bezár
 

Portfóliók

Petrezselymes tócsni - ÉTEL_RECEPTLEÍRÁS_GASZTROIRODALOM

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

PETREZSELYMES TÓCSNI

Hozzávalók:

10 db burgonya, 1 db tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 teáskanálnyi őrölt bors, 1 evőkanálnyi só, 1 db nagy vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 1 marék liszt

Elkészítése:

A nyers  burgonyát durva reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percig. Ezalatt a hagymát és a fokhagymát összezúzzuk. A burgonyát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a zúzott hagymákat, a felaprított petrezselymet, a tojást, a sót és a borsot, végül a lisztet, de csak annyit, hogy éppen összeálljon. Formázzuk (kicsi kerek lapos forma). Forró olajban barnára kisütjük.

 

 

Életfotó még nincs itt.



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés