bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Vedres Ági --

felhasználói adatlapja

VEDRES ÁGI

Fotóművész, költő, művészeti író, dalszövegíró.

Írásai jelentek meg kortárs művészeti magazinokban, Műértő, Balkon, Új Művészet, Fotóművészet és on-line művészeti magazinokban, Artmagazin. Szépirodalmi művei az Élet és Irodalomban több alkalommal is publikálásra kerültek.

Érdeklődési és kutatási területei: kortárs magyar és nemzetközi fotóművészet, képzőművészet, műkereskedelem, műgyűjtés, aukcionálás.

 

Vedres Ági által feltöltött cikkek:

Mi ez a tömeg?
Mi ez a tömeg?
Interjú Horváth Éva Mónika festőművésszel
Horváth Éva Mónika (1965) képzőművész, performer, művésztanár. 1992-ben szerzett tanári diplomát a Magyar Képzőművészeti Főiskolán, festő szakon. Ezt követően 1995-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen esztétikai, 2005-ben a Szegedi Tudományegyetemen filozófiai tanulmányokat folytatott. Műveiben szürreális motívumokból építkezik, jelenlegi alkotói tevékenységére a festmények és grafikák jellemzőek. Legújabb alkotásaiban a „kitörés előtti” ingerrel, paroxizmussal jeleníti meg a nagyvárosi tömegben lappangó feszültséget. Látnivalók az emberkertben című kiállítása szeptember 2-ig tekinthető meg a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum Barcsay Múzeumában.   
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés