bezár
 

film

2022. 01. 06.
Alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Esszé és kisfilm kategóriában hirdet alkotói pályázatot középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. A pályázati anyagok leadásának határideje február 7-e.

A szervezők szerdai közleménye szerint olyan saját alkotású esszéket vagy kisfilmeket várnak, amelyekben a diákok - egyénileg vagy csoportosan - bemutatják az 1 és 12 év közötti gyermekeket nevelő pedagógusok munkáját. A beadott pályamunka alapfeltétele, hogy megszólaljon benne legalább egy aktív pedagógus.

Mint írják, az intézmény pályázatával szeretné felhívni a figyelmet a pedagógusok munkájának és személyes elhivatottságának felbecsülhetetlen értékére. A pályázatra két életkori kategóriában lehet jelentkezni: 9-10. és 11-12. osztályos tanulók adhatják be munkáikat a kétféle műfajban. Az írásbeli munkák megadott terjedelme 3-5 gépelt oldal (7500-12500 karakter szóközökkel) lehet, és azokat Pdf formátumban kell benyújtani. A kisfilmek hossza 3-tól 5 percig terjedhet. A díjazás életkori és műfaji kategóriánként történik (3-3 helyezés) oklevéllel és 10, 20, illetve 30 ezer forintos jutalommal.

A pályázati anyagokat február 7-én éjfélig lehet elküldeni - filmek esetében a We Transfer felületen keresztül - a palyazat@avkf.hu emailcímre. Az eredményhirdetést február 24-én tartják az Apor Vilmos Katolikus Főiskola váci épületében - áll közleményben. További tudnivalók az intézmény honlapján olvashatók: https://avkf.hu/palyazat-kozepiskolas-diakok-szamara.

Négyzetes kép a leadben: az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campus Facebook oldala

 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

The Son a velencei filmfesztiválon
A bálna a velencei filmfesztiválon
Luca Guadagnino kannibálrománca Velencében
Baltasar Kormákur: Fenevad

Más művészeti ágakról

irodalom

Vlagyimir Georgijevics Szorokin és M. Nagy Miklós beszélgetése a PesText Fesztiválon
Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
Helyzetjel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés