bezár
 

art&design

2011. 11. 12.
Dunaszerdahelyen a Boldogasszony kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
November 15-én nyílik meg a dél-szlovákiai Dunaszerdahelyen a Boldogasszony című vándorkiállítás 26 kortárs magyar képzőművész szakrális témájú munkáiból.
A 26 festő, szobrász, grafikus között olyan alkotók vannak, mint Bráda Tibor és Kárpáti Tamás Munkácsy-díjas festőművészek, Jankovics Marcell Kossuth-díjas grafikus, Kő Pál Kossuth-díjas szobrász, Orosz István Kossuth-díjas- és Molnár Kálmán Munkácsy-díjas grafikusművész.

A dunaszerdahelyi Csallóközi Múzeumban november 15-én Herdics György dunaszerdahelyi címzetes apát nyitja meg a tárlatot - olvasható a Forrás Galéria MTI-hez eljuttatott közleményében.

A vándorkiállítás, amelyet már láthatott az erdélyi és a kárpátaljai közönség is, Budapesten a Forrás Galériában nyílt meg először, még 2010 márciusban. A Forrás Galéria terve szerint a vándorkiállítást a Kárpát-medence hét országának húsz helyszínére viszik el két év alatt.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Rabóczky Judit Rita kiállítása a B32-ben
art&design

Kontemplatív séta a Balaton-felvidéken
Interjú Fürjesi Csaba képzőművésszel Humánszinkron című tárlatáról, alkotói módszerről, művésztelepi életről és jövőbeni tervekről
A Trafó Galéria Hogyan lehet egy téglával betörni a bank ablakát, ha még ahhoz sincs erőnk, hogy kikeljünk az ágyból? című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Simonyi Cecília kiállításmegnyitóval egybekötött bemutatója
Chad Stahelski: John Wick: 4. felvonás
Kassák-konferencia az Irodalmi Magazin szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés