bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Cserháti Éva --

felhasználói adatlapja

A szerzőről további információ elérhető honlapján. Hírek pedig itt.

Cserháti Éva által feltöltött cikkek:

Hogy néz ki a krimiíró, ha nő?
Hogy néz ki a krimiíró, ha nő?
Egy női krimiíró mindennapjai 3.
Az írás alcíme „A xinxis rejtélye”. Ezzel próbálom eladni cikkemet azoknak az olvasóknak is, akik esetleg láttak már nőt, aki krimit ír. Hogy mi a xinxis, arra csak az írás végén derül fény, mint egy jó krimiben.
Miért írok krimit?
Miért írok krimit?
Egy női krimiíró mindennapjai 2.
Sorozatgyilkosság legyen vagy a bezárt szoba rejtélye? Noir vagy cosy? Folyjon benne a vér vagy inkább a gyilkos agyszüleménye szórakoztassa az olvasót? A pincéjében kuporgó pszichopata emeli meg az eladott példányszámot, vagy a szomszéd nagymamája, aki csak nagypénteken gyilkol? A nők inkább a pitesütögető Agatha Raisin-sorozatokat szeretik, vagy ők falják igazán Bernard Minier könyveit? Egyáltalán miért olvasunk krimit? És hogy tölti napjait egy krimiíró? Cserháti Éva cikksorozata a krimiírás kulisszatitkaiba vezeti be az olvasót.
Krimiírás, veganizmus és a piros kabátos nő
Krimiírás, veganizmus és a piros kabátos nő
Egy női krimiíró mindennapjai 1.
Sorozatgyilkosság legyen vagy a bezárt szoba rejtélye? Noir vagy cosy? Folyjon benne a vér vagy inkább a gyilkos agyszüleménye szórakoztassa az olvasót? A pincéjében kuporgó pszichopata emeli meg az eladott példányszámot, vagy a szomszéd nagymamája, aki csak nagypénteken gyilkol? A nők inkább a pitesütögető Agatha Raisin-sorozatokat szeretik, vagy ők falják igazán Bernard Minier könyveit? Egyáltalán miért olvasunk krimit? És hogy tölti napjait egy krimiíró? Cserháti Éva cikksorozata a krimiírás kulisszatitkaiba vezeti be az olvasót.  
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés