bezár
 

gyerek

2007. 05. 24.
Újra megnyílt a Zöld Péter játszótér
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újra megnyílt a Zöld Péter játszótér 2000 óta a Millenáris parkjának közvetlen szomszédságában működik a Kő Boldizsár és Balla Gábor által tervezett, valamint a Csodakút Bt. által kivitelezett Zöld Péter játszótér. A magyar népmesei kincsre épülő mesejátszótér a környéken lakó és a Millenárisra látogató gyermekek kedvenc játszóhelye. Ám a játékok az évek során elhasználódtak, kopottak lettek.
A Zöld Péter játszótér megmentése érdekében az elsősorban állami költségvetési támogatásból üzemelő Jövő Háza Központ Kht. az emberek és a környék vállalkozóinak segítségét is kérte, így kezdeményezte a „Mentsük meg Zöld Pétert!” mozgalmat.

Nekik készültAz intézmény a támogatók névsorát a „Támogatók falán” örökíti meg az utókor számára.

Az összefogás első lépéseként a Jövő Háza Központ Kht. és a II. kerületi Önkormányzat együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében, hogy Zöld Péter megmentése, a probléma megoldása gyors és hatékony legyen. Dr. Láng Zsolt polgármesterként és magánemberként egyaránt támogatta a „Mentsük meg Zöld Pétert!” civil kezdeményezést.

A játszóteret ünnepélyes keretek között Hajnóczy Árpád, a Jövô Háza Központ Kht. ügyvezetô igazgatója és dr. Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere nyitotta meg.
nyomtat

Más művészeti ágakról

színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről
Petőfi Sándor válogatott művei törökül


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés