kapálózott, hanem engedelmesen simult Zsolt karjaiba. Nyaka köré fonta a két kezét, és nevetve mondta.
Szeretlek! és hosszasan megcsókolta a férfit. Én is szeretlek Mondta Zsolt, miközben tempózott a lábaival, hogy mindkettőjüket a víz felett tartsa. Mártiék egy picit távolabb hancúroztak, de erre ők is felfigyeltek erre. Nocsak! Kiáltott Márti. Mi készül ott titokban?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Semmi! Felelték szinte egyszerre nevetve.

folyt. köv.

2013-02-13

______________________________________________________________________________

Álomlovag18

Ez a délután is csodásan telt el. Zsolt, lassan Virág életének nélkülözhetetlen részévé vált. A férfi szinte kizárt minden zavaró körülményt, ami a lányt esetleg bánthatta volna. Igyekezett kedvében tenni, és minél több idejét vele tartalmasan eltölteni. Hűvösebbre fordult az idő, és a séták lerövidültek, most már inkább a színház, és az opera volt előnyben részesítve. Virágnak egy teljesen új világ nyílt meg. Eddig is szerette a színházi előadásokat, de ritkán jutott ideje egy –egy darabot meg is nézni. Egyedül nem volt kedve, Tamás meg szinte sosem ért rá. Most viszont, ha Zsolt épp úton volt, akkor Mártiék, szinte kivétel nélkül mindig ráértek. Már leesett a hó, és gyönyörű volt minden. A reggeli edzés, most már minden napos volt. Márti, és Feri is csatlakoztak a rendszeressé váló kocogáshoz. Hol hármasban. Hol négyesben tették meg a szokásos útvonalat. Sokat beszélgettek, és egyre sűrűbben találkoztak. Egyik alkalommal. mikor Zsolt nem volt itthon. Csak Feri jelent meg a lány ajtajában. A lány bezárta maga mögött az ajtót, és meglepetten vette észre, hogy csak ketten vannak. Kérdőn nézett Ferire. Márti? Feri csak mosolygott. Neki ma dolga van. Elárulod? Majd ő elmondja neked délután. Mondta jelentőségteljesen a lányra pillantva. Na de elég a lazításból, neked még edzésben kell maradnod, ha nem akarok kikapni Zsolttól. Mondta, és nevetve terelgette maga előtt Virágot. Másfél órás edzés épp elég volt nekik. Mikor a lány ajtaja elé értek, Zsolt ott várta őket. Virág, mint egy nyílvessző, repült Zsolt karjaiba, majd feldöntötte. Zsolt felhúzta szemöldökét, és kérdőn nézett a barátjára. Márti? Majd beszélünk róla mosolygott Feri. Ma dolga akadt. Zsolt nem értette barátjának a titkolódzását, de úgy gondolta, hogy biztosan meg van az oka, és nem faggatódzott tovább. De most mennem kell, mert kikapok, ha nem érek haza időben nevetett Feri, és búcsút intett a turbékoló párnak. Zsolt megfogta a lány arcát, forró cuppanós puszit adott a homlokára, és magával cipelte a lakásba. Van egy kis meglepetésem. Mondta a lánynak. Kíváncsian várom. Felelte a lány és izgatottan várta mit szeretne neki szerelme mondani. Csak annyi, hogy úgy döntöttem, nagyon sok munkám miatt, egy titkárnőre lenne szükségem, és szeretném, ha együtt választanánk ki a megfelelő jelöltet. Virág kétségbeesett pillantást vetett Zsoltra, és kérdőn nézett rá. Az elnevette magát! Nem félreérteni! Sok a munkám, kell a segítség, és neked más szerepet szánok az életemben. megfogta a lány két kezét, és a szívére helyezte. Te itt vagy bennem, és azt szeretném, ha csak az enyém lennél, és nem a beosztottam. Szeretlek!
Magához ölelte a lányt. Este négyesben elmegyünk vacsorázni. Vettem neked egy szép alkalmi ruhát, szeretném, ha ebben lennél, és bejelentettelek a fodrásznál is. Akkor megyek, letusolok, mert rohan az idő! Jössz velem tusolni? Nem! Nekem most még van dolgom, amit el kell, intézzek, és utána a tiéd vagyok. Rendben mondta a lány és elvonult a fürdőbe. Zsolt kikészítette a ruhát, amit vásárolt a lánynak, és elsietett a dolgára
Mikor a lány kijött a fürdőből, meglátta a királykék mélyen kivágott selyemruhát, a hozzá tartozó búzakék díszítésű övvel., és ugyanolyan színű boleróval, elakadt a lélegzete.
Ez gyönyörű! Suttogta, és belefúrta a fejét a selyem közé. megtörölközött, és egy pánt nélküli melltartót vett alá. Belepillantott a tükörbe, és megállapítottal hogy nagyon jól fest ebben a szerelésben. De hol fognak vacsorázni. Biztosan van jelentősége, ha ilyen körültekintően előkészít mindent. Megkereste a fekete magas sarkú cipőjét, és úgy festett, mint hamupipőke az első bálon. Valahogy úgy is érezte magát. Levetkőzött, és felvette a kényelmes sportos ruháját. Tett vett a lakásban, és mire észbe kapott, már itt volt az idő, hogy a fodrásznál megjelenjen. Mikor belépett, már várták. Zsolt előre megbeszélte vele, hogy milyen frizurát varázsoljon a lánynak. A lány akart valamit mondani, de a fodrász jelezte, hogy érti amit mond, és a legjobb frizurát varázsolja majd. Mikor kész lett a lány megdöbbent az alkalmi viselettől. Tényleg érti a dolgát. Állapította meg magában, bár nem tudta, hogy Zsolt elárulta, hogy milyen alkalomra lesz, és milyen ruhában lesz a hölgy. A haja fel volt félig tűzve és halványkék virágok csillogtak a hajában a kacskaringózó hajtincsek között. A többi lazán omlott fürtökben a vállára. Amikor fizetni akart, a fodrász elhárította, hogy rendezve van minden. Virág megköszönte, és elégedetten távozott az üzletből.
Amint hazafelé ment, egyre csak törte a fejét, hogy Zsolt mire készül.
Csak nem akarja megkérni a kezét? Suhant ás a gondolat a fején. De rögtön válaszolt is rá, eh, ez még korai lenne. De már ideje nem volt gondolkodni ezen, mert Zsoltba ütközött. Elégedetten nézett végig a lányon. Gyönyörű vagy drágám! Láttam felpróbáltad a ruhát! Igen felelte a lány. De elárulnád, hogy minek ez a nagy készülődés? Titok drágám! Mindent megtudsz időben. Rendben! Kiment a fürdőbe, és szolid sminket tett az arcára. Majd felvette az álomszép ruháját, és mint egy bálkirálynő, belibbent a szobába. Párszor megperdült Zsolt előtt, és látta a férfi elégedett tekintetét, és a vágyódást a szemében. Csodálatos vagy! Hercegnőm!
Imádlak! Ugrott a férfi nyakába..
Én is nagyon szeretlek! Mondta a férfi, és megcsókolta a lányt. Elérkezett az idő, hogy elinduljanak. Zsolt karon fogta kedvesét, és a ház előtt álló limuzin ajtaját kinyitva, besegítette a lányt, majd megkerülve a kocsit, beült mellé. Nem mondott semmit, csak jelezte, hogy indulhatnak. A kocsi elindult, a kijelölt cél felé. Mikor megállt egyhatalmas villa előtt, a lány felnyögött. Te jó isten! Biztos jó helyen járunk? Zsolt csak mosolygott.
Igen drágám! Be szeretnélek mutatni a szüleimnek. A lány elsápadt, Zsolt attól félt, hogy elájul, mielőtt belépnek. Ne félj csak szépet és jót mondtam rólad, és nem emberevők hidd el. Virágnak a gyomra összeszorult, és a szíve a torkában dobogott. Vegyes érzésekkel lépdelt a szépen gondozott kerten keresztül a villa bejáratáig. Persze erősen kapaszkodott Zsoltba, nehogy összeessen.
Mikor kinyílt a bejárati ajtó, egy középkorú házaspár fogadta őket.
Gyertek, gyorsan nehogy megfagyjatok. Tessékelték be a fiatalokat. Zsolt lesegítette kedveséről a kabátot, majd ő is kényelembe helyezte magát. Zsolt édesapja egy fess ötvenes körüli ember volt, arcán az a jellegzetes mosoly bujkált, mind Zsoltén. Idősebb Barna Zsolt! Nyújtotta a kezét a lány felé, de ölelkezésbe ment át a kézfogás. Anyukája is bemutatkozott. Dr. Dolgos Enikő. És megölelte a lányt. De nyugodtan szólíts Enikőnek, és kacsintott egyet.
Bementek a nappaliba, és ott már ismerős arcok fogadták. A lány fellélegzett! Meg vagyok mentve! Gondolta, és átölelte Mártit, és Ferit.
Folyt köv.

_______________________________________________________________________________

 

Álomlovag 19

Az est további része, zökkenőmentesen zajlott. Virág úgy érezte, hogy legalább nincs teljesen magára hagyatva, bár Zsolt nem tágított mellőle. Többnyire Zsolt szüleinek a barátaiból tevődött össze a társaság.
Megtörtént a vacsora, a kávét a nappaliban szervírozták. Kellemes társaság volt, és picit később meglepetésként, Perczel György zongoraművész jelent meg az est fénypontjaként.
Az édesanyja ismeretségi köréből került ki, aki épp most tért haza külföldről, és boldogan tett eleget Enikő megkeresésének. Kényelmesen elhelyezkedtek, és a művész leült a zongora mellé, és gyönyörűen elkezdte játszani, Liszt Ferenc: két népszerű zongoradarabját. (Erdőzsongás, Manók tánca). A vendégek néma csendben, és nagy áhítattal hallgatták. A nappali átvette a koncertterem funkcióját a művész teljes odaadással játszott, a hallgatóság pedig feszülten figyelte az ujjak fürge táncát, ahogy a billentyűn bámulatos gyorsasággal hol lágyan, hol pedig erőteljesebben ütötték le, és élvezték a csodás játékot.
Mikor a művész végére ért a műnek, pár pillanatig még ült a zongora előtt, majd felállt és meghajolt. A vendégek felocsúdtak, és elkezdtek tapsolni. Virág csodálatos embereket ismert meg ezen estén. Teljesen feloldódott, és remekül érezte magát. Mikor kissé felengedett a hangulat, könnyed társalgásba kezdtek.
A vendégsereg elcsendesedett. Szeretném megköszönni mindenkinek, megtiszteltek a jelenlétükkel.
Egyszer csak a házigazda felállt, és jelezte, hogy szeretne mondani valamit. Szeretném bemutatni önöknek Perczel György zongoraművészt, emelte kezét a művész felé nyújtva. A művész meghajolt. Én tartozom köszönettel, a meghívásért. Örömmel tettem eleget a meghívásnak. Elismerően nyilatkoztak a művész játékáról, és látszott, hogy mindenki jól érzi magát. A házigazda újra megkocogtatta a poharát, hogy szeretne még valamit a baráti társaság tudomására hozni. Virág teljesen belefelejtkezett a beszélgetésbe Mártival. Ugyanis Márti reggeli távolléte után érdeklődött, és kiderült, hogy babát várnak, és ezért volt távol. Virág arca felderült a hír hallatán. mindent tövéről hegyére részletesen el kellett mondania a lánynak. Mennyi idős mikorra várható a baba érkezése, és lehet –e tudni, hogy mi lesz. A nevet eldöntötték-e? Teljesen elfeledkezett a többiekről, csak akkor figyelt fel, mikor Zsolt megfogta a karját, és átölelte. Gyere súgta a lány fülébe. A lány engedelmesen követte szerelmét. Akkor tudatosult benne. Hogy valami készül, amiről fogalma sem volt. Megállat Zsolt édesapja mellett. Ugye emlékeztek még Krisztina tragikus balesetére, és az azt követő időszakra, amikor Zsolt teljesen magába zuhant, és féltünk, hogy nem tudja túltenni magát. Évekig a munkába menekült és a külvilágot kizárta az életéből. Persze hogy mindenki emlékezett arra az időszakra. Nos! Örömmel tudatom mindenkivel, hogy ennek az időszaknak pár hónapja vége szakadt, és úgy tűnik, Zsolt életkedve visszatért a rendes kerékvágásba. Szeretném bemutatni mindenkinek azt, hölgyet, akinek sikerült életet varázsolni a fiamba, és fellobbantani azt a lángot, amiről azt hittük, hogy Krisztina távozása után már teljesen lehetetlen. Bemutatom önöknek Csillag Virágot, aki reményeink szerint. Új színt hoz Zsolt életébe, és ezt a lángot sokáig táplálja. Virág Szóhoz sem jutott, a hirtelen nagy nyilvánosság előtti szerepléstől. Zsolt átkarolta, hogy biztonságban érezze magát a lány. A vendégek elismerően mustrálgatták Virág kecses, és előkelő alakját, zavarba hozva őt. Kipirult arccal köszönte meg Zsolt apjának ezt a rövidke tájékoztatást, és bemutatást. Remélem, hogy Zsolt életkedve egyre csak jobb lesz, és nyomtalanul eltűnik ez a pár év az életéből. Mosolygott, és megölelte Az idősebb Barna Zsoltot.
A gyomra remegett az ajka kiszáradt, amíg ott álldogált a nagy plágium előtt. Alig várta, hogy eltűnhessen a vendégek között. Zsolt ráérzett, és bocsánatkérőn kimentette a lányt a vendégek kereszttüzéből. Még egy ideig beszélgettek, zenét hallgattak, Zsolt kimentette magukat a szüleinél, és csendben távoztak.
Mikor megérkeztek a lakásba, a lány a férfi karjaiba bújt, ő pedig átkarolta. Ott álltak az előszobában, összesimulva egyikük sem szolt, csak ölelkeztek, de mindketten érezték, kimondhatatlanul is, hogy összetartoznak. Zsolt engedett az ölelésen, és szinte mindketten egyszerre mondták. Nagyon szeretlek! Mindketten felnevettek, és szenvedélyes csókkal pecsételték meg a szerelmi vallomásukat. Köszönöm ezt a csodás estélyt! Felejthetetlen volt számomra. Mondta a lány. Nekem is drágám! Remélem sok ilyen felejthetetlen élményben lesz még részünk.

2013-02-21
folyt. köv.

 

Álomlovag 20

 

Teltek a hetek, és viharos gyorsasággal érkezett el karácsony. A lány, mivel a szülei már nem éltek, így minden idejét Zsolttal töltötte, és együtt tervezték az ünnepeket is.

Virág nagy izgalommal válogatta össze az ismerősöknek szánt ajándékokat, és különös gondot fordított, hogy Zsolt ne lássa meg a neki szánt, saját készítésű magas nyakú gyapjú pulóvert. A szüleinek hasonló ajándékot szándékozott készíteni, de mindezt csak titokban tehette, mikor kedvese nem volt a közelében. A szent este meghitt családi környezetben zajlott. Utána Zsolt, ésVirág búcsút vettek. Mikor az otthonukba értek már csak egymásra figyeltek. Halk zene, édes mámor, amit mindig átéltek, amikor csak tehették, bebújtak a takaró alá, és tervezgették, hol töltik a szilvesztert. Ez a szilveszter különleges lesz! – De még milyen különleges! Gondolta a lány, csak azt nem tudta, hogyan mondja meg a nagy titkot, és Zsolt hogy fog reagálni rá. Mondta a férfi a lánynak, és puszit nyomott a homlokára. Szeretném, ha idén a szüleimmel együtt töltenénk, és a barátainkkal, a hegyekben. Szeretném megmutatni neked azt a csodálatos helyet, ahol mindig szívesen vagyok, mikor nyugalomra vágyom, bár most úgy gondolom, eléggé mozgalmas lesz, mivel az ezredfordulót ünnepeljük. A lány szerette a hegyeket, bár ritkán volt benne része, hogy eljusson oda, főleg így szilveszter tájékán. Márti és Feri rendszeresen látogatták őket, és meglepték ezzel azzal a lányt. Kifogyhatatlanok voltak az ötletekben. Virág már eléggé jól úszott, Mártinak köszönhetően. A síeléssel viszont hadilábon állt. Nagyokat kacagtak, mikor Virág lábai szétcsúsztak, és úgy hempergett a hóban, mint egy tehetetlen baba. Ezek a délutánok mindig vidámak, és barátiak voltak, Közben Márti egyre jobban ügyelt arra hogy ne tegye ki magát és a leendő kisbabájukat, semmi féle veszélynek. Feri dédelgette, és mint egy hímes tojásra, úgy vigyázott rá. Amikor a férfiak munkával voltak távol, akkor vásárolni mentek, vagy a konyhában sürgölődtek, mindig újabb és újabb ételeket kreálva. Időnként virág is eltűnt, ilyenkor mindig Feri kísérte. Egy ilyen alkalommal, Virág is kérte, hogy mehessen velük,

Még sosem volt terhesgondozáson. Megkérték az orvost, hogy hadd mehessen be ő is amikor az ultrahanggal a baba fejlődését ellenőrizték. Virág teljesen fel volt dobódva, mikor meglátta azt a picinyke magzatnak mondott valamit, és látta a képernyőn a dobogó szívecskét. Ráébredt, hogy már bizony neki is kellene valamit kezdenie az életével, és nagyon szeretne ő is egy ilyen kisbabát.

Nézegette a felvételt, és nagyot sóhajtott. Márti ránézett, és a szeméből olvasott. Tudom. Mondta mosolyogva, de hidd el te is átéled majd ezt a csodás érzést, csak idő kérdése. Remélem mondta a lány, és belülről valami nagyon furcsát érzett. – Lehet, hogy hamarabb is, mint gondolnátok.

Hazafele mentek, mikor a lányok megéheztek egy kis édességre, Feri rögtön megállt a presszó előtt, és a hölgyeket betessékelte, majd ő is csatlakozott. Ne nevessetek ki mondta komolyan Virág.

De én is vágyom egy kisbabára! De ehhez mindketten kell, hogy akarjuk. Feri és Márti egymásra néztek egymás kezét fogva, és csak mosolyogtak. Mindennek itt lesz az ideje ne félj. Aznap úgy alakult, hogy Zsolt nem érkezett haza időben, pedig a lány annyira szeretett volna hozzá bújni, és elmondani a nagy titkot, amit még Mártiéknak sem mondott el. Lassan besötétedett, és a lány ezekkel a gondolatokkal merült álomba. Valamikor nagyon későn arra ébredt, hogy Zsolt bebújt mellé az ágyban és átölelte. De jó hogy itt vagy! Mondta félálomban a lány, és hozzá simult a férfihoz. Hiányoztam? Kérdezte a férfi. Igen! – és karjaival átölelte a férfi nyakát, teste megfeszült, és érezni lehetett a vágyat.

Zsolt szívesen adta át magát a gyönyörnek, és élvezte kedvese kényeztetését, átkarolta, és szinte eggyé váltak. Lassan elérkezett a szilveszter, Könnyű vacsorával kezdődött, Tánc és élő zene szórakoztatta a vendégeket. Kellemesen telt az este, és közelgett az éjfél. Zsolt időnként eltűnt, és intézkedett, Virág a barátokkal volt elfoglalva, ezért észre sem vette, hogy mi zajlik körülötte. Éjfél előtt pár perccel mindenkinek a kezében volt a pezsgős pohár. Elcsendesedett a vendégsereg, és Zsolt édesapja kis figyelmet kért a jelenlévőktől.

Kedves Barátaim! Kezdte. Ma egy ritka nap van a történelemben. Először is közeleg az ezredforduló, amit most pillanatok alatt köszönthetünk, és ezzel egy időben be szeretném jelenteni a fiam eljegyzési szándékát. Oda lépett virághoz, miközben minden szem rájuk szegeződött. Virágnak a feje zúgni kezdett, kutatta kedvese merre lehet, de nem látta. Egyszer csak megjelent az ajtóban, egy hatalmas vörös rózsacsokorral a kezében. Egyenesen a lány felé tartott. Amikor odaért, néma csend lett a teremeben. Zsolt ott állt előtte, és féltérdre ereszkedve, hangosan, hogy mindenki jól hallja, elkezdte a mondandóját.

Pár hónapja berobbantál az életembe, mint egy üstökös. Ledöntöttél minden falat, amit magam köré vontam. Nagyon szeretlek, és most megkérdezlek kedves. Hozzám jönnél -e feleségül?

Néma csend, és Virág könnyes szemekkel rebegte Igen! Igen! Igen! – és a férfi nyakába borult, Mérhetetlenül boldog volt. Közben az időzítés tökéletes volt, mert éjfélt ütött az óra, és Zsolt a lány ujjára húzta e jegygyűrűt. A szokásos néma csend és a himnusz helyett, most éljen az ifjú pár kiáltások hangzottak fel, és pezsgő durranás kísérte. A jegyesek összeölelkezve csókolództak a terem közepén. Hullott a konfetti, és a szerpentin. Mindenki nagyon jókedvű volt. A lány a rózsacsokrot egy vázába tette, és Zsolt füléhez hajolva súgta. Gyermeket várok! Zsolt ránézett, felkapta a lányt, és kiszaladt vele a teremből. Kint óvatosan letette, és megkérdezte, Jól hallom? Tényleg gyermeket vársz? Igen felelte a lány és boldogságtól kipirultan még szebb volt, mint eddig. Akkor hamarosan megtartjuk az esküvőt is. Megint megcsókolta a lányt, és a fülébe súgta. Ezzel nem is adhattál volna nekem szebb ajándékot. Magához ölelte, és kis idő múlva visszamentek a terembe. Feriék rögtön tudták, mi is történt az imént kettőjük között.

Márti odasúgta Virágnak. Sejtettem hogy te is babát vársz, és elmosolyodott.

 

Vége.

2013-02-21

____________________________________________________ 

A gyönyör kapujában

Egyszer kitárod előttem a gyönyör kapuját
S én érezhetem buja kertednek illatát,
Megnyíló kelyhednek isteni mivoltát,
A gyönyör nedvének mennyei zamatát.
/anonym43/


Oly szépen kéred, lehet hogy megteszem.
Ölednek rejteke, kiskertemben pihen.
Lépj hát picit beljebb halld a dallamot,
Mely csak neked szól, csak te hallhatod.
/kedves51/

Le is térdelek, csak engedj közelebb
Illatos szirmod, ajkamhoz emelem.
Finom és nedves, mennyei kéj,
Bontsd ki szirmaidat, hosszú az éj.
/anonym43/

Térdelnél- e kedves szirmaim előtt?
Nedves ajkaddal, dallamot csalsz elő.
Mikor betérsz hozzám, kéjnedűt kapsz.
Nyelveden érzed, édes ízét majd.
kedves51/

Igen tudom! érzem! Csodás -e méz!
Érezni akarom a mámor ízét!
Engedd hogy nyelvem buján betérjen
Kényeztessen téged, s mindent felderítsen.
/ anonym43/

Ajkad nyíljon cseppet, kelyhem megnyitom
Vándoroljon nyelved, s reszketve hagyom
Érezni akarom nyelved bujaságát
Átélni veled a kéj legszebb vágyát.
/kedves51/

Gyönyörű pillangód, lágyan kényeztetném
S te nyögnél kéjesen; még, még, még,  és még!
S ekkor feltárnám nedves buja kerted
Eltűnne benne fürge buja nyelvem.
/anonym43/

Ah édes, és izgató minden szavad!
Most azonnal, magamba fogadlak
Élvezem veled e csodás perceket
Melyeket most átélek veled.
/kedves51/

Édes vagy mint a csók, az első éjszakán
Találkozunk ketten a gyönyör udvarán.
Ölelkezünk forrón, szemérmetlenül,
Tudom te is erre vágysz legbelül.
/anonym43/

Tombol a vágy bennem, élvezem veled
Ölelj szorosabban. húzz magadhoz közel
Érezni akarom, ajkadnak ízét
Kész vagyok fogadni ágyékod erejét!
/kedves51/

Érezd azt, hogy mennyire kívánlak
Csókok közepette behatolok lassan.
Nedves kapud érzem, elönt a kéj
Megöntözöm kerted, virágozzon még.
/anonym43/

Kebleim ringása arcod előtt lebeg
Bimbója a vágytól keményen mered
Ajkaddal érintsd a bimbót, s udvarát
Lépj át velem együtt a mennyek kapuján.
/kedves51/

ui:
közös vers :-)
2013-02-09 
-------------------------------------------------------------------------------------------

Ébredj hát

Mikor tested üzen hogy ébredni készül
Füledben egy hang halkan felcsendül.
Érzed a szíved mélyen megremeg
Az ajtóban áll Ő! -és feléd nevet.

Rád emeli lassan, pajkos tekintetét
Sugározza feléd titkos üzenetét
Gondolatban már a kebleden pihen
Két karja ölel szenvedélyesen..

Szivárvány színeit bontja a hajnal,
Csukott a szemhéjad de látod hogy ott van!
Érzed két kezének perzselő varázsát
Szívedben egy szikra lobbant majd fáklyát.

Ébredj hát a táncra! Lejtsd a keringőt!
Kelj életre szárnyalj! Érezd az erőt!
Pezsegjen a véred! Add nekem a tested!
Egyesülj most vélem! Kedves! Ébredj hát fel!

2008-12-19
------------------------------------------------
Őrült vágyak, vad szenvedélyek


Mikor átölellek, az ajkam ajkadhoz ér
Kezem lejjebb araszol s a melledhez ér,
A hasadnál megpihen, az ajkunk összeér.
Nyelved a nyelvemmel játszik most könnyedén.

Kezed kalandozik, a mellemhez ér
Érzed a vágyat melyet, most érzek én?
Testem megfeszül, ha hozzám érsz.
Minden idegszálam kéri, hogy légy enyém.

Egyre csak lobog a tűz, újból ég!
Reszket most a testem, űz a vágy feléd!
Nem, azért remegek, mert hideg van és fázom,
Hanem csak azért, mert a vágy korbácsol.

Érezném ajkad ízes zamatát
S a feltóduló vágy őrült zihálását.
Ölelni akarlak, csókolni vadul
Testem átadni neked olthatatlanul.

Érezni akarom a lüktető vágyat
Melyet e test követel meg magának
Kezem vándorol lejjebb, egyre lejjebb
Míg eléri lassan az elérhetetlent.

Érzem kedves a vágytól duzzadó erőt
Mely az ágyékod rejtekéből jő elő,
Jer, bújj hozzám, kedves érezd, hogy kívánlak
Kelyhem megnyílik, magamnak akarlak.

Befogadom azt a lüktető vágyat,
Mit te érzel, s én is érzek most irántad.
Jer, oltsd a szomjam, mohó sexvágyamat
Befogadlak lassan, fogj hát szorosabban.

El ne engedj drága, kívánom, hogy érezz!
Érezd azt a kéjt, mit nyújtok most néked
Mellem megfeszül a szádhoz, ér megmered
Óh mily izgató, ha ezt érzem, remegek.

Nyelved körbe körbe cikázik rajta
S mámorba sodor az érzés hatalma.
Önfeledten élvezd ezt a pillanatot
Melyet most e percben csak neked adok.

Szíved hevesen ver, én is ezt érzem
Zakatol szüntelen, kergeti a vérem
Óh de jó hogy itt vagy! S én érzem a vágyad.
Melyet e percben éreztem most nálad.

Hátulról kaptam a gyönyör vesszejét,
Melyet élvezettel nyomtál most belém
Vad érzések kedves/ Nem tombolnak benned?
Nem érzed a kéjt? Mit most én átélek?

Tombolj te gyönyör! Testem táncot jár!
Mámorban úszom, gyötör a vágy!
Add hát meg nekem, mit e test akar!
Jer kedves hozzám, enyhítsd vágyaimat?


2008-02-26

-----------------------------------------------------------------------------
Bújj hozzám


Oly forró a szád, mely ajkamra tapad
Száguldasz velem, borzolom a hajad
Ha izzik a tested, s én lángolok vele
Egymást átölelve fekszünk pihegve.

Ahova nézel, s ahova bújsz
A szerelem tüzétől lángra gyúlsz
Térdelj le elém a lábaim közé
S rohanj velem a végzeted felé!


Élvezd a csókom, s az ölelésemet
Éld át a vágyaid egész éjjel velem.
Ha megkaptál mindent amire vágysz
Engedj az utamra, és menj tovább.


2010-08-05

----------------------------------------------------------------------------------------
Lángolok


Elöntött a melegség és a vágy,
Szeretném ajkamon érezni a szád,
ízlelni kéjes perzselő tüzét,
S látni szemedben a vad szenvedélyt,

Mondj pár kedves szót és lángra gyúlok,
Égő fáklyaként magasan lobogok
Felhőt rajzolok az azur kék égre
Szikrázó csillagot a sötét felhőre.

Szikrázó csillaggal esőt fakasztok
A tikkadt mezőre friss cseppeket ontok
Életre keltem a szomjazó földet
Mosolyt varázsolok s a szívedben égek

Szivárványhidat rajzolok az égre
Fogom a kezed, együtt leszünk végre
Szél szárnyán suhanok veled
A felhők között, az óceán felett

2010-08-06

-----------------------------------------------------------------------------------------

A gyönyör

Mikor játszom veled mint levéllel a szél,
Míg a gyönyör a testeden úrrá lész
A vágy fokozódik, s a véred rohan
Tested remegni fog, kéri hogy nekem add!

Akkor reszkessen mindened, s ne félj,
Ha hozzád ér ajkam életet lehel beléd.
Mikor elönt a vágy, s közeleg a kéj,
A kezem s a nyelvem vándorútra kél.


Felfokozom amúgy is ébredő vágyadat,
A csendes folyamból dübörgő vad folyam,
A lágy szellő lassan hurrikánná nő,
Majd csendesedik kissé, s új érzés jő.

Tested minden ízében remeg
Ajkammal érzékin; ŐT érintem meg!
Most mélyen óvatosan magamba fogadom,
Érzed a fejével, e mélység mily finom.

Mély sóhaj feléd száll, ébren álmodom,
Mára nem maradt más, érezni akarom!
Most helyette néked a lelkemmel üzenek
Kívánlak kedvesem, remélem érzed ezt!

2012-06-14
------------------------------------------------------------------------------------------



Perverz gondolatok

Perverz gondolatok cikáznak fejemben,
vágyom hogy fejed öleben pihenjen
jeges csókommal az ajkadra tapadok,
tüzes csókommal szenvedélyt szítok.

Képzeletben most ott vagyok veled
Szobámban félhomály. s várom jöttödet
Furcsa kissé az ágy, és várok rád.
Belépsz az ajtón, csodálkozol rám.

Ne félj tőlem kedves jer közelebb
Két karom nyújtom, téged ölellek.
Selyemkendő az mely érinti arcodat
Lassan megcsókollak, most már az enyém vagy.

Szemed bekötöm, most csak érezz ne láss
Füledbe súgom, ; Lazíts, hidd el nem fáj!
Most nekem kedves, a hangszerem leszel
Testeden játszom a legszebb dalt neked.

Zenét komponálok a tested megremeg
Ajakad ajkammal gyengéden érintem
Kezed megfogom, hozzám most nem érhetsz
Engedd magad kedves, had játsszam most véled.

Kezeden halkan kattan a bilincs
Szíved hevesen ver kiver a víz.
Várj kedves most még ne!
Súgom halkan neked.

Kezem szép lassan a kezedbe teszem
Másik kezeden is kattan a zár
Ott fekszel az ágyon, látom tested remeg
De nem a hidegtől, ott vagyok melletted.

Kezemmel lassan arcod kényeztetem
Nedves ajkamat hozzád érintem
Megyek lassan egyre lejjebb s lejjebb,
Míg el nem érem a csípődet kedves.

Ekkor érzed azt hogy egy forró száj
Öledben játszik elönt a vágy
Ám ugyanekkor egy jeges ajak
Ajkadon pihen, ; - Hát most meg mi van?

Négy kéz és két száj! ezek ketten vannak!
Érzed a gyönyört, de szemed fedve van!
Minden ruhádtól megszabadítalak
Egy kemény mellbimbó tör magának utat.

Magadba szívod, mint az anyatejet
Kissé megharapod s a tested remeg
A jeges száj végig cikázik melleden
Rácuppan középen rejtőző ékszeren.

Lágy selyemkendő simogatja tested
Idegszálad feszül, s a tested remeg!
Akkor érzed csak hogy ajkad lepi kehely
Miközben ékszered forróság nyeli el.


Lassan mozog rajtad le fel, s alá
Miközben a nyelved kéjnedv járja át.
Hangos nyögések apró sóhajok
Érzed közel a kéj, ebbe belehalok!

Ezen gondolatok futnak át rajtad
Mikor testedből a gyönyör kipattan
Csípőd megfeszül, dobálod magad
Hangos üvöltéssel megadod magad.

Kilövell ekkor a gyönyörsugár
Egy forró szájban vadul ki be jár
Mikor véget ért a testeden dalom
Két kezed lassan kiszabadítom.

Átölelsz gyorsan, magadhoz húzol
Szemedről a fátyol lekerült, látsz most.
Szemeddel kutatod a másik vajh ki lehet,
De a szoba üres, sose tudod meg.

Összeölelkezünk kicsit pihegünk
Megújult erővel ismét egyesülünk
Kezem megint játszik, közelebb leszel
Megfogod kezem, most te következel!

2012-06-15
------------------------------------------------------------------------------------------------
Oázis

Oázisod közepén megpihennék
A mélyből feltörő frissítő nedű lennék.
Tomboló tüzem fáklyaként égne
S kavargó kéjjel benned vegyülne.

Tíz ujjam szikrázna bőrödön.
Vulkánt izzítanék a combjaid között,
Felszínre törni segíteném.
Öledben a kitörni készülő kéjt.


Mikor az égő nap sugara rád esne
Már csak hűsítő érzés lenne.
Izzadságcseppek testeden
A gyönyör cseppjeivel keveredne.


Hagyd hát kedves öledben pihenjek
Izzó vágyaid a felszínre törjenek
Had legyek melletted mikor tombolni készülsz
Legyek áldozatod szerelmem jeléül!

2012-07-04
------------------------------------------------------------------
Pajkos gondolatok

Pajkos gondolatok cikáznak fejemben
Nézem e képet, most ez jutott eszembe.
Bársonyos combok közt átsikló napsugár
A kelyhet megnyitja szirmot bont a virág.

Fantáziát mozgat és sok férfi szemet
Közben elvarázsol máshol van keze.
Nem csak az áttűnő fénysugarat látja
Hanem a mögötte rejtőzködő árnyat.

Azt mely boldogságot hozhat ha érinti
A terjedő vágyát vele elégíti.
Boldogság öble, melyben ha megpihen
Mint jóllakott gyermek egyből boldog lesz.

2012-08-13
------------------------------------------------

Pajkos szösszenet

Tested remeg,
mert ékszered
eme hölgybe teszed.
Legyen szerencse
Mely kedvez neked
De ne feledd !
A jégakkut kell vinned :)
2012-08-13

--------------------------------------------------
Köszönöm

Nem elvenni akarom az életed,
Csak plusz örömöt adni neked
Bár hiányod nehezen viselem
Köszönöm kedves hogy vagy nekem.

Minden percért hálás vagyok
Mikor velem vagy ragyogok
Ölelj, csókolj, karodba zárj
Számunkra megszűnt a külvilág.

Később mindketten elmegyünk
Éljük tovább megszokott életünk.
Mikor ismét csókomra vágysz
Kettőnké lesz újra a világ.

2012-08-19

----------------------------
Mese felnőtteknek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy pasi, aki sokat unatkozott, és sosem volt neki partnere.
Elment unalmában horgászni és kifogta az aranyhalacskát. Megszólalt az aranyhal. Amennyiben megkíméled az életemet, kívánhatsz cserébe bár mit!
Bár mit? Kérdezett vissza a mi pasikánk.
Igen! Kérj bát mit, teljesítem!
Gondolkodóba esett a pasika, és felvillant benne egy gondolat!
Meg is van! Kiáltotta örömmel.
No mi legyen az?
Mindíg legyen nő, aki pont rám vágyik, és soha ne lankadjon a férfiasságom!
Rendben, mondta a halacska, és eltünt a habokban.
Ebbben a pillanatban megjelent egy csodálatos hölgy, és le sem vette a szemét a pasinkról.
Erre kezdett is ágaskodni a középsője, és nagyot szeretkeztek.
Innen kezdve a mi pasikánknak. sosem lankadt a férfiassága.
Egy idő múla, panaszkodott is a barátainak hogy szexuális éhségben szenved, bármennyi hölgyet elégít ki, az éhsége egyre nagyobb.
Megtudta ezt a sok elhanyagolt asszonyka, és mind felkeresték őt sorban. Egymásnak adták a kilincset, éjjel és nappal, folyamatosan.
A férfi már dolgozni sem ment, szinte csak a gyönyörnek szentelte minden idejét.
Egyre csak fogyot, és éjjel nappal végkimerülésig szolgáltatta a gyönyört.
Karikásak lettek a szemei de csak habzsolta az élet adta örömöket, de a szive egyszer csak felmondta a szolgálatot. be is vitték a kórházba, álló farokkal akkor.
Végül a szive gyengébbnek bizonyult, és felmondta a szolgálatot, de úgytűnt az ékessége, önálló életet élt.
Amikor beállt az agyhalál, még mindig peckesen meredt az ég felé.
Összedugták a fejüket az orvosok, és úgy döntöttek, mivel ez nagyon ritka eset, oktatási anyagként jó lesz, kár lenne elpazarolni.
Le is amputálták, és betették egy üveg sprirtuszba, és feltették a polcra. majd később elszállítják. Nem engedhető meg ekkora pazarlás ebben az ínséges időszakban.
Műszakváltás történ, és a délutános nővérke csodálkozva meredt az akkor is büszkén ágaskodó szerszámra,
Levette, mert közelebbről is szemügyre akarta venni, de ekkor kicsúszott a kezéből az üveg, és a díszpéldány összetöpörödve hevert a mozaikos járófelületen.
Megijedt a nővérke, és átszaladt az óráshoz, hogy tuningolja már fel, ezt a szervet, mert ha kiderül neki vége!
Meg is történt a dolog, a péniszünk ismét ott álldogált büszkén a pulton, és várta hogy elszállítsák a megfelelő helyre.
Elérkezett a váltás ideje, de még mindig nem szállították el az anyagot. az éjszakás nővérke is kiváncsian nézegette,
Alig várta hogy egyedül maradjon a szép példánnyal. de ős is sután nyúlt hozzá, és elejtette. Össze is tört az üveg, és a meredt fütyi ugrálni kezdett, kifele a nővérszobából.
Megijedt az éjszakás nővérke, utána vetette magát nagy izgalommal, és kiabálta.
Itt vagyok! Várj meg! Jövök már!

2013-04-20
__________________________________________________

Titkos álmok

Az erotika városában jártam
A szexisten otthonába háltam,
Az oltáron tűzpiros lepel
Álmodtam hogy ott vagy velem.

Az oltárt tömjén füst veszi körbe
Feszült a csend, figyelek közben
Áldozni vágyók körében fekszem
Átadom testem az élvezetnek.

Tiltott gyümölcs ízért akarom
A szex oltárán önként áldozok.
Felajánlom testem a feltörő kéjnek
Az oltáron lévő szex istenének

Kapkodó légvétel hangos zihálások
Nyögések sóhajok, kéjes sikoltások.
Résztvevők hörgése, hangos morajok
Az áldozati leplen, nem egyedül vagyok.

Feltör a magasba az élvezők hangja
Felharsan hangosan a kéjszimfónia
Fröcsköl a kéjnedv sugárban lövell.
Ellep a forróság, s a gyönyörnedv.

2013-08-27
_____________________________
Tiltott gyümölcs

Az angyalok is vétkeznek néha
Elcsábulnak ők is a szírének hangjára.
Megízlelik lopva a tiltott gyümölcsöt
Melyet Jézus tőlük kígyóval őrzött.

Akkor az úr száműzte őket
A mennyből a földre repültek.
Szálltak az esőben. villám cikázott
Mennydörgés rázta meg ekkor a világot.


Hangos suhogással a tóra leszálltak
Ázott szárnyaikkal repülni nem tudnak.
Szárnyaikat óvón egymásra borítják
Féltett gyümölcsüket külvilágtól óvják.

2013-08–26
_____________________________________
Ébredő vágyak

Testem égeti forrón a vágy
Kiállok a rétre, vágyom rád.
Ázott a testem, és remeg
Jer kedves, bújj hozzám közelebb.

Táncolnék az esőben én is veled
Élvezném a le hulló cseppeket
Erotikus táncot lejtenék neked
Elképzelem,hogy most veled.

Testünk egy ütemre ring
Ajkunk érzéki csókra nyílt
Éreznéd a érintését a létnek
Fűben a tücskök nekünk ciripelnek.

Feltárom testem féltett titkait
Azt mondod; Igen! Még! Vadíts!
Hagyom hogy kezed kalandozzon
Ékszered megnyíló kelyhembe jusson.

Szeretkezünk a kék égbolt alatt..
Lopva lesnek a csillagok, és a vadak
Élvezzük a virágok édes illatát,
S az együttlét bódító mámorát.


2013–08-28
___________________________________________
Buja vágyak

Mit is mondhatnék neked
kívánom a testedet.
Testem megfeszül lüktet
elönt a forróság érzem.

Szépen álló lüktető farkad
megkötöztem, mert hagytad.
Forró ajkammal közelítek
jéghideg makkod benyelem.

Mélyen a torkomra engedem
közben nagyokat nyelek.
Könnyeim potyognak, te simogatsz
melleim gyötröd, teljesen felizgatsz.

Nem bírom tovább kínoz a vágy
szorítod vállam, dugod a szám.
Csípőm emelgetem vitustáncot jár
Vedd már észre, hogy vágyom rád.

Szirmaimon érzem forró ajkadat
érezni óhajtom lüktető farkadat.
forró gyönyörnedved,
amint belém lövell.

Hallgatni hangod, kéjes nyögésed
érezni csókod, gyengéd ölelésed.
Mikor lecsendesült vágyaink rohama
oda bújok hozzád, szorosan simulva.


2015-01-15
__________________________________________


Vezetés közben..

El tudod képzelni hogy éjjeli autózás közben izgatlak, és neked a vezetésre kell összpontosítani?
Gondolj bele vezetsz és közben hátulról elkezdem simogatni a nyakad az ajkad a tarkód , és hozzáérek az arcodhoz,, és gyengéden megharapod az ujjam, miközben tovasiklik és lágyan simogat tovább, hozzá simulva a fejtámlához, te hallod ahogy egyre zihálóbb a légzésem,ér érzed hogy mi zajlik le bennem.
De köztünk van az ülés támlája, de te mégis érzed a bizsergést. a vágyat, amit én is érzek.
Megpróbálok belenyúlni az ingedben érzem a mellbimbód ahogy megkeményedik, és az ujjaimmal simogatom, szinte érzem a kezemen a szívdobbanásod, és érzem a testedben feszülő vágyat energiát
Nem sokáig hagylak magadra, mert, odahajolok, és megfogom a nyakad , átölelem érzékien, és a nyelvemmel izgatom a fülecskédet, és lehunyod a szemed. , na itt fék, és félreállunk. Most kiszállok, és előre ülök, innen már jobban hozzád férek. Megint elindulunk,. és a kezem újra hozzád ér. Az autópályán megyünk este van megszabadítalak a nadrágszíj kényelmetlen szorításától, és kiszabadítom az égnek meredő ékszeredet.
Te tovább vezetsz... felmagasodok és elkezdelek csókolgatni.. a nyakad, időnként az ajkadra tapad az ajkam. Lassítasz, mert így nem lehet száguldani,,,

A mellbimbódat izgatom a nyelvemmel, velünk szemben suhannak az autók fényei, .de neked a szíved úgy kalapál hangosan dübörögve,
Megállunk te behunyod a szemed, és átadod magad annak a kéjes érzésnek, amire már nagyon rég vágysz .
Érzed a kezem a nedves makkodon, közben most már önfeledten csókolsz, a kezed elkalandozik, a melleimmel játszik. TE is érzed a feszülő vágyat ami bennem van.

Egyre jobban elhatalmasodik a vágy bennünk. és mohón érinti ajkam a csillogó ékességed, mely csak arra vár hogy eltűnjön az ajkaim között. érzem a lüktetéstét.
Csodás érzés.. enyhén megharapom,csak hogy érezd a z ölelő szorítást. A A tested megfeszül, és nem bírod tovább. kitör belőled hangos hörgéssel a kéj!
Sugárban ömlik a forró gyönyörnedv. Kész vagy.. Lassan megnyugszol, rendbe szedjük magunkat, és suhanunk a cél felé, hogy minél hamarabb átadjuk magunkat a gyönyörnek, most már önfeledten, és kényelmesen. Átkarolsz, megcsókolsz és összefonódva befogadlak a kelyhembe,,.. Együtt jutunk el a csúcsra, újra és újra. Reggelig a végkimerülésig kicsi szuszi pihi fürcsi közbeiktatásával, megfeledkezve mindenről, és mindenkiről, élvezzük egymást.

2013-09-23.
----------------------------------------------------------------------------------------------
 Éjszaka leple alatt.


- Jól esik hozzád bújnom,és érezni az illatod,csodálni piros ajkaid, beletúrni a hajadba,cirógatni nyakad ívét.
- Csak ölelj csendben hadd halljam szíved dobbanását, érezzem testednek minden rezdülését
- Halk sóhaj hagyja el ajkam, és vágyom érzéki csókodra. szomjazom az érintésedre
_ A csendet csak az óra töri meg állunk összefonódva,csak a hold sugár lát az ablakon át, kezem simogatja égő arcod,csókom oltja tüzes ajkad.
- Oly csodás ez éj.. látod az esthajnalcsillag hogy fénylik az égen? S látod e kedves a sok sok apró fénylő pontocskát hogy ragyog?
Látod e kedves azt a hulló csillagot! ott ott mutatom.. Ívet húz az éj palástján. Azt mondják, ha most valamit kívánunk. az teljesülni fog. Én kívántam kedves hangtalan szavak hagyták el ajkam.
S a te vágyad kedves? .. Ne!! Ne mond ki csak gondolj rá kedves. csak így teljesülhet legtitkosabb álmod.
- Kandalló előtt, a pattogó tüzénél szeretkezni Veled, mily csodás álomkép.
Nem számít az ősz ha itt vagy mit nekem hideg tél ha karjaimban tartalak?
csókod,ölelésed Te a tavasz vagy.
-Gyere kedves bújj közelebb, érezd hogy mennyire szeretlek.
- Szemed fénylő csillag,kebled mint a hullámzó tenger, árad belőled a nyugalom és a tűz ez beborít engem, hogy vágyaink felkeltse.
- Szembefordulva vele a holdfény sejtelmes fényénél, látom csillogó szemed, érzéki ajkad, mely nedvesen csillog, és lassan csókra nyílik, s én behunyom szemem, és élvezem ahogy ajkad ajkamhoz ér. Nyelved az enyém keresi, és a nyelvjáték édes íze kellemes bizsergést ébreszt minden zsigeremben. Érzem a vérem gyorsulását, a szívem hevesebben ver, szomjúhozom édes csókod, ölelésedet.
- Nem váratlak soká,csókom s ölelésem a Tiéd rabod vagyok már.
- Aranykalitba zárva nem tartanálak soha, hisz akkor élsz igazán, mikor érzésed szabad. aranykarperec nem köti béklyóba kezed. Szárnyalj velem kedves, szabadon ..lehet.
- Kergessük egymást a csillagok alatt? Érezni akarod a szél fuvallatát meztelen bőrödön, az eső csepp csiklandozását ahogy szalad végig tested minden rejtekén ezt kívánod drága?
- Jöjj hát menjünk érezzük mi másnak nem adatik meg gyönyörködjünk abban mit más nem lát és nem érez hisz ez itt csak a miénk, a szorgos méheket, ahogy virágport, hordják egyre. Csókos szádra gondolok mely édes mint a méz, melyet a méhek cipelnek.
- Ah mennyire kívánom a természet dalát, szomjúhozom az esőcsepp illatát. az ázott föld illatát. és érezni közben ahogy karolsz. át. Kalandozunk a nyári réten, magunkba szívjuk a virágok illatát.. hallgatjuk csendben a madarak énekét. s nézzük a felettünk fénylő csillagokat.
- S a hold mily ravasz, felhők mögül kandikál közben mosolyog mert boldog vagy.
- Igen drága! Boldog vagyok, mert velem vagy.. lelkem megnyugszik, mikor karodban pihenve szendergek. és álmodom veled. Érezlek.. és érzem hogy szeretsz. Álmodni jó, érzem melegét, csókjaid édes ízét.
- Láthatlak majd valamely napon reménykedem benne. addig ölellek,csókollak mindenhol ott egy kicsit tovább édes, míg szapora lélegzésed el nem árulja hogy zaklatott tested megnyugszik. Jó éjt kincsem álmodj tovább... gondolok rád!
Vasárnap éjjel itt leszek kedves. Csókollak addig is.

2013-10-04


----------------------------------------------------------------------------------

Mezei erotika

Különleges nyári éjszaka volt A tücskök ciripeltek , a hold ezüstös fény vakítón világította meg a mezőre vezető földutat, és a fákkal szegélyezett úton a lombok integettek csábítóan. Terka fejében pajzán gondolatok cikáztak amint ment kedveséhez, egy kis-kosárban finom hideg-sült, ropogós kenyér, ásványvíz, frissen sült pogácsa, és hideg vörösbor.
Ábel, Terka kedvese, már régen is kérte hogy látogassa meg kint a mezőn. Terka most beleegyezett, de csak éjszaka mert kilopózni . A falu nehogy a szájára vegye...
Igaz nemsokára itt az esküvő ideje is. de Ábel nem bírt már magával, és Terkának sem volt ellenére egy huncut éjszaka kettesben vele.
Délután amikor szorgoskodott a tűzhely körül, gondolatai mindig visszatértek az elkövetkezendő pár órára. Mikor mindent elkészített elment lezuhanyozott, és közben rá gondolt. Mosolygott, és minden porcikája remegett az izgalomtól, ha arra gondolt, mi fog rá várni ...közben elkészült, bugyit nem vett fel, .. gondolta csak baj lehet vele.. felvette pettyes dindli-ruháját. Melltartóra nem volt szüksége, alma formájú mellei feszesen álltak, mint a tányérra kiborított frissen sült cipó.
Mellbimbója majdnem kilyukasztotta a fehér blúzt. Hosszú lenszőke selymes haját koszorúba tekerve csatolta fel, és mikor besötétedett, lopva kiosont a házikóból, és elindult kedvese felé.
Ábel közben alig várta, hogy elmenjenek a munkatársak a telepről, és amikor magára maradt, elkezdte előkészíteni a szerelmi kuckójuk színhelyét. Már délután kislagozta jó erős vízsugárral, és a nap sugaraival száríttatta. Most, hogy már száradt volt,, a kocsijához ment és odaállt a traktorja mellé.
Különleges éjszaka, különlegesnek kell lenni a helynek is.. lepakolta a kocsiról a habszivacsot, és a nagy méretű kanálban elhelyezte, hófehér lepedővel letakarta, párnákat helyezett el a kanál másik végében egy gyalult deszkát szorított. rögtönzött asztal gyanánt, letakarta fehér abrosszal. A rögtönzött asztalra virágot is tett egy kis vázába, gerberát, Terka kedvencét.
Az asztal mögé beállított két napelemes kültéri lámpát, ami sejtelmesen világított az éjszakában. Egy kis magnót is odakészíttet, hogy meglegyen a kellő varázs mint egy gyertyafényes vacsorán.
Utána lement, lezuhanyozott, megborotválkozott, és frissen üdén várta kedvesét.
közben rohantak a percek.. Ábel azt szerette volna ha minden tökéletes lenne ezen az éjszakán, és felejthetetlen emlék lenne mindkettőjüknek.
Alighogy kész lett minden előkészülettel, már a távolban meg is pillantotta Terka sudár alakját, amint a holdfényben ringó járásával előbukkant a sötétségből.
Elé-ment a szinte fehérnek tűnő úton, amit a csillagok, és a hold fénye festett ilyenre.
Terkának nagyot dobbant a szíve mikor a sötétségből előbukkant Ábel Magas izmos alakja. Mindketten megszaporázták lépteiket, és amikor elfogyott köztük a távolság, összeölelkezve álltak egy ideig és ölelték csókolták egymást. Terka gyengéden kibontakozott kedvese karjaiból, és halkan súgta ; - Menjünk kedves ne itt az út közepén.
Ábel felkacagott. Életem itt csak a csillagok a pockok a hold , te és én vagyunk.
Nem baj mosolygott Terka.
Igazad van! ma egy nagyon különleges estét tervezek veled, és nem mindennapi élményt szeretnék mindkettőnknek.
Mikor már majdnem odaértek az előkészített traktorhoz, Ábel megcsókolta kedvesét, és egy puha selyemkendővel bekötötte a szemét.. Így ni kedves, és most nem szabad levenned. majd én leveszem, amikor itt az ideje. Rendben felelt a lány, és hagyta hogy szerelme vezesse.
A fiú karján kedvesével megindult a traktor felé. Mikor megérkeztek, még mindig nem vehette le a szeméről a lány a kendőt. Terka türelmesen, de egyre izgatottabban várt. Ábel odakészített egy raklapot hogy Terkát könnyebben átemelhesse a traktor kanalán. Felállította a lányt a raklapra., átugrott a kanálba és beemelte Terkát is. Még mindig várj kedves! Intette türelemre kedvesét.
Felemelte a kosárkáról a konyharuhát, és tartalmát megterítette. egy kis-vödörbe tette az italokat, és odasúgta kedvesének hogy helyezze magát kényelembe.
Levette lábáról a szandált, és a lány feljebb csúszott a szivacson.
Derékig érő haját kibontotta, és most mint egy aranyzuhatag omlott a meztelen vállára.
Ábel megbűvölve nézte kedvese izmos ,és sudár alakját, ; - gyönyörű vagy suttogta rekedten, kiszáradt ajakkal.
A lány mosolygott, és huncutul az ajkára tette az ujját és résnyire nyitotta, jelezve, hogy már nagyon türelmetlen.. Jól van kedves várj még. intette türelemre Ábel. csak még egy picit.. és ígérd meg hogy nem mozdulsz, megvárod amíg visszaérek. Hova mész? ült fel riadtan a lány.
Nyugi drágám itt maradok a közeledben. csak még van egy kis dolgom.. Ne izgulj annyira.
A lány visszafeküdt a friss illatú lepedőre és elnyújtózott. Ekkor Ábel kiugrott a kanálból, és beindította a traktort. , elkezdte a kanalat magasba emelni közelebb a holdhoz, fel a fák fölé.
Terka érezte amit rázkódik alatta a szivacs, erős késztetést érzett, hogy lerántsa a szeméről a kendőt, de felismerte a hangot, és így csendesen mosolygott magában.. már tudta hogy hol van.
Nem volt ideje gondolkodni, pár perc és nagyot zökkent a kanál. ekkor Ábel leállította a traktort, és zsebre vágta a kulcsot. Tarzan ügyességével elkezdett a kanálba mászni kedveséhez. Ügyesen bele csusszant a kanálba, és az előre elkészített finom-szövésű hálót, elkezdte kifeszíteni, hogy a szúnyogok ne zavarják meg idilli együttlétüket. Bekapcsolta a magnót, és andalítóan lágy zene szólalt meg, mely halkan és kellemesen szólt. távolban a tücsök ciripelt, teljes volt az összhang.
A magányos traktor úgy állt ott a holdfényben mint egy büszke nagyra méretezett madár, aki a távolba meredve kémleli a tájat.
Oda feküdt kedvese mellé magához húzta, és megcsókolta. Itt vagyok kedvesem. -suttogta a lány fülébe. Háta mögé került, és levette a kendőt a lány szeméről.
Csodálatos kép fogadta a lányt.
A lány körbenézett, és jóleső érzés kerítette hatalmába.. Ábel te mindenre gondoltál! Mondta csendesen meghatódva. a fiú boldogan szorította magához kedvesét, és ajka a nyakához ért. Egy érzéki puszit kapott a fedetlen vállára, nyakára, és a fülébe súgta. Szeretném ha ez az éjszaka emlékezetes legyen és kellemes élménnyel legyünk gazdagabbak. és mikor rágondolunk később, melegség költözzön a szívedbe, és gondolj arra mennyire szeretlek.
Elkezdtek vacsorázni, kellemesen beszélgettek, és mikor befejezték, Ábel felbontotta a bort. Én inkább ásványvizet kérnék.. Akkor én is.. Mosolygott Ábel, és visszapakolt a kis-kosárba...
Odabujt kedveséhez, és elkezdte simogatni a z arcát, apró puszikat adott anyakára, a fülecskéjét bevette a szájába, és nyelvével simogatta. A lányt jóleső bizsergés kerítette hatalmába, behunyt szemmel élvezte ahogy kedvese felkorbácsolja benne a vágyat.
A fiú egyre nehezebben kapkodta a levegőt, a szíve úgy dübörgött, hogy azt a lány is hallotta. A fiú felé fordulva, csókra kínálta szétnyíló ajkát, A fiú mohón tapadt ajkára, és nyelvével gyengéden a lány szájába hatolt, és ott simogatták egymást, miközben a keze lesiklott Terka melleire. A lányon is mutatkoztak a vágyakozás jelei. Ahogy hozzáért a melleihez egyből lúdbőrős lett és az eddig is kacérkodó mellbimbói megkeményedve álltak.. A fiú ráhajolt eme csodálatos látványt nyújtó bimbóra, és megnedvesítette nyelvével.
Kezébe vette a kerek halmocskát, és érezte kedvese gerjedelmét. Kibontotta a lány a ruhájából,. és meglepődve vette észre, hogy a lány nem vett fel alsóneműt. Elmosolyodott, és halkan súgta nem is kell csak baj van vele.. és viharos gyorsasággal dobálta le magáról a ruháit. Kellemesen langyos nyári este volt. Most már csak a hold világított rájuk és a csillagok. A holdfény még-jobban kiemelte a lány tökéletes alakját, valami megmagyarázhatatlan szépséget adott. Világított a holdvényben a tengerkék szeme, ajka formáját kiemelte megfestette..
Gyönyörű vagy! Ismételgette Ábel..
Egy pillanatra megállt, és figyelte Terka kebleinek hullámzását, majd elindult a keze a gyönyör kapuja felé. Végig simította a lapos hasán, picit elidőzött a köldökénél, és játszadozott a piercingjével. Kis köröket irt le a csillogó ékszer körül..
majd ujjait követte a nyelve . Nem sietett, élvezni akarta együttlétük minden pillanatát.
Lassan haladt a vénuszdomb felé, könnyedén siklottak az ujjai, ezzel is izgalomba hozva a lányt. mos odaért nyelvével a lány szirmaihoz, és két kezével feltárta a gyöngyszemet, melyet a szirmok rejtettek. Terka érezte kedvesének leheletét, és nyelvének finomságát, és halkan felnyögött. Csípőjét megemelte, felkínálva a testét, már türelmetlenül várta hogy kedvese megtegye azt amire várt. A szívét a torkában kezdte érezni.. és az izgalom minden jele láthatóvá vált arcának rendülésein. Kedvese elkezdte a gyöngyszemet nyelvével kényeztetni, és szopogatta, míg kétszer akkorára nem duzzadt, és meg nem keményedett. A lány felsóhajtott élvezte azt a kéjes érzést, amit kedvese nyújtott neki. Ábel érezte, ahogy kedvese teste megremeg, csatornája megnyílik, és finom nedüt spriccel a szájába. Nem bírom! Szaladt ki hangosan a lány szájából a sikoly bele a csillagos éjszakába. Tégy magadévá követelte sürgetően a lány. A férfi fejéhez hajolt, és szájon csókolta. Csókjának íze keveredett a saját gyönyörnedvének ízével, és ez még jobban feltüzelte a testét.
Kedvesét oldalra fordította, és nedves makkjával tovább izgatta a lány gyöngyszemét. Lassan óvatosan férfiúi ékességét a lány kelyhébe csúsztatta. Terka elégedetten felsóhajtott. IGEN!! Ah istenem de csodás érzés! kérlek erősebben még! Akarom! Most már nem fogta vissza magát, szinte önkívületi állapotban emelgette csípőjét, és megpróbált kedvese testéhez mind közelebb kerülni, és minél mélyebben magában érezni a férfit. Ábel sem uralkodott már önmagán, a lány éhsége feloldott minden gátat, és ütemesen erőteljesen tette magáévá a lányt. A lány gyönyörsikolya egybeolvadt a tücskök ciripelésével, és a magasban lengő traktor kanala is már nem meredten állt a holdvényben, hanem felvette a szeretkezők ritmusát, és ütemesen bólogatott, mint a gémeskút, mikor soha nem ér a kút mélyére. Ábel érezte hogy nem bírja soká ezt a kéjszimfóniát és a lány erőteljesen követelődző csípőjének mozgását. Érezte hogy elönti testét a forróság, És a lány egyre csak mondogatta,, élvezz kedvesem,, a gyönyör magvait ültesd el bennem.. Kiabálta.. Ne hagyd abba!.
És Ábel szemeit becsukva, megadta magát a sorsának, és hangos oroszlánüvöltéssel közeli hangot hallatva bele spriccelt Terka szirmai közé. A lány csípőjének mozgása megállt, és élvezte a lüktetést ott belül az ölében.. Ábel mozdult volna, de kedvese megfogta. Ne még nem menj maradjunk így, suttogta, és magára húzta kedvesét.
A szívük hangosan zakatolt, az elmúlt percekben átélt gyönyör hatásától.. ott feküdtek összeölelkezve, még mindig egymásban. A lány gyengéden megszorította hüvelyével kedvese férfiasságát, ami úgy látszott, nem lankadt.. és így játszadozott, miközben csókolta..
Szeretlek! Mondták mindketten szinte egyszerre, és boldogan simultak egymáshoz.

A büszke gém, újra mozdulatlanul állt a mező közepén magányosan, és csak a hold és a csillagok tudták, hogy mily szenvedélyes együttlét titkait őrzi magában.

2013-10-23
-----------------------------------------------------------------------------------------
Éjféli légyott a szoliban.

Márti egy ötvenes kortalannak mondott hölgy, aki nem csak magányosan él, hanem időnként amikor ideje engedi, szolizik is. Így a bőre télen nyáron gyönyörű zöld. szemei csak úgy világítanak. A kreol arcbőr erősebb kontúrt kölcsönöz neki. kissé molett, van mit fogni rajta, de arányosan telt.

Ákos abban a kis falucskában egy szoláriumot vezetett. családi vállalkozás. Titokban mindig megleste a számára kívánatosnak ítélt hölgyeket, és amíg bent voltak, elábrándozott, hogy mit is tudna csinálni egy egy kezelés közben. Mártit is mindig megleste, amint a kabinban állt és élvezte a melengető kényeztetést. Észre vette azt is hogy Mártinak nem lenne ellenére a közeledése. Mindig véletlenül megérintette amikor odakísérte a kabinhoz. odaadta nek a törölközőket, és elmagyarázta azt, hogy miként lehet kezelni az erősséget, és ha bármiben a segítségére lehet, csak szóljon, azonnal a segítségére lesz. egy ideig Mártinak nagyon sok dolga akadt, és nem tudott a nyitvatartási időben menni, de szüksége lett volna hogy kényeztesse magát.. Észre vette, hogy a férfi milyen mohó pillantásokat vet rá, és tetszett neki,, incselkedett vele, sőt, volt amikor kifejezetten kacérkodott Ákossal. Jólestek neki az elismerő pillantások, a véletlenszerű hozzáérések is felizgatták őt. Mikor magára maradt a kabinban, szemére tette a szemkötőt, és hallgatta a halk zenét, ami a fülkében szólt. kellemes hangulatot adott. megkapaszkodott a mennyezeten lévő kapaszkodóba, Terpeszben állt, hallgatta a zenét, és ábrándozott. Már fél éve hogy hetente 2x oda járt. Csak nyáron hagyta ki. mert akkor természetes napfényt élvezte.. Egy délután Ákossal összefutott az utcán. - Kis kezeit csókolom Mártika! Mi történt, hogy már két hete nem láttuk magmácskát? - Á ne is mondja! > legyintett kezével bosszankodva. - Annyira hiányzik, de sajnos nem tudok szabadulni a határidő szorít, és mint mindig, most is nagy a fejetlenség. Minden nap olyan 11 körül tudok lelépni.. Jól esne egy kényeztető masszázs, és persze a szoli is hiányzik.. - Megbeszélhetjük hogy éjfél körül ha oda tetszik jönni, szívesen látom.. A nejem úgyis elutazott a gyerekekkel a szüleihez pár napja. Ráérek, és nagyon szívesen. Márti kapott a váratlan ajánlaton, és azonnal beleegyezett az éjféli randevúba. este fele már kissé csökkent a figyelme, szétszórt volt. Folyamatosan az éjféli randevúra gondolt. Titkon remélte, hogy a férfi nem csak azért ajánlotta fel ezt a lehetőséget, mert kedvezni akart, hanem mert mást is szeretne tőle. A főnöke is észrevételezte. hogy a beosztottja most mintha picit másképp viselkedne.. gondolta túl fáradt már. Ezért előbb elengedte, hogy pihenje ki magát. > - Majd holnap kipihentebb lesz Mártikám! Most menjen, és pihenjen. Márti nem szólt egy szót sem, egykettőre elpakolt mindent, és bezárta az iroda ajtaját. Még maradt ideje hogy haza menjen letusoljon, és picit rendbe szedje magát. Ákos ugyanezekkel a gondoltatokkal játszadozott egész délután. De elhatározta hogy csak aktor fog közeledni a nőhöz, ha látja rajta a vágyakozást. Ha nem, akkor uralkodni fog magán, és úriemberként fog viselkedni Korábban . Csendes eseménytelen nap volt,, kevés vendég fordult meg. Ákos tett vett, készítette a törölközőket a testápolókat.. Alig várta, hogy 9 óra legyen, azonnal bezárta az üzletet Keresgélt a lemezek között olyan andalító lágy zenét. Bekészített a hűtőbe egy kancsó limonádét. elszaladt a boltba. pár süteményt vett, Kikészített két tányért, és két poharat. szalvétával, előkészítette a masszázshoz az olajat papírtörölközőt. Lezuhanyozott, frissen borotválkozott, és türelmetlenül várta hogy Márti megjelenjen. Márti izgatottan készülődött, intim szőrzetét leborotválta, és pajzán gondolatokkal a fejében indult el a szolárium felé, a kihalt utcán. Nem félt de azért szaporán szedte a lábait, nehogy valakivel összefusson. A szoláriumban csak az éjszakai biztonsági fény vibrált. Így is elegendő volt, hogy lássák mit csinálnak. Kopogott az üzlet ajtaján, mire azonnal halk neszezés,t hallott, és kinyílt az ajtó.. A biztonsági fény különös hangulatot árasztott. Azt hittem hogy elfelejtkezett rólam. - suttogta , mintha attól tartana valaki meghallja.. Nem , nem vártam magácskára. - és átkarolta a nő derekát, úgy invitálta a az álló fülke felé, közben élvezte, ahogy a nő hozzásimul, és nem is tiltakozik az érintés ellen. Megpróbált uralkodni magán, de látható jelei voltak az izgalmának. Minden ugyanúgy zajlott, mint rendesen csak a hangja volt picit rekedtes,, és nagyokat nyelt, hogy zavartságát leplezze. Márti élvezte hogy ilyen hatással van a férfire, Ákos bekészítette a lemezt, hogy ne legyen akkora csend amíg a nő a kabinban van. Márti elkezdett vetkőzni, és "véletlenül" résnyire nyitva hagyta az ajtót , hogy a férfi jól láthassa kerek idomait. lekente a testét olajjal, hogy fokozza a barnító hatást, mikor kész volt, megtörölte a kezeit, és odapillantott a vágyakozó férfira. Rámosolygott, és mozdulataival jelezte hogy jó lenne ha segítene bekapcsolni a kabint és megkérte hogy a szemére tegye már fel a védőt. Ákos készséggel odament, és bekötötte Márti szemét, és oda súgta.; -Csodálatosan nézel ki, és apró puszit nyomott Márti ajkaira .segített belépni a fülkébe, és odatette a kezeit a kapaszkodóra, a lábát terpeszbe, és beindította a rendszert.. 15 perc és jövök segítek leszállni..Közeb halkan szólt a zene. Ákos nem bírta magát türtőztetni, ahogy ott állt meztelenül előtte a nő, akit annyira kívánt. Végig simította a melleit, sé észre vette, hogy a mellbimbók megkeményednek, keze lejjebb kalandozott a csípőjén, , végig a combjain. akkor megálljt parancsolt magának, és halak becsukta a kabinfülke ajtaját. Márti magára maradt az felizgatott érzéseivel, és kívánt, bárcsak összeolvadnának szenvedélyesen. Egyre jobban elhatalmasodott rajta a vágy. Közben hallgatta a zenét, és a szíve hevesen dübörgött a mellkasában. egyszer csak hűs fuvallatot érzett. Tudta hogy a férfi mögötte áll, és nézi, érezte a leheletét, és testének érintését, Szeretnék veled szeretkezni súgta a nő fülébe. - Én is rebegte elcsukló hangon Márti. Egy kis különlegességgel leplek meg. - mondta Ákos, Ekkor a nő bólintott, és várta, mi fog történni vele. Fémes kattanás törte meg a halk zenét, Márti mindkét csuklóján kattant a bilincs, és oda volt rögzítve a kapaszkodóhoz. Már lejárt a 15 perc, és mozdulatlanul várta mi fog történni. szeme bekötve, kiszolgáltatva a férfi vágyainak. Izgalom lett úrrá rajta, minden idegszála megfeszült. a férfi gyengéden dörzsölte testéről az izzadtságcseppeket Módszeresen, és egyre lejjebb , és lejjebb. a törölközőt követte a férfi nedves forró ajka.. a csípőnél elidőzött, és megremegett mikor érezte a férfi ujjainak játékát a kelyhében, nyelvét meg a csiklóján, ahogy kényezteti. Lábai megrogytak, szinte már csak a bilincs tartotta testét függőleges állapotban. Nagyot sóhajtott, jelezve, hogy mennyire jólesik a kényeztetés. Ekkor olyasmit érzett mint még soha, és teste elkezdett rángatódzni, és lábain bőségesen ömlött valami meleg nedvesség. Te jó ég.. gondolta bepisiltem.. - de nem .. mert azt éreztem volna.. Fenomenális orgazmuson esett keresztül. és spriccelt a puncija. Ilyen élményben még nem volt része. Erőtlenül rogyadoztak a lábai.. Ekkor Ákos kioldotta a csuklóit, és a masszázsasztalhoz vezette Mártit. Hasra fektette, és elkezdte masszírozni. Végig az egész testét, lábait gerincét, nyakát. vállát. Lazíts kedves súgta a férfi. Márti teljesen ellazult, bár a vére olyan sebességgel rohant mint egy versenyautó, A szíve kalapált , dübörgött. Ákos a combjait kezdte masszírozni, és különös figyelmet szentelt a combtőnek, és a farpofáknak. Kezei teljesen körbefogták mindkét farpofát, és az ujjak közben hozzáértek a végbél nyílásához, és mindig visszatért, Egyre több időt töltve a záróizomzaton. Ujjaival körkörös mozdulatokat írt le, izgatva , ingerelve a popsit, egy idő után Márti megemelte a fenekét, így felkínálta kényeztetésre. Akkor Ákos széthúzta a farpofákat, és nyelvvel kezdte kényeztetni Márt popsiját.. Évezte ahogy tetszett neki a kényeztetés ezen formája.. majd bedugta az ujját. Márti felnyögött. A lepedő alatta már tenyérnyi nagyságban nedves volt. Ákos odament Márti fejéhez, és a keményen álló férfiasságát a nő szájához érintette. Márti mikor megérezte, önkéntelenül nyitotta ki a száját, hogy magába engedje a férfit. Érezte a nedvességet, a gyönyör előnevét, és mohón szippantotta magába a ruganyos hímtagot, örömet szerezve tulajdonosának. Ákos ujjai most is dolgoztak közben.. popsin és megosztva a nedvesen csillogó csiklón. egyre szaporábban kapkodták a levélgót, és egyre közelebb kerültek a csúcshoz. Mikor Márti teste megrándult, és hangos kéjes sikoly hagyta el ajkát, ugyan abban a pillanatban Ákos teste is megrándult és ritmikusan lövellt ki a gyönyörnedv Márti szájába. Ákos biztosan tartotta a nő fejét, így esélye sem volt tiltakozni.. mindketten csúcsra jutottak, és szinte ugyanabban a pillanatban.. Köszönöm, súgta Mártinak.. nagyon finom voltál.., és megcsókolta a nő homlokát, és levette szeméről a kötést. Én is köszönöm. mondta Márti . Ilyen élményben még nem volt részem.. Még messze van a reggel, ha gondolod.. most menjünk zuhanyozni, és igyunk egy kis limonádét, javasolta Ákos. Rendben van mosolygott Márti, és elindultak a zuhanyzó felé. Letusoltak, és mindketten puha fürdőköpenybe bújtak. Ákos elővette a süteményt, és megkínálta a nőt, akinek arca az átélt izgalmaktól egész rózsaszínű lett, kiemelve gyönyörű ajkát, és zöld szemeit. A férfi töltött limonádét, és mindketten kortyolgatva iszogatták, és közben beszélgettek. Márti közelebb búj a férfihoz és átölelte a derekát. A férfi benyúlt a nő melleihez, és a kemény bimbókat érezve, megint úrrá lett rajta a vágy.. Mindketten ledobták a köntöst, és a meleg puha szőnyegen egymásnak estek. mohón csókolták egymást, Olyan gyorsasággal habzsolták egymás testét, hogy külső szemlélő akár birkózásnak is vélhette volna. Közben izgató szavakat mondogattak egymásnak, ezzel is fokozva az amúgy is felfokozott érzelmeket. Márti felülkerekedve, bele ereszkedett a férfi igen csak méretes szerszámába. Mellei ott himbálództak Ákos szája előtt, Elkapta a csodásan lengő melleket, és a szájába vette. Márti kéjes sikolyai jelezték, hogy élvezi amit a férfi csinál. Közben a csípője le fel járt, és hatalmas köröket írt le a férfi szeméremdombján. Mikor Márti kezdett elfáradni, Ákos oldalára fordította, a combjai közé lépve, tövig benyomta ékességét Márti kelyhébe.. Márti önkívületi állapotban mozgatta csípőjét, és Ákost ez nagyon beindította. egyre gyorsabban és mélyebben merült el Márti kelyhében. Mikor mindketten hangos semmivel össze nem téveszthető gyönyörsikolyt adtak ki, testük megremegett,és összeolvadva feküdtek egymáson. Ákos mozdulni akart, de Márti visszafogta. Maradjunk így amíg nem lankad a férfiasságod. ekkor a férfi engedelmesen ráhajolt a nőre, és egyesülve kimerülten egymás karjaiban pihentek. Mikor kipihenték az elmúlt órák eseményeit, Mindketten lezuhanyoztak, és felöltöztek. már hajnalodott. Hazaviszlek, ajánlotta fel Mártinak a lehetőséget Ákos. Elfogadom.. bezárták az üzletet, és Hazavitte a nőt. Búcsúzásnál Márt kilépett a kocsiból, amikor visszanézett, látta a kimondatlan kérdést. Lesz folytatás? Igen felelte, ha szeretnéd akkor igen. A férfi elmosolyodott, és csak annyit mondott. Rendben.. Jó éjt neked kedves.

2013-11-16
 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ébredés

Anna egy  ötvenes éveiben járó   férjezett asszony  volt. Kiegyensúlyozott családi életet élt, de volt valami  ami  hiányzott az életéből.  Beszélgetett emberekkel, és egyre  jobban érezte  hogy  bár  szereti  a  férjét és a családját sosem hagyná el. Mégis  magányos, hiába  veszik körül szerettei.  Ezt úgy hívják, hogy társas magány. 
Egyre  csak  arra  gondolt,  hogy mi lenne ha  megtenné azt az egy lépést, amit eddig sosem mert megtenni.  egy irodában  dolgozott, export- import szállításával  foglalkozott. Mint már nem  első alkalommal, most is  kamiont vártak, és persze hogy nem ment simán minden, és egyedül maradt az  irodában.  a többi kolléganője már rég hazament, és mivel  Anna gyerekei már nagyok  voltak, és "nem volt aki várta volna" ezért a főnökének  rá esett a választása,  hogy megkérte maradjon bent, amíg ez a sürgős fuvar  nincs kész. A raktárban  sietve  dolgoztak az emberek,  az üzemből  most hozták fel az árút, aminek már rég  a raktárban kellett volna lennie. A fuvarlevelek  rendben  voltak, mér csak  az árút kellett szállításra kész állapotba hozni, és bepakolni a  kamionba. a papírok  rendben  voltak, a többi  már csak  a  munkásoktól, és a vámkezeléstől  függött.  leoltotta a villanyt, és lábait  feltette  a másik székre, szemét behunyta, és megpróbált lazítani.
Sok minden kavargott a fejében. Pár hete  rábukkant egy  olyan oldalra, ahol  a hozzá  hasonló helyzetben  levő emberek  beszélgettek. Itt  találkozott először  Csabával, aki  járta  a világot. Nem árulta el ugyan mivel  foglalkozik, csak  azt  hogy folyton úton van, és csak  beszélgetésre vágyik. nem többre. Ennek már  két hónapja  volt, pont ma. 
Anna  felkelt és bekapcsolta a gépet. Megnyitotta  a leveleit, és ezt az üzenetet kapta. 
Drága Anna! Ha minden úgy alakul, akkor ma  a  közeledben  leszek, és  remélem lesz pár óra pihenőm,  hogy megigyunk egy kv-t, valahol, ha te is szeretnél. Nagyon remélem, hogy  sikerül összehozni  a mai  randevút. 
A fenébe is! Pont ma? Bosszankodott Anna, hisz már  kilenc is elmúlott. és ő még mindig  a rakodásra vár. Ha ez kész,  csak utána  lehet a Vámhivatalt  értesíteni  hogy jöjjenek. Fogalma sem volt hogy  mennyi idő, min minden kész. Épp írta a választ. hogy lemondja a  mai  találkát , amikor felugrott  a levelezőben  a  chat-ablak. Csaba  volt. 
Jaj  drága Anna! De jó  hogy itt vagy!  azt hittem  már  sosem  jön össze a mai napi találka.  Gépelte gyorsan  mintha attól tartana, hogy eltűnik az éterben. Anna mosolygott,  és azon gondolkodott miképp lehetne megoldani  ezt a randevút. 
Válaszolgatott.  hogy  most sajnos nem tud találkozni  vele, mert későre nyúlt a mai napi munka. Várnia kell, és nem tudja meddig. Mi lenne, ha  bezárnád az irodát, és találkoznánk? Én is  csak ülök itt  a kocsiban és várom  hogy végre indulhassak, de fogalmam sincs mikor lesz kész.. Kedves Csaba merre vagy épp, és  most már igazán áruld el  hogy  mivel foglalkozol?  Anna  szíve egyszer csak  elkezdett  erősen  dobogni, és bizsergető  érzés lett úrrá rajta, ahogy olvasta a sorokat.  Egy ideig ült és megbénultan  bámult a  monitorra. 
Csaba kissé  türelmetlen volt  és a választ sürgette. 
Anna  felocsúdott meglepetésében,  és egy széles mosollyal az arcán, elkezdte írni a választ.
Mikor  befejezte  mondanivalóját,  lenyomta az enter billentyűt, és  várta  a  hatást.
a válasz kissé váratott magára, már ő is türelmetlenül  várta, hogy mi fog  történni. 
Lábak  dobogása riasztotta fel mély ábrándozásából. Valaki  rohant  felfele  a vaslépcsőn, ami  az irodához vezetett. Anna megörült, mert  azt gondolta  hogy végre  befejezték a munkások, és mégis csak  lesz  esély a találkozásra, hamarabb mint gondolta volna. kopogtak az  iroda ajtaján. addigra összeszedte magát, és már  magabiztosan nyitott ajtót. De meglepetésében  el is felejtett  köszönni. A raktáros helyett, Csaba állt az  ajtóban.
Pár másodpercig  csak  bámulták egymást, de Csaba  odahajolt hozzá, , átölelte,  és szenvedélyesen  csókolni  simogatni kezdte. 
O ha tudnád milyen sokat álmodoztam  erről  a percről.. és  tessék ! Most valóra vált az álmom. itt tartalak a karomban, és ...nem  folytatta, mert  ajka újra Anna ajkára tapadt. szorosan ölelte magához, és így álltak az iroda ajtajában pár percig, mikor Anna levegőhöz jutott,  halkan suttogta. Ne itt.  Bármikor jöhet valaki.
Szóval kamionsofőr vagy! > mosolygott Anna. 
Igen az vagyok, csak nem  akartam elárulni, mivel  tudom  hogy  előítéletek vannak  velünk kapcsolatban, és nem szerettem  volna  ha  ez miatt   megszakadt volna a kapcsolatunk. 
Anna kissé sértődött arcot vágott. Ilyennek ismersz? Nem! De nem kockáztathattam. mosolygott Csaba. Anna megpróbált nyugodt maradni, de érezte  a férfi közelségét, és  valami miatt ő is  nyugtalanná vált. Leült  a székre, és  zavarában  a papírokat kezdte rendezgetni. 

Csaba odaállt a hát mögé, és  a nő  vállára tette a kezét, majd  elkezdte  cirógatni. egy széket  húzott oda, és úgy helyezkedett,  hogy Anna székestől együtt szinte feküdt az ölében. szemei  csukva voltak, félhomály uralkodott az irodában. csak  az udvarról beszűrődő lámpa fénye  adott némi  fényt. Anna átadta magát  annak  a jóleső érzésnek melyre már oly régóta vágyott.
Érezte  a  férfi illatát,   leheletének  forróságát, kezének  érintését, izgalmát, és az egész  teste  válaszolt  ezekre az ingerekre. 
ajka  a nő  fülét, nyakát  és száját kényeztette. 
Keze  az egyre szaporábban emelkedő  melleire tévedt. Ekkor már nehezen uralkodott magán, lesodorta  az asztalról  a papírokat, és gyengéden  felfektette Annát  az asztalra. sietősen  ledobálta magáról a mozgásában akadályozó ruhadarabokat, közben odafigyelt  hogy Anna  se maradjon kényeztetés nélkül..  kezei a mellbimbókkal játszottak, melyek az izgalomtól  oly keményre  duzzadtak, hogy szinte át bökték  a királykék szatén blúzt.
Csaba már a hőn áhított  hölgy combjai között  állt  égnek meredő  férfiassága  jelezte  gerjedelmét, melyet  néha odaérintett Anna szirmaihoz. ekkor  Anna megemelte  a csípőjét, és úgy irányította a férfi  hímvesszőjét, hogy  kertjének  kapujába illeszkedve  simán  be tudjon hatolni  a szentélybe végre. Ám amikor  már  ügyeskedése épp  elérte  a kívánt helyzetet, Csaba hátrább lépett, és  a kemény mellbimbót a szájába vette. Anna felsóhajtott, és elkezdte  csípőjét mozgatni,  szinte felkínálta. készen állt az  egyesülésre.
Már  Csaba  sem  tiltakozott, hanem  óvatosan  behatolt  Anna  forró  és nedves  kelyhébe. Ekkor Anna halkan  felnyögött., és a férfi száját kereste ajkaival. szeme könnyben úszott. Boldog  volt. Csaba  egy pillanatra megdermedt, amint látta  a kicsorduló könnyeket. azt hitte  valamit tett, ami  fájdalmat okozott neki. két kezébe fogta  az arcát és könnyeit csókolta. közeb kérdezte mi a baj? 
Anna  megrázta  fejét, és magához  húzta szorosan  a  férfit, és  egyre szenvedélyesebben  egyesültek. mos már  Csaba  is  megnyugodott, és átadta magát  az élvezetnek. Érezte ahogy  Anna  kelyhe  körbe foga ékességét, és ahogy  szorítja amikor  kőröz  egyre  gyorsabban. Valami  csodálatos érzés  kerítette hatalmába, és érezte  ahogy a teste megrándul, és  a hímvesszőből  erősen pulzálva  kirobban  a gyönyörnedv,  beterítve Anna kiskertjét.  Közben  Anna kéjes sikolyokkal jelezte mennyire  jól érzi magát. 
Csaba el akart menni, de Anna lábaival körbekulcsolta a derekát, és magára  húzta. Maradjunk így! Kérte a férfit. 
Csaba megadta magát, és ráhajolt  Annára, közben érezte  azt a halványan meg- meg ránduló  hüvely izomzatának  szorítását, kedves utójátékot míg az elernyedt  ékessége, magától  ki nem  csúszott a kiskertből...
Ekkor hangosak kopogtak az  ajtón. Anna  egy mély sóhajtással  hirtelen észhez tért.
Már hajnalodott, és természetes  fény  szűrődött  be az irodába. Észre sem  vette  az idő múlását! 
A munkások  befejezték  a pakolást, lehet hívni a vámosokat, és útjára indulhat az árú.
Olyan  valóságosnak  tűnt minden, hogy az árulkodó nyomokat kereste tekintete. De mikor körbenézett, csak mosolygott, erotikus álmán, ami  egyszer majd  valóra válik  remélhetőleg.
Anna  kissé kábán  oda lépett  a telefonhoz és tárcsázott.


2013-12-03
-----------------------------------------------------------------------
Az első találkozás.
 
Gitta és Péter hónapok óta kerülgették egymást. Valahogy úgy hozta az élet, hogy sosem sikerült összehangolni az idejüket, ezért már már kezdték feladni, hogy valaha is egymáséi lehetnek. Végül mégis úgy alakult, hogy sikerülni fog. Sokat beszélgettek, , sok mindent tudtak egymásról. Hosszabb rövidebb időre elvesztették szem elől egymást, de úgy látszott, a sors nem ezt szánta nekik.
Péter újra megjelent Gitta életében, és megint tervezgetni kezdtek. Sokadik levélváltás után, Péter levelet írt.
- Szia kedves! Holnap Ráérnék, és ha te is úgy gondolod, találkozhatunk.
Gitta úgy érezte, ha most sem sikerül, végleg elveszítik egymást. Gondolkodás nélkül beleegyezett a találkozásba. Mindketten házasok voltak, folyamatosan nehézségek álltak közéjük,  ezért óvatosnak kellett lenniük.  .
Viharos gyorsasággal kavarogtak a gondolatai. Behunyt szemmel visszaemlékezett az első beszélgetésükre, mikor Péter megkérdezte, hogy milyen kapcsolatot is szeretne, és mi a baj a házasságával.
Gondok mindenütt vannak, és hát van ami nem működik, ezt próbálom ellensúlyozni.Nem érzett lelkifurdalást, hiszen sosem gondolt ilyesmire, amikor minden rendben volt. Most úgy érzete, ennyi neki is jár, és ideje, hogy magával is törődjön. Hosszú évekig tartott, mire meghozta ezt a döntést.
Szíve hevesen zakatolt, az ér lüktetett agyában, gondolatai messze jártak. Nem érzékelte maga körül az időt. Szerencsére egyedül volt otthon, és nem zavarta meg senki az elmélkedését. Gondolatai, már a másnapi randevú körül forogtak.
Másnap nyugodtan várta, hogy Péter hívja. Eltelt az egész nap csendesen, Péter nem jelentkezett. Már - már úgy tűnt, hogy ez a randevú is kútba esik, mikor megcsörrent a telefon.
- Most értem ide, sajnos késett a vonat. Neked már nehéz lenne eljönni? Gitta gondolkodott, de nagyon akarta ezt a találkozást és késő volt, mégis megkockáztatta, hogy találkozzanak. Tudta hogy neki is körülményes volt szabaddá tennie magát, de nem akarta elszalasztani ezt a lehetőséget.
Gyorsan összekapta magát, és elindult.
Mikor kilépett az utcára, megcsapta arcát a friss levegő, és a feltámadó szél,arcába fújta a szitáló hópelyheket. Sokszor elképzelte milyen lesz majd és milyennek találja őt, s hogy ő milyennek fogja találni. személyesen még nem sikerült találkozni. Fényképet igaz küldtek egymásnak, de azok csak képek. Nem mindig adják vissza a valóságot, nem tükrözik a lelkét a kisugárzását. és nagyon izgult.
Végre megérkezett, és a Metró kijáratnál , egyből tudták, hogy egymást keresik.
Megindultak egymás felé, és üdvözölték egymást. Pár mondat, és megindultak a szállásuk felé, mivel együtt szándékoztak tölteni az éjszakát Reményeik szerint nem alvással.
Előtte beültek egy presszóba, megkávéztak, és közben halkan beszélgettek, Néztek  egymás szemébe,  fürkészték egymás gondolatait.
Eleinte akadozott a beszélgetés, de ahogy múltak a percek, egyre simulékonyabban ment minden. Odakint esett a hó, erősen lehűlt a levegő. szerencsére csak pár háztömbnyire volt a szállás. Csendesen igyekeztek, mindketten el voltak foglalva a saját gondolataikkal. Szolidan berendezett meleg szoba várta őket Péter bekacsolta a televíziót,  és keresett  egy csatornát, hagyta hadd  duruzsoljon, megtörve ezzel  a csendet.
Mindketten tudták miért mentek oda, mégis feszélyezettek voltak. Végül is Gitta törte meg a feszültséget, elment és lezuhanyozott.  Közben Péter is ledobta magáról a ruháit, és követte a fürdőbe. Gitta már a zuhany alatt állt, és beengedte Pétert is. Mindketten kicsit át voltak hűlve, és jól esett a meleg víz, amint végig csorgott a testükön.
Szorosan egymáshoz simultak, és átadták magukat a meleg víz kényeztetésének. Közben mindketten átölelve simogatták egymás testét.  Gitta mellbimbója megkeményedett, amit érezte az izgató kezek érintését.  Csókolództak, s a víz folyamatosan csordogált  az  arcukra, és  végig  a testükön.
Gitta megfogta a tusfürdőt, és Péter testét elkezdte simogatni, kényeztetni, de nem váltak ketté. Folyamatosan egymást érintették, hol kézzel, hol az ajkukkal, vagy a combjukat érintették össze, így izgatva, és éberen tartva egymást izgalmi állapotban. Mikor kezei lejjebb csúsztak Péter ágyékára, Gitta örömmel nyugtázta, hogy Péter ugyanúgy kívánja, mint ő.
Lassan megfordította a partnerét, és a hátát kezdte masszírozni, a tusfürdőtől síkos kezeivel, miközben melleivel hozzáért a férfi hátához, fenekéhez,, végig siklott  a  keze  anyakán, és  ajkával  érintette..
Amikor Péter már nem bírta magát türtőztetni, megfordult és ugyanolyan lassúsággal végig zongorázott a partnere testén,ki nem  hagyva egyetlen érzékeny pontot  sem.
 Végül mindketten leöblítették magukat, és a puha fürdőlepedőbe burkolódzva törölgették egymást, apró puszikkal borítva egymás testét.
Egyre szaporábban kapkodták a levegőt, és végül félig vizesen az ágyra zuhantak.
Betakaródzva egymáshoz bújtak, ajkuk egybeforrt, testük egymásnak feszült.
Gitta csípőjét megemelve kínálta fel ölének titkos rejtekét. A férfi keze végig kalandozott újra s újra a lány csípőjén, kikerülve a titkos kertet.
Gitta teste követelte azt, amire oly régóta várt. Ekkor a férfi lejjebb csúszott, és a nő szeméremdombja felé kezdett araszolni. Gitta engedelmesen széttárta combjait, hogy a férfi teljesen hozzáférhessen megduzzadt ékszeréhez. Gitta felsóhajtott, és megemelte csípőjét. Közben  mindkét kezével A férfi  fejét  simogatta, egyre jobban  zihál, a fokozott izgalomtól.
Amikor már nem tudta magát türtőztetni, átadta testét a gyönyörnek, és kéjes nyögdécseléssel gyengéden eltolta Pétert és megcsókolva hanyatt döntötte.
A férfi hagyta, hogy a partnere azt tegyen vele, amit szeretne. Lassan haladt a nyakánál, apró csókokkal, puszikkal, és simogatásokkal fűszerezve a férfi izgalmát fokozta.
Keze is végig siklott a férfi mellkasán. követte az ajkával, megszopogatva a kemény mellbimbókat, majd vissza a csókra nyíló ajkaihoz.  Közben úgy helyezkedett, hogy a teste a férfi ágyékához hozzá feszüljön. Végül a keze elkezdte a férfi heréit simogatni a combján végighúzta az ujjait, és ezt követték az apró leheletnyi puha puszik.
A férfi izgalma szemmel láthatóan felfokozott állapotban volt. Gitta odahajolt és a legnagyobb élvezettel vette szájába a lüktető nedves makkot, majd keze a heréken játszadozott.  Egyre jobban tűnt el a szépséges hímvessző a nő szájában, és a férfi érezte amint a torok mélyére ér a makkja. Akkor lágyan megfogta Gitta haját, és  a srác simogatva, enyhén mozgatni kezdte  a csípőjét, és tartva Gitta  fejét, egyre mélyebbre nyomult. Gitta könnyei potyogtak, és amikor már nem kapott levegőt, kivette  szájából Péter  ékességét, és utána  hirtelen megint  benyelte tövig,  ezt  játszotta  folyamatosan, és pihentetésképpen, néha  végigcikázott  a herezacskókon, és újra bekapta,  finoman megrágcsálta.
Így izgatták egymást jó ideig, majd egymás mellé simulva, csókolództak, és simogatták egymást. Gitta már majd szétrobbant a feszültségtől, és jelezte, hogy már nem bírt várni, egyesüljenek végre. Ekkor Péter a nő fölé emelkedett és széttárt combjai közé furakodott. még mindig csak a sóvárgás és az izgalom fokozása volt. Testük együtt hullámzott, és mindketten kapkodva vették a levegőt. Péter a nő melleit csókolgatta, és közben egyre meredező ékessége feszítette a nő szeméremajkait. Gitta már nem várt addig - addig mozgatta a csípőjét, amíg Péter férfiassága a kelyhébe nem jutott. Péter megadta magát, és lassan óvatosan egyre beljebb hatolt.
Közben mindkettőjük teste összhangban mozgott. Gitta úgy érezte mikor belehatolt, hogy ekkor élményben nem volt része nagyon régen. Magára húzta a férfit, és csókolództak közben ütemesen mozdultak egyre gyorsabban, szenvedélyesen. Nagyon hamar elérték a tetőpontot, és mindketten megadták magukat a gyönyörnek, mely végighullámzott a testükön.
Mikor lecsendesedett az izgalmuk, Gitta nem engedte el Péter derekát a lábaival. Kérte, hogy maradjanak úgy, amíg mindketten megnyugszanak. Közben ölelkeztek, simogatták egymást. Kis idő múlva kimentek letusoltak, majd összebújva beszélgettek, de a kezek továbbra is simogattak, cirógattak, míg újra meg nem kívánták egymást, és újra nem egyesültek.  Gitta bevallotta, hogy ilyen szeretkezésben, már nem is tudja mikor volt része. Úgy érezte, nem csak a teste, hanem a lelke is összeolvadt a partnerével.
Nem sokat aludtak........ reggel mosollyal  ébredtek összeölelkezve.
Rendbe tették magukat, mielőtt kiléptek volna az ajtón, Gitta megkérdezte; - Ugye lesz még folytatás?
Péter homlokon csókolta; - Igen, amíg mindketten akarjuk...
2015-01.05
Budapest
----------------------------------------------------------------------------
Vámpír szerelem

A messzeségben a sűrű fenyves közepén   büszkén emelkedik a magasba egy  elhagyott ódon kastély, a sziklaszirt  tetején.  Körös körül  zúgó  a fenyves, kísérteties környezet. Csak  a  fenyők csúcsát lehet látni alant, ahogy lágyan ringatóznak. Sehol egy ösvény,  csak egy csendesen csordogáló patakocska, kristálytiszta  vizével csörgedezik lefele  a szikla hasadékából, egy  csillogó  tavacskába. a napsugár  meg meg csillant  a tavacska  tükrén,  a parton őzek, és apró vadak   kortyolgatták a hűs  hegyi-patak vizét. a partmentén  vadkacsák úszkáltak, és  időközben  alá-alá bukta, táplálékot keresve. Igazi idilli környezet. A nap  delelőre áll,  a  pillangók  repkednek,  a méhek  virágport  gyűjtenek, szorgoskodnak. Az idő  egyre halad előre,  a nap  sugara  gyengül, és  a  barátságos  környezet kezdi   elveszteni  varázsát, és valami megfoghatatlan  félelem lesz úrrá  az  erdőben  utazók lelkén.  Az ég alján már  csak   halványan   látszik a lenyugvó  nap.  Még villant  hogy utat mutasson az úton levőknek, és figyelmeztesse őket, hogy  ideje  fedezéket keresni éjszakára. 
Most már rohamosan  sötétedett. Az  erdőben  egy  fiatal  lányka, aki elszakadt  a csoporttól, kétségbeesetten   követte  a napsugár által megvilágított   terület  kivezető útját a  rengetegből.  Mikor  már   csak  a felhőtlen égbolt  adott némi fényt, a lány úgy érezte,  szörnyet hal  félelmében. A nappali zajok felerősödtek, félelmetes hangorkánná erősödte, a ruhájába belekapaszkodó  fenyőágak, szinte  megbéklyózták,  visszatartották a haladásban.
Az erdő mélyén  felhangzott  egy bagoly huhogása, és ágak reccsentek, , és  a lánynak úgy tűnt  mintha  valaki követné. meg-meg állt, hallgatódzott, de  csak a szél zúgott  a fenyves  beszélt hozzá, de nem értette  a szavát. Rohant  előre, megbotlott  felállt és tovább rohant  a helyesnek  vélt irányban. Észre  sem  vette, hogy az elhagyatott  várkastély felé szaporázza lépteit. mintha  valaki fogná a kezét és  vinné magával. Közben  ahogy a nap  lenyugodott.  megelevenedett  a kastély, életre keltek  benne  a holt lelkek. Eltűntek  a megkopott drapériák,  a kastély megtelt élettel,  halk  zene  szolt, és elkezdődött az ezeréves vámpír  bál.
Estélyi ruhákba öltözött  gyönyörű hölgyek, és  szmokingos urak jelentek  meg. Az asztalokon  mindenféle gyümölcsök,  sültek,  , és  italok voltak  roskadásig. A zenekar  lágy dallamokat játszott. Míg a  másik teremben  várakoztak  a jelen levő  Vámpírok kiszemelt  áldozatai,  várva a sorukra, hogy  a desszert  szerepét  betöltsék az est  fénypontjaként. 
Egy fiatal 500 éves  Vámpír-herceg is jelen  volt, neki  még  nem volt  kiszemelt  áldozata, sem  kiválasztott párja. A mai napon  neki  kellett útra kelnie, és megszerezni  a desszertet. Vacsora után  kirepült  az  balakon, és elindult  a rengeteg belseje felé. A lány, isten tudja hányadszor  esett el, mikor  meghallotta   a hangos szárnysuhogást. Addigra  aranyszőke derékig érő haja kibomlott, de már nem törődött  fele. Szíve hangosan kalapált Úgy érezte,  most  könnyedén  megtalálja bárki, aki kutat utána. Rakoncátlan  fürtjei  a szemébe hullottak.  
James herceg  csak repült és érzékeny orrával  mélyen szívta magába a fenyves  illatát, amikor megérezte  a félelem illatát. Lassan elkezdett kőrözni, és meg is  látta  a rohanó női alakot, és pont  előtte landolt. Ebben a  pillanatban  látta meg az ember nagyságú denevér majdnem  előtte szállt le. 
A lány megdermedt,  majd ájultan hanyatlott  a herceg karjaiba. A herceg felnyalábolta, és óvatosan felemelkedett vele  a levegőbe. Bár  a szabály szerint  a báli terembe kellett volna  vinnie,  de valami megmagyarázhatatlan érzés kerítette hatalmába, amikor  nézegette az ájult lány  gyönyörű arcát.
Lefektette  a baldachinos ágyba, és  senkit  nem engedett  a lány közelébe.  meleg vizet  tett  egy porcelán lavórba, és puha  fehér gyolccsal  törölgette  a lány homlokát. Megbűvölten   nézte  szép ívelt  bíborvörös ajkát, melyet a hold sugara  még erőteljesebben  kiemelt, sápadt  arcán.
Legszívesebben  megcsókolta volna a lányt,  de más tervei voltak.
Akkorra már  visszanyerte emberi  formáját. Szép daliás  gesztenyebarna haja  volt,  izmos  teste, és meleg baszna szemei,  melyek   gyengédséget  tükröztek.
A herceg  figyelte a lány kebleinek  emelkedését és  süllyedését, ahogy  a  levegőt  vette. Nagyon furcsán érezte magát. már  nem is emlékezett, mikor  kerítette hatalmába ez  az érzés. Valahogy úgy érezte, hogy  találkozásuk nem véletlen, és nem először történik meg  velük. Türelmesen várta  amíg  a lányba  visszatér  az élet. Addig is  gyengéden becézgette, törölgette
 közben intézkedett  hogy  hozzanak  be a szobába egy  kádat, meleg  fürdővízzel, illó olajokkal , és  puha  törölközőket,  , gyertyákat.. Addig az  ágyat  eltakarta a kíváncsiskodó  szolgák szemei  elől. Némi  gyümölcsöt, hideg-sültet, és friss kenyeret is hozatott  a szobába. 
 Türelmesen várt, míg magához nem tér. Épp a gyertyákat helyezte el a szobában, mikor egy mély  sóhajtást hallott.
Megfordult és a lány riadt tekintetével találkozott. Bátorítóan  emelte fel  a karját, és úgy közeledett a lány felé. Ne félj  tőlem! Mondta halkan. az erődben találtam rád, eszméletlenül, és  ide hoztalak.  nincs veszélyben az életed. közben odaért  az  ágyhoz, és leült. A lány még mindig  vacogott a félelemtől, megrezzent  amikor  a férfi  hozzáért a vállához.
Elárulod a neved?  Én James herceg vagyok. Magdolna vagyok, rebegte alig hallhatóan a lány. A férfi megdermedt  a név hallatán, és felelevenedtek  benne  a száz évvel ezelőtti események. - Istenem  mennyire hasonlít rá!  -hagyták el a szavak hangtalanul az ajkát. Magdolna - János! Maddalena és James herceg a fejedelmi páros.
Könnyek szöktek a szemébe, még szerencse  hogy mindebből a  lány semmit  sem vett észre.
Készíttettem  neked illatos  fürdőt, Besegítselek  a  kádba? 
Magda úgy érezte, nem először  találkoztak. Rögtön rá is kérdezett. Találkoztunk  más valahol?  A férfit  váratlanul érte  a kérdés, de nem árulta el  hogy valami  hasonlót érzett ő is amikor  meglátta a lányt. megrázta a fejét,  mosolygott, és csak  annyit mondott, talán előző életünkben. mosolyogva nyújtotta kezét, hogy segítsen felállni a  lánynak , és odakísérte  a  paraván mögé, hogy  vetkőzzön le, és  bújjon a kádba
A lány engedelmeskedett és automatikusan dobálta le magáról  kissé megviselt  ruháit. Jóleső érzéssel csobbant  a meleg vízbe, és merült  el teste  a  habfürdő alá,
A gyertyafény, és a csillogó holdfény még szebbé tette  arcát. A herceg  megbűvölten nézte, amint  a barna vállai  kiemelkedtek a fehér habfürdőből. közelebb  húzta  a  kis asztalkát, és  a kád szélére ülve  szőlőszemeket  rakott  a lány ajkai közé. Nagyon nehezen bírta megállni  hogy.ne csókolja meg . Kezébe vette  a tengeri-szivacsot, és azzal kezdte  el  mosni  a lány  nyakát,  arcát, és vállait. Közben egyre jobban  eluralkodott  a vágy, hogy kiemelje  a vízből , és  a magáévá  tegye.

Lágyan nyomkodta  a szivacsból a habfürdőt, és észrevette  hogy  a lány behunyja szemét, és hagyja hogy  kezei kényeztessék  Keze reszketett  a gyönyörű érzéstől  hogy újra övé lehet  a rég elvesztett hitvese; - mert  efelől kétsége sem volt, hogy  a  múlt ismétlődik .
Hagyta  hogy emlékei vezessék érzelmeit, és kezét, egyre  bátrabban merült el  a  keze  a habokban. és  egyre izgatóbbnak  találta  ahogy  a lány  feszes melleihez érve  a teste megremeg, és  nagyon mélyről   sóhaj tör fel , és mellbimbói megkeményednek,
Ekkor már ő sem fékezte magát, ledobta magáról  az összes ruhát, és  a kádba csusszant, kedvese mögé. A lány  hátrahajtotta  fejét a vállára, szemei még mindig  csukva voltak. Felkínálta nyakát  a férfi  ajkainak., és halkan suttogta.Tedd meg! A tiéd  akarok lenni  egy életre! James már nem volt önmaga. Metszőfogai élesen emelkedtek  fogsorából, és a lány  ütőere felé hajolt. Ám amikor a lány megérintette a haját, kijózanodott, és  forró érzéki csókot  adott  a lánynak. Ahogy érintesz  ahogy ölelsz és csókolsz. Tudom  hogy  valamikor  mi  egy pár voltunk.  ölelj szorosan, és soha többé ne hagyj el kedvesem!  suttogta a lány. Igen! Én szerelmetes  hitvesem Maddalena, soha nem hagylak  el!. és  összeforrt ajkuk.
James kiszállt  a kádból, köpenybe burkolódzott és kiemelte  kedvesét is, és  bebújtak  a hitvesi ágyba.

Fergeteges érzések kavarogtak,  simogatások ölelések. a lány  felkínálta  csípőjét  a férfinak, és ő  elmerült  kedvese  titkos rejtekében. Ott összeolvadva   ritmusra táncolt  testük összehangolódva, míg elértek a kiteljesülés tetőfokára.
ekkor  a lány újra megszólalt,  akarom hogy megtedd, hogy örökké  együtt lehessünk,  míg világ  a világ. 
Tényleg ezt szeretnéd? Nézett  a herceg  kedvese szemébe,
Igen ezt akarom! és  haját hátra simítva, szabaddá tette a nyakát, és magához  szorította kedvesét.
James már nem gondolkodott! lassan  remegve közelített kedvese  nyaki ütőeréhez, és kéjes borzongással  merült  el a vénába, és szívta magába kedvese nedvét. Ekkor Maddalena  kéjes sikolya egybeolvadt valami félelmetesen  vad orgiába, és testük újra egyesült. Mire végre  önmaguk lettek,  megint  a fejedelmi  Maddalena és James ifjú pár  voltak az idők  végezetéig.

2015-02-11
-----------------------------------------------------------------------------------------



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés