bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Sulyok Valentina --

felhasználói adatlapja

Sulyok Valentina által feltöltött cikkek:

Keresés vagy kinyilatkoztatás?
Keresés vagy kinyilatkoztatás?
Kötetlenül Pásztor Andreával
A Kis Présházban január 26-án Pásztor Andrea volt a Kötetlenül című beszélgetés-sorozat vendége. A beszélgetés-széria elsősorban olyan fiatal szerzők számára biztosít bemutatkozási lehetőséget, akik rendszeresen publikálnak szépirodalmi műveket, de még nem rendelkeznek önálló kötettel. A nagy érdeklődést kiváltó eseményen szó volt többek között próza és líra szétválasztásáról, tanítás és tanulás egybefonódásáról valamint a gyerekekkel való együttérzésről mint irodalmi inspirációs forrásról. A beszélgetés Horváth Florencia vezetésével zajlott.
Vegyük magunkat komolyan
Vegyük magunkat komolyan
Kötetlenül Masri Mona Aichával
A Kis Présházban október 20-án Masri Mona Aicha volt a Kötetlenül című beszélgetés-sorozat vendége. A rendszerint Horváth Florencia által vezetett beszélgetés-széria elsősorban olyan fiatal szerzőknek ad lehetőséget a bemutatkozásra, akik még nem rendelkeznek önálló kötettel. A szerző a versek mellett felolvasott megjelenés előtt álló regényéből is.
Friss verseskötetek a Margó Irodalmi Fesztiválon
Friss verseskötetek a Margó Irodalmi Fesztiválon
Méhes Károly, Németh Gábor Dávid és Veszprémi Szilveszter új versesköteteiről Horváth Florencia kérdezte a költőket
Az Margó Irodalmi Fesztiválon, október 15-én mutatták be Méhes Károlytól A fikusz téliesítésének napja; Németh Gábor Dávidtól a Lebegő Arborétum; illetve Veszprémi Szilvesztertől a Helyek, ahol rám öröm vár című köteteket, három olyan verseskötetet, amelyek a Prae Kiadónál jelentek meg. A Horváth Florencia által vezetett beszélgetés a Nemzeti Táncszínház Kamaratermében került megrendezésre. A beszélgetés során az inspiráció kérdése, élet és mű nehezen felfejthető együtthatása, továbbá a versírásra adott reflexió témái voltak meghatározóak.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés