bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Veres Erika --

felhasználói adatlapja

Veres Erika által feltöltött cikkek:

Testékszerek 4.
Testékszerek 4.
Vaktérkép
A kislány most mégis kiveszi, hüvelyk- és mutatóujja közé fogja a baba hasát, és elfordítja. Utána azonnal vissza. Barbie arca mindeközben nem változik – merev tekintete a plafon irányába feszül. A falióra mutatója nehézkesen járt. Jövő karácsonyra Miss Astronaut Barbiet szeretne, ezt már most tudja. A pirszingtől egyelőre eltekint. –  Vaktérkép rovatunkban Veres Erika tárcáját olvashatják.
Testékszerek 3.
Testékszerek 3.
Vaktérkép
De a börekçi elárulta magát. Régen láttunk errefelé –  mondta, mire bensejében az elmúlt három esztendő egyszeriben pisztáciás baklavaként olvadt szét, még a hajszálerekben is felpezsdítve a véráramot. Hazaköltöztem, mosolygott vissza, és látszólag ennyiben maradtak. A földrengés híre addigra bejárta nemcsak a várost, hanem az egész országot is - Vaktérkép rovatunkban Veres Erika tárcáját olvashatják.
Testékszerek 2.
Testékszerek 2.
Vaktérkép
A Lenke utca mellett elhaladva, amely utca igen csúf, de kedves nevű, meglátta a dohánygyár hatalmas épületét, amelyre az volt írva, hogy DOHÁNYGYÁR. Minden járda görbe errefelé. Vagy lejt. Mondaná, hogy puklis. De nem az, mert nem (gömöri) hólyagokról van szó, hanem a járdák melletti fák gyökerei nyomják föl a talajt úgy, hogy például görkorizni nem is lehetne ezeken az utcákon. - Vaktérkép rovatunkban Veres Erika második tárcáját olvashatják.
Testékszerek
Testékszerek
Az épületben rekedt diákok és tanárok egy része osztálytermekben barikádozta el magát, mások az ablakpárkányról ugráltak le, hogy biztonságba kerülhessenek. Valaki a tetőn maradt. A rendőrök körbevették az épületet. A buszmegálló elektronikus kijelzője még mindig hét percnyi várakozási időt mutatott. - Vaktérkép rovatunkban Veres Erika tárcáját olvashatják.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés