bezár
 

film

2022. 04. 28.
Összművészeti pályázat a fővárosért
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Összművészeti pályázat a fővárosért Különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására indít ötletpályázatot Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Brand nZrt.

Az ötleteket május 20-ig várják a Budapest Tuning pályázati felületen. Pályázni egyénileg vagy csapatban, de akár a lakóközösséggel együtt is lehet, a szervezők civil szervezetek, egyesületek, városi kollektívák, fesztiválszervezők, kis- és nagyvállalkozások jelentkezését is várják.

A pályázat kiírói új találkozási pontok létrehozását, izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttét ösztönzik.

Ezek megvalósítására két kategóriát hoztak létre: párnapos szabadtéri program tervezésére a pályázható maximális összeg projektenként bruttó 3 millió forint, a nagyobb léptékű projektekre bruttó 10 millió forint.

Az érdeklődőket a www.budapesttuning.hu oldalon digitális tudástár, nyomtatványok mintái, profik tippjei is várják a költségtervezéstől az engedélyeztetésen át a közterületfoglalásig.

Sikeres pályázás esetén a projekt 2022. július 1. és december 31. között valósulhat meg.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Mark Mylod: A menü
Lukas Dhont: Közel
Tiszeker Dániel & Lévai Balázs: Nyugati nyaralás

Más művészeti ágakról

A Kokas-féle komplex művészetpedagógiai foglalkozás
Desiré Central Station 2022 – No Filter


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés