bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Fekete Viktória Dorina --

felhasználói adatlapja

Fekete Viktória Dorina vagyok magányos művész palánta, aki a színház világában tudott csak gyökeret ereszteni. Néhány hajtás más területeken is elburjánzott… szerencsére a kultúra kertje terebélyes terület.
Az Elte Btk-n végzem esztéta és színháztudományi tanulmányaimat. Célom, hogy a művészet minden területén megnyilvánuló érdeklődésemet a színházban teljesítsem ki. Olasz két tannyelvű gimnáziumi éveimből visszaköszön a comedia dell’arte mély ismerete. Tánctanári karrierem és versenyzői sikereim is színpadi koreográfiákban kamatoztatnám. Írói vénám és költői próbálkozásaim a saját ballagó versem szavalásához és egy házi kötet készítéséhez vezettek, amik remélem a dramaturgia medrébe sodornak majd. Angol nyelvtudásomat pedig színházi tanulmányok fordítására szentelem, amikkel szélesíthetem a hazai színházi látóteret. Kommunikációs készségeimet pedig kedvenc színésznőm meginterjúvolásával bontakoztattam ki, ami az egyetem online magazinjában, októberben jelent meg. A társadalmat megreformáló színházi befogadást pedig gimnáziumi foglalkozásokkal próbálom elérni, számomra kedves előadások elemzésével.

Fekete Viktória Dorina által feltöltött cikkek:

A valóság torz tükre
A valóság torz tükre
Tóth Krisztina: Fehér farkas, Magvető, 2019.
A feldolgozhatatlan traumák végtelen körforgása szédíti az olvasót. Az önmagunk által koholt hazugságok folyamatosan felbukkannak és a karakterekkel való mély azonosulásban könnyen rádöbbenhetünk, hogy mi magunk is saját áldozatainkká váltunk. - Fekete Viktória Dorina írt Tóth Krisztina Fehér farkas című kötetéről.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés