bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Falvai Mátyás --

felhasználói adatlapja

Falvai Mátyás által feltöltött cikkek:

Barbárok közt napba nézni
Szalai Zsolt: sörülökazerkélyen című kötetéről
Szalai Zsolt leválik sziámi-ikertestvéréről, és ez jót tesz neki. Új kötetében hű marad magához, megőrzi hangját, és ez is jót tesz neki. Utóbbi könyve óta eltelt néhány év, ami nemkülönben: jót tett neki.
Miért vegyünk meztelenférfis könyvet?
Csehországban mindent el lehet adni Michal Viewegh nevével. A világon mindent el lehet adni meztelen testekkel. Két axiomatikus tétel, amely amellett szól, hogy ne vegyük meg a Regény nőknek című kötetet. Az alábbi recenzió viszont amellett érvel, hogy miért vegyük meg mégis. Ha egyáltalán.
Nem tangózni tanít
Beszélgetés Grecsó Krisztiánnal
Doktor urak. Ördöglugas. Tánciskola. Ha meg is változik még vagy egy tucatszor Grecsó Krisztián új regényének címe, annyi már bizonyos, hogy napokon belül a boltokba kerül. Grecsó első prózakötete botrány volt, a második szimplán nagyon sikeres, mégis e legújabbnak van talán a legnagyobb tétje, ami a pályáját illeti.
Tejfüggőség
Erlend Loe: Doppler
„Nem bírom az embereket.Nem bírom, amit csinálnak.Nem bírom, amit mondanak.Nem bírom azt, amilyenek”.
Méla őszi szellő...
A World Festival Choir opera-gálaestje, MÁV Szimfonikusok, karmester: Kesselyák Gergely
Az olyan előadás, amely több mint háromszáz ember kooperációjára épül, már csak monumentalitása végett is nagy elvárásokat kelt: a produkció aztán vagy beváltja a hozzá fűzött reményeket, vagy sem. Nos, ami a World Festival Choir koncertjét illeti, sajnos az utóbbi eset történt.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés