bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Juhász Tibor --

felhasználói adatlapja

Juhász Tibor által feltöltött cikkek:

Helyzetjel: Terepszemle 6.
Helyzetjel: Terepszemle 6.
Kurvabélyeg
Egyszer csak ott ült a hátamon, bazd meg, a hátamon. És ordított. Hogy a kurváknak ezt kell viselni. Hogy rám rakja a kurvabélyeget. Ezt mondta. Kurvabélyeg. Először fel sem fogtam, mi történik, csak a fájdalmat éreztem. Tépte a hajamat. Érted? Ki akarta tépni a hajamat. Meg akart kopasztani.
Helyzetjel: Terepszemle 5.
Helyzetjel: Terepszemle 5.
Telnek a napok, vánszorgunk
Nem, nem szabad ezzel foglalkozni. Egyedül van itt mindenki. Magában. Magunkban, na, mert én is itt vagyok azért. Csak úgy élünk, telnek a napok, vánszorgunk, ki így, ki úgy, de a lényegen nem változtat semmi.
Helyzetjel: Terepszemle 4.
Helyzetjel: Terepszemle 4.
Nem tudom megmondani, hogy mi lesz
Az jobb lenne, ha olyat hazudnék, amit hallani akartok? Akkor már inkább magamat szórakoztatom. Kurva vicces az arcotok, mikor ilyeneket mondok, hogy gyilkos akarok lenni vagy drogdíler.
Helyzetjel: Terepszemle 3.
Helyzetjel: Terepszemle 3.
Nyugalom
A segítségemet akarta kérni. Közvetlensége miatt, ami, ismerve a helyi viszonyokat, nagyon meglepett, az az érzésem támadt, hogy bármelyik járókelőt megkérte volna. Rekedt, mégis meglepően magas hangú, alacsony, köpcös férfi volt. Izgágán toporgott a kapuban, sietősen vezetett a bejárati ajtóhoz.
Helyzetjel: Terepszemle 2.
Helyzetjel: Terepszemle 2.
Út Lyukóból
Kiabálásra leszek figyelmes, amikor kinyílnak az ajtók a sütőtanyai megállóban. Lent ordibál egy középkorú nő, hogy az ilyeneket ki kellene baszni a pusztára, ott üszkösödjön el a faszuk a szétszurkált vénájukkal együtt. A srác szemei résnyire szűkültek, enyhén kicsavarodott a dereka. A nő taszigálását mintha meg sem érezné, fellép a buszra.
Helyzetjel: Terepszemle I.
Helyzetjel: Terepszemle I.
Alvóka
Beszalad a Piros-Fehérbe, de már jön is két energiaitallal. Az egyiket mosolyogva az asszony felé nyújtja. Az gyanakodva nézi őt, hiszen a férfi előbb még fenyegetőzött, hogy kiveri belőle a gyereket, most meg úgy csinál, mintha mi sem történt volna. Ittál, kérdezi a férfit, mire az közelebb hajol hozzá, a fülébe suttog.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés