bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Paulovkin Boglárka --

felhasználói adatlapja

Paulovkin Boglárka által feltöltött cikkek:

Hülyeség, hogy a pénz nem boldogít
"Pont arra van, hogy boldogítson" - folytatta találóan egy interjúban anno Gerendai Péter, aki maga is tagja a Műgyűjtők Klubjának. Annak a klubnak, amelyik az Amadeus Alapítvánnyal karöltve tavaly megalapította a Műgyűjtők Amadeus Díját. A 800 000 forint értékű ösztöndíjat 220 gyűjtő szavazatai alapján ítélték oda idén a nyertesnek, hétfőn vehette át Bereczky Katalin, a Magyar Képzőművészeti Egyetem negyedéves hallgatója.
Robbantanak-e a romák?
Az (in)tolerancia kortárs megközelítései
Véleményed szerint fenyegeti terrortámadás veszélye Magyarországot? Nem? Te nem tartasz attól, hogy egy napon roma öngyilkos merénylő robbantja fel a körúti Combinót? Azért csak gondolkozz el majd, miközben az Oktogon felé sétálsz a Barcsay teremből, a Néma jelek kiállítás után.
A látás vaksága
"Col Tempo" - a W. Projekt
Terekbe akkumulált arcok... Tegyük fel, hogy nem tudok semmit arról, kik ők, hogy nincsenek előzetes információim. Így kellene működnie a kiállításnak, hogy csak lassan váljak beavatottá: kik is ezek az emberek, hogyan kerültek ide és miképp? "Col Tempo"!?
Mi marad a katasztrófa után?
Galbovy Attila: Hidegfront. Egy kiállítás, amit csak az alkotóval élhet meg és élhet túl az ember. „Expedició érkezik a hidegfront sújtotta területre. A diavetítőt még sikerül bekapcsolni, de a benne levő képet már csak egyikük nézheti meg.”
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés