bezár
 

Portfóliók

BDSM Történet

Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):

BDSM témakör /2 alkotás/
1 BDSM ahogy én átéltem.

Elérkezett hát a várva várt nap. Ez különleges volt mindenki számára, hisz élő bemutatóval fűszerezett beszélgetés, kvízjáték volt meghirdetve. Később meg mi hogy alakul. Elnéztem sorban a sub lányokat, mekkora izgalommal várták a rájuk eső büntetést. A játékmester egészen belelendülve tette a dolgát lelkesen, teljes átéléssel.Voltak érdekes pillanatok , sok sok nevetés, én egyetlen egy esetet emelnék ki ahogy én láttam.
A lány szeméből sugárzott az alázatosság, ahogy felpillantott a játékmesterre. Megszületett a döntés, 25 korbácsütés a jutalmad, nézett a lányra kaján vigyorral az arcán. Szemeiből sugárzott az elkövetkezendő percek élvezetének átélése..
A lány hátrabilincselt kézzel lassan megindult a férfi felé.
Gondolatai sebesen cikáztak, mert azokra az órákra gondolt, amikor kettesben élték át ugyanezt, pár órával korábban.
A teste sajgott az elszenvedett ütésektől, és most ugyanez a sors várt rá. Ismerte a férfit, és a jelentőségteljes pillantásait.
A szíve a torkában dobogott, a vére őrült iramban rohant verejtékezett, a lábai beleremegtek ahogy közeledett a férfi felé.
Szemeiből sugárzott a vágy! A lány olvasott a tekintetében.
"Most nem menekülsz" A lány egy pillanatra megtorpant, óvatosan körbenézett. Nem is tudom mire számított. Volt aki leplezetlen kíváncsisággal mustrálgatta végig, volt aki szívesen cserélt volna vele helyet, de a központban egy férfi várt rá, kezében a korbáccsal, és félreérthetetlen testtartással.
Mindez a pillanat töredéke volt csupán, és megindult elszántan a férfi felé. A gerendán átvetett kötél jelezte, ez picit más lesz mint eddig. Odaért,
A férfi megfogta a hátrabilincselt kezét, és gyakorlott mozdulattal áthúzta a kötelet, egyre feljebb emelve, hogy a lány olyan helyzetben legyen, amint szabályosan felkínálja a hátsóját, az ütlegelésre.
A jelenlevők lélegzetüket visszafojtva várták hogy elkezdődjön a büntetés.
A férfi megsimogatta a lány fenekét, felhajtotta a felsőjét, hogy minél kevesebb ruhadarab gátolja meg az ütések lendületének erejét.
Felemelkedett a korbács és lesújtott. Hangos ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hagyta el a jelenlevők ajkát, csalódottságuknak adva hangot.
Elkezdődött a számolás egy kettő három.. A lány összeszorított szájjal, szemeit becsukva várta a jól ismert érzést, a korbács csípését amit csattan rajta.
Az ütések egyre erőteljesebbek lettek, a lány homloka gyöngyözni kezdett, a férfi egy re erősebb ütései alatt.
Először csak kinyitotta a száját és a szemét, de a következő pillanatban csattant a következő ütés, akkor már nem bírta visszafogni magát, hangosan feljajdult. Ekkor a férfi leengedte az ütésre emelt kezét, odahajolt a lányhoz, megsimogatta a fenekét, az arcát, és valamit súgott a fülébe, de ezt csak ők ketten értették.
(Nyugtatás és jelzés lehetett )
Majd a lány szemével jelezte, hogy folytathatja a további ütéseket. A férfi még végigsimította a lány hátát, majd egyik kezével, a fejét lejjebb nyomta, majd háta közepén megpihent a feje.
A lány türelmesen várta a korbácsütést, de az váratott magára addig lazított, De mihelyst a teste elernyedt, a férfi kelez meglendült és a korbács suhogása csak pillanatokig tartott csak, mire észbe kapott hogy lecsap, felnyögött fájdalmában, és megint abbamaradt a fenyítés.
Egyre több volt a simogatás, és a lazítás, és egyre erősebbek voltak az ütések.
Ránéztem a férfi arcára, és nem is vártam mást, mint elégedettséget, hogy amit tesz az mindkettőjüknek élvezetes, és gyönyört ad. Szinte biztos voltam benne hogy a nadrágja is szűkebb lett ott csípőtájékon, mint eddig. Persze nem erre koncentráltam.
Közben számoltunk.20 - 21... megint szünet, és simogatás. A lány hálásan simult kínzójához, szemében vegyes érzelmeket láttam. A fájdalom keveredett a vággyal, amit ezekben a pillanatokban átélt.
Majd újra kezdődtek a csapások, egy re több és hosszabb időre megállítva a fenyítés folyamatát. Végre elérkezett a huszonöt.
Azt hittem végre szabaddá lesz, de nem.
Csak a korbács hevert hanyagul ledobva az asztalra. A lány tovább csüngött felfüggesztve.
A férfi odalépett hozzá, csípőjével hozzáért a lányhoz, és ujjaival megemelte a fejét, és közelebb hajolt hozzá
megint a suttogás, ami csak a kettejük kommunikációja volt, és aztán simogatás, ölelés, lassan lekerült a kötélről. A férfi magához szorította, pár pillanat volt ez a bensőséges kapcsolat, majd elengedte. A lány megindult a helyére, és folytatódott a játék.
Megkönnyebbülten fellélegeztünk, kinek izgalmas volt, kinek élvezet, részemről érdekes volt maga a tény és a látvány, mely mindkét fél gyönyörre volt. Láttam mindkettőjükön az izgalmat
A férfi odalépett hozzám, kezemet a nyaki artériára téve, éreztem azt az izgalmi állapotot, amit messzebbről nézve is sejtettem. Arcán verejtékcseppek, pulzusa az egekben, a szeme csillogott, és mosolyogva mondta.. Érzed? - Igen feleltem csendesen ezt lehetett látni rajtatok..
A lényeg hogy élveztétek mindketten.
2016-12-10

2
Gúzsba-kötött szerelem

Megalázás. kiszolgáltatottság
Jolán és Tibor, régóta szerették volna kipróbálni, milyen lehet, amikor úrnője; /a kedvese/, mással hancúrozik, és ő egészen közelről, magatehetetlenül vergődik, gúzsba kötve, és nézi, ahogy kedvesét egy másik férfi kényezteti.
Végre megtalálták az ideális partnert, meg is beszéltek vele mindent, hogy mik az elvárások, mit kell tennie.
Nagy izgalommal készülődtek a nem mindennapi együttlétre. Végül megérkezett János. Jóvágású magas sportos férfi volt. Becsengetett az ajtón, és türelmesen várt, hogy bebocsátást nyerjen. Kisvártatva megcsörrent a kulcs az ajtóban, és a ház úrnője állt vele szemben, meglehetősen lenge öltözetben.
Üdvözlöm!
Bartha János vagyok tisztelettel; - mutatkozott be kellemes hangján, és mélyen Jolán szemébe nézett, miközben kezeit ajkához érintette. A nő hátán végig futott a jól ismert bizsergető érzés, és lúdbőrös lett. Megrázta magát, mint aki most ébredt a mély álomból.
Balogh Jolán vagyok, viszonozta a bemutatkozást, és bevezette a nappaliba, ahol Tibor meztelenül, nyakörvben és kikötött pórázon kuporgott a sarokban lesütött fejjel.
Átnyújtotta a csokor virágot, a desszertet, és még valamit. Egy kis ínyencség pluszban, ahogy kérte; - és huncut mosollyal adta át Jolánnak, amit kissé zavartan vett át, és azonnal a mélyhűtőbe tett.
Egy kis üdítő? Sütemény, vagy gyümölcs? - kérdezte Jolán, miközben szemérmetlen pillantásokkal mustráta a férfit, időt adva magának az előbbi zavartság leküzdésére.
János is végigmérte vendéglátóit, gyors pillantásokkal felmérte a terepet, és szemében látszott, hogy előre élvezi azt a játékot, ami rá vár ezzel a gyönyörű asszonnyal. Vágyait az még csak korbácsolta, hogy Jolán barátja is jelen lesz, mégpedig úgy hogy nem érhet hozzájuk.
Kevés ideig csevegtek, majd Jolán javasolta, hogy tegeződjenek, és helyezze magát kényelembe. Közelebb húzódott vendégéhez, és kacér pillantásokkal bátorította a férfit a közeledésre. Pongyolája szétnyílt, miközben keresztbe tett lábakkal leült vele szemben a fotelba. Nem zavartatta magát, hisz tudta miért jöttek össze.
Tibor mindvégig lehajtott fejjel csendben kuporgott a póráz végén, melynek másik vége úrnője csuklóján volt. Lapos pillantásokat vetett néha a párosra, de csak annyira, hogy úrnője nehogy felfedezze, mert akkor rá a megérdemelt büntetés várt volna, amit, nem igazán szeretett volna. Gondolatai sebesen cikáztak, a szíve a mellkasában dübörgött olyan erővel, hogy azt hitte, mindenki ezt hallja. Torka kiszáradt, keze izzadni kezdett, és egyre kényelmetlenebbül érezte magát. Férfiassága folyamatosan jelezte izgalmi állapotát, hiába próbálta leplezni.
Elmélkedésében a póráz rándulása jelezte, hogy úrnőjének kívánsága van, amit teljesítenie kell.
Egyre csak húzta közelebb, ki a sarokból. Felnéznie nem szabadott. Csak akkor, ha engedélyt kap rá, és ezt észben is tartotta, miközben egyre közelebb került úrnőjéhez. Már érezte illatát, mikor megálljt parancsoltak neki. Érezte, ahogy a pórázt lekapcsolják a nyakörvről, úrnője kezének érintése felvillanyozta ismét, szunnyadni kezdő vágyait. Puha ápolt ujjacskái végig siklottak az arcán, lassan az ajkait izgatták, miközben folyamatosan csevegett fesztelenül az ismeretlennel. Ujjait becsúsztatta a szájába, és ő mohón kezdte szopogatni, egyre több ujjacska került a szájába és egyre mélyebben. Könnye potyogott öklendezni kezdett, mikor úrnője abbahagyta izgatását. Álla alá tette a kezét és a fejét felemelte. Nézz a szemembe! – hangzott a jól ismert halk, utasítás. – Igen! Rendelkezzék velem úrnőm!
Nagyon helyes! – mosolyodott el Jolán, és kacsintott az ismeretlenre.
Menj és készítsd el az úrnak a fürdővizét. Igen is!
Felállt és elindult a fürdőbe, ahol egy jakuzzi-s sarokkád állt. Bár tiszta volt, hisz úrnője igen csak kényes volt arra, hogy minden ragyogjon, mégis elővette a tisztítókefét, és kimosta a kádat. Megkérdezhetem az urat, hogy milyen meleg legyen a fürdő, és kér e bele valamilyen fürdősót, vagy esetleg illóolajat?
Csak fürdőhabot kérek – hangzott a válasz.
Esetleg segíthetek még valamiben? Nem, köszönöm látom, minden elő van készítve.
Belecsusszant a kádba, és behunyt szemmel lazított.
Esetleg bekapcsolhatom a pezsgőfürdőt? János a szemével jelezte, hogy igen. Tibor beprogramozta a jakuzzit, és megállt az ajtóban, kezében a törölközővel, lehajtott fejjel, és várta a következő utasítást. Ekkor úrnőjének a sziluettjét látta, de nem mert felnézni, majd egy csobbanást, hallott, és nevetgélést. Hozd ide a tengeri szivacsomat! Utasította a szolgáját. Készségesen engedelmeskedett, majd átnyújtotta a szivacsot úrnőjének. Térdelj ide a kád mellé, és nézd, ahogy kényeztet János! - hangzott a további utasítás, és Tibor, mint ahogy egy jól nevelt szub, mindenben követte úrnője parancsait. Le ne vedd a szemed rólunk! –megértetted?
Igen! Suttogta a férfi. Bár lelkében vihar dúlt, a féltékenység gyötörte, jelét mégsem adta, hogy min megy keresztül, amikor látta, hogy Jolán kezei ráfonódnak János nyakára, és az ajkuk egybeforr. Majd megfordul, és háttal János ölébe fekszik. Figyelte, ahogy János ujjai lassan a nyakától kiindulva elkezdtek lassan haladni az imádott úrnője domborulatain. Izgatva a melleket, és tovább a víz alatt, amit nem látott a habfürdőtől. Jolán lehunyt szemmel élvezte a férfi érintését, érzései felkorbácsolódtak, mellbimbói megkeményedtek,és csípőjét megemelte, amint a hajtathoz ért. Szempillái alól élvezettel figyelte Tibor feszengését, reakcióját, és felizgatta a tudat, hogy mit vált ki kedvesében, hogy így látja őt. Már-már becsusszant János ujja a combjai közé, amikor megfordult, és kiszállt a vízből.
Tibor remegő kezekkel tartotta úrnőjének a köntöst. János is követte, égnek meredő vágyakkal, amit nem is titkolt. Ő rá is felsegítette a köntöst, és egy törölközőt adott a kezébe.
Lassan megindultak a háló felé. Jolán hátrafordult, és jelezte, hogy feladata van számára. Tibor némán követte úrnőjét.
- Készítsd elő a kötelet, a ragasztószalagot, a kézi törlőket a kis asztalkára, és szedd magad rendbe.
- Értettem úrnőm! –Tibor eltűnt és tette a dolgát. Hangulatfényt biztosított. kellemes halk zene szólt, üdítők, és gyümölcsfalatkák kikészítve.
- Egy kis asztalkára odatette a finom pamutkötelet, a széles ragasztószalagot, kést, lekuporgott az asztal mellé és várt.
Kész vagyok úrnőm! - Várj türelemmel! – Értettem!
Úrnője, és vendége a pamlagon csevegtek. János szorgalmasan bókolt és apró csókokkal simogatásokkal folyamatosan izgatta Jolánt. Csókok ölelések, egyre hevesebb, egyre felfokozódott lett a hangulat. Jolán érezte, hogy már nem sokáig tud uralkodni magán. Elérkezettnek látta az időt, hogy végre megkoronázzák az estét, az egyesülésükkel.
Menjünk a hálóba! –suttogta, és megfogta a férfi kezét.
Jolán keze remegett, amikor Tibor mellé ért. Felállította, és azt mondta neki, Most pedig végig fogod nézni, ahogy más férfi kielégít, és tehetetlenül fogsz vergődni, nem tudsz hozzám érni, csak én hozzád. – Megértetted?
Tibor némán intett a szemével hogy értette, már nem is akarta igazán, de innen már nem volt visszaút. – Fordulj meg! – Ő engedelmesen megfordult, kezeit hátra tette, és hagyta, hogy megkötözzék. Utána térdre kényszerítették, és kezét a bokájához rögzítve az ágy közvetlen közelében volt gúzsba kötve, mozdulni sem bírt.
Jolán elégedetten vette szemügyre munkáját. – Így ni mondta, és mosolyogva simogatta meg Tibor arcát. Terpeszben ült az ágy szélén, csak áttetsző pongyola, és egy aprócska tanga volt rajta. kerek alma mellei szép formásak voltak, mellbimbói az égnek meredeztek. Háta mögött felemelkedett János, és Tibor szeme láttára elkezdte csókolgatni úrnője nyakát, és melleit izgatta. Tibor nyelt egyet, száját nyitni akarta, de úrnője szájára tette az ujját, és csendre intette. János keze tovább kalandozott, és már Jolán bugyijában matatott. Jolán már nem bírta magát türtőztetni, lassan levette tangáját, és hirtelen mozdulattal Tibor szájába tömte, és körberagasztotta ragszalaggal, nehogy kiköpje, így! és átadta magát János kényeztetésének. hanyatt feküdt az ágyon, a feje lógott, és Tibor szemébe nézett, miközben János feltárta combjainak rejtekét. Apró puszikkal, és érzéki nyalakodással izgatta előbb a nagyajkakat, majd egyre beljebb hatolt a nyelvével, és lassan körözni kezdett a csiklón. Majd finoman szopogatta, miközben tenyerével széthúzta a szeméremajkakat. Jolán csípője megemelkedett, légzése egyre szaporább lett, és felületesebb. Megmarkolta Tibor arcát, és közelebb húzta magához. Vadul csókolgatta, nyalogatta a beragasztott szájat, belemarkolt a hajába, ahogy közeledett a csúcsra, mély sóhajok törtek fel a torkából. Érezte a férfi testének remegését, a verejtékcseppek tudatták vele, hogy mennyire izgatott, és szeretné viszonozni az ölelést, a csókokat, de tehetetlenül vergődött a kötelék nem engedte.
Eközben Tibor ezerszer is elátkozta a percet, amikor arra kérte úrnőjét, hogy mindezt megtegye vele. Torkában dobogott a szíve, dörömbölt mellkasában ,mintha azonnal utat akarna törni a külvilág felé.. ajka kiszáradt, remegett minden porcikája, és fájt minden egyes sóhaj, érintés ami úrnőjének örömöt okozott.
János pedig igen csak értette, hogyan kell a vágyakat az egekig korbácsolni.
Megfordította Jolánt, és hátulról a nedves puncijába helyezte méretes kemény farkát. Lassan elkezdett mozogni ellentétes irányban Jolán testével. Lassan tövig és kihúzva. Jolán becsukta a szemét, nem bírt uralkodni magán. Egyre erőteljesebben lökte csípőjét hátra, és felnyögött amikor végre érezte az ellentétes hullámzást, és az erőteljes lökéseket. Minden egyes lökés kéjes fájdalmat okozott neki, de nem törődött vele, mert a kéjes érzés felülírta a fájdalmat. Egyre hangosabban nyögött, és önkívületben kiabálta.
- Basszál még! még! még!.
- és csattogott a két tesz amikor összeütközött.
János a nő csípőjébe kapaszkodva, erőteljesen húzta magára. Patakzott a homlokáról a verejték, zihált a légzése, lassítani akart, de Jolán nem hagyta.
El fogok élvezni, ha nem, hagyod abba! Akkor élvezz! Kiabált Jolán, és szemeit Tibor szemébe süllyesztette! Látta a férfi eltorzult arcát, és ő ettől még jobban beindult. Basszál erősebben te vad csődör! Közben Tibor szemeit nézte, amíg látása el nem homályosodott, és a kéj el nem öntötte testét. János nem hagyta abba, amikor érezte, hogy a nő teste elernyed, hangos robajjal. egy utolsó lökéssel bele nem élvezett Jolán puncijába. Mindketten egymás karjaiba feküdtek, és pihegtek. Tibor égnek meredő hímtagja majd szétrobbant, lüktetett, és az elő nedv cseppjei jelentek meg a makkon.
Ekkor János odament és a ragszalagot levette Tibor szájáról. a tanga is kikerült onnan. Jolán altestét teljesen odafordította Tibor szájához.
- és most nyald tisztára úrnőd punciját. – hangzott az utasítás, és ezzel kiment a szobából, hogy rendbe szedje hímtagját, mely elvesztette keménységét.
Tibor engedelmesen odahajolt, és a spermától csillogó puncit elkezdte nyalogatni. Jolán előbb békésen hagyta, hogy munkálkodjon , majd egyre fokozódó vágy kerítette hatalmába. Főleg amikor János visszatért, és valami fehér rudacskát tartott a kezében. Óvatosan előbb Jolán puncijába tette, majd kihúzta és a csiklóját izgatta, majd Jolán fenekébe nyomta. Jolán felnyögött, és élvezte Tibor nyalakodását és a fehér rudacska hűvössége, csak fokozta a kéjérzetét. Ami nem volt más,mint János lefagyasztott spermája. Tibor kezei kiszabadultak, és már kényeztethette úrnőjének drága testét. János odahajolt, és amíg Tibor nyalt, ő csókolódzott Jolánnal. Amikor kezdte érezni, hogy férfiassága újra helyreállt, Jolán feje fölé térdelt és Jolán mohón szopta élvezettel a keményedő hímtagot. Érezte nyakán János kezének melegét, és Timor nyelvének játékát, és újra fokozódott benne az a jól ismert kéjes érzés , és telespriccelte Tibor száját. Teste rángatódzott, és ekkor János ismét a csúcsra jutott, most egy hatalmasat spriccelt Jolán melleire. Tibor mohón nyalta úrnője halmocskáit, miközben engedélyt kapott, hogy ő is elélvezhessen.
Most már hárman feküdtek az ágyon, cirógatva a testet, mely mindkettőjüknek gyönyörforrása volt ebben a pár órában.
Tibor! készítsd el a fürdővizem és fürdess meg kérlek.
Tibor ment, és boldogan készítette úrnője fürdővizét, és beszállt mellé a kádba, úgy tisztogatta számára drága testet.
Mikor kés voltak, János is rendbe tette magát, és mindhárman kényelmesen az ágyon egymáshoz simulva gyümölcsöt csemegéztek, beszélgettek.
2017/10/02
 



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés