bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Nagy K. Krisztina --

felhasználói adatlapja

Nagy K. Krisztina által feltöltött cikkek:

Menni vagy nem menni?
Menni vagy nem menni?
A Becsapódás bemutatója a Loupe Társulat előadásában
Folyamatosan hallunk róla, érezzük a súlyát, de igazán nem tudjuk felfogni a közelségét, mi az? A határ túloldalán zajló háború. De mi van, ha a határvonal nem véd meg egy becsapódó rakétától? Mit csináljon az ember, ha hadköteles? Menjen vagy maradjon? Nem olyan egyszerű a kérdés. A jelen Magyarországán játszódó Becsapódás az orosz-ukrán háború égetően aktuális problémájára reagál. A szituáció pedig nem is annyira elképzelhetetlen és távoli, mint elsőre gondolnánk. A Loupe Színházi Társulás az Árvák után egy újabb időszerű és fontos témát dolgoz fel Horváth János Antal rendezésében.  
A szép vers esztétikai produktum, a regény politikai cselekedet
A szép vers esztétikai produktum, a regény politikai cselekedet
Kassák-konferencia az Irodalmi Magazin szervezésében
Az Irodalmi Magazin rendszeresen szervez nagyszabású konferenciákat a magyar irodalom fontos képviselőiről, korszakairól, irodalomtörténészek, esztéták, művészettörténészek és egyéb kimagasló kutatók, szakemberek meghívásával. Ezúttal Kassák Lajos munkássága volt az Irodalmi Magazin konferenciájának témája. Február 24-én került sor a Kassák-konferenciára a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében.
Vagyunk mi, és vannak ők
Vagyunk mi, és vannak ők
Dennys Kelly Árvák című drámája Horváth János Antal rendezésében
Rasszizmus, gyűlölet, agresszió. Dennis Kelly kamaradrámája Horváth János Antal rendezésében olyan aktuális társadalmi problémákat visz színre a Marczibányi Téri Művelődési Központban, amelyekről – bármilyen megrázóak is – gondolkodni, beszélni kell.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés