bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Kőrösi Kata --

felhasználói adatlapja

Kőrösi Kata által feltöltött cikkek:

Versek a gyógyulásért
Versek a gyógyulásért
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Május 31-én mutatták be Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét (Erdélyi Híradó Kiadó és a Fiatal Írók Szövetsége, 2024) a Kis Présházban. A műről Horváth Florencia költő és kulturális újságíró kérdezte a szerzőt.
Korrajz és misztikum a krimi műfajában
Korrajz és misztikum a krimi műfajában
Május 22-én szerdán fél héttől Azok a bűnös 1920-as évek néven került megrendezésre Kocsis Gergely és Hidas Bence krimiírók közös estje, amelyet a szintén krimi szerző Patkó Ágnes moderált.
Személyes istenhit és ősszeretet
Személyes istenhit és ősszeretet
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Május 2-án este hét órától a Három Hollóban tartották Élő Csenge Enikő első, Apám országa című verseskötetének bemutatóját. Az est során Závada Péter költő beszélgetett a szerzővel, amelyet egy élőzenével és vetítéssel egybekötött felolvasás követett.
Irodalmi szerepvállalás a klímakatasztrófa fényében
Irodalmi szerepvállalás a klímakatasztrófa fényében
Április 11-én Szóbeli figyelmeztetés címmel tartottak felolvasást
Április 11-én hat órától az Európa Pont közösségi ház adott otthont a Szóbeli figyelmeztetés néven megrendezett irodalmi estnek. A rendezvény első felében Forró Bence, az est házigazdája beszélgetett Závada Péterrel, aki később több kortárs költővel együtt felolvasta egy saját versét is. 
Szűk világok
Szűk világok
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Március 5-én este nyolc órától mutatták be Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetét. Az eseménynek a Kis Présház adott otthont, a költővel a könyv szerkesztője, Balogh Endre beszélgetett.
Határtapasztalat: megélés és megírás
Határtapasztalat: megélés és megírás
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Február 26-án a Kis Présház adott otthont Deres Kornélia, Fenyvesi Orsolya, Izsó Zita, Kali Ágnes és Nagy Hajnal Csilla irodalmi estjének. Az öt költő közös estje a Határátkelés címet kapta, melyen a szerzők három-három verset olvastak fel, amelyeket reflexiók kísértek.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés