bezár
 

irodalom

2024. 04. 16.
Összművészeti nappal ünneplik az irodalmat az Akvárium Klubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Összművészeti nappal ünneplik az irodalmat az Akvárium Klubban Egész napos összművészeti programot tartanak a Poket Zsebkönyvek alapításának hatodik évfordulóján április 21-én, a budapesti Akvárium Klubban.

A különböző helyszíneken futó programok során premierek, portrébeszélgetések, kötetbemutatók és könnyűzenei koncertek váltják egymást - közölte a rendezvényt is szervező Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) az MTI-vel.

A délelőtti programot Szalóki Ági nyitja babakoncertjével, őt követi Csorba Lóci és Vecsei H. Miklós, akik zenei-színházi elemeket vegyesen felvonultató előadásukban A kis herceg klasszikus verzióját játsszák el Seres Tamás rendezésében. Vecsei H. Miklós a nap során Takács Dorinával és a Platon Karataev egyik frontemberével, Balla Gergővel közösen bemutatják Alapkő című új előadásukat is, az est zárásaként pedig a QJÚB - A kocka kibontása frontembereként áll a színpadra.

Az áprilisi rendezvényen bemutatják a kiadó hatodik versantológiáját, az Ázott hajában hét halott bogár ragyog című könyvet, valamint Visky András A test történetei című új drámakötetét. Először mutatja be Vad című önálló estjének részleteit Kollár-Klemencz László, majd koncertet ad a Nagy Emma Quintett fúziós jazz-zenekar is. Mindezek mellett Juhász Anna Sanctum című sorozatának műsorában Hrutka Róbert, Gubik Petra és Szirtes Edina Mókus működnek közre.

Kép forrása: az Akvárium Klub Facebook oldala

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés