bezár
 

zene

2020. 03. 25.
NFZ: az áprilisi hangversenyek biztosan elmaradnak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
NFZ: az áprilisi hangversenyek biztosan elmaradnak A Nemzeti Filharmonikusok áprilisi hangversenyei is elmaradnak, a későbbi előadásokról a következő napok egyeztetéseit követően adnak tájékoztatást.

A zenekar a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetésekor azt közölte, hogy március végéig hangversenyei biztosan elmaradnak, az MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint pedig április 30-ig meghosszabbították ezt a dátumot.

A korábban megváltott jegyeket és a koncertekre eső bérlet-hányadokat az elmaradt koncertet követő 60 munkanapon belül online visszaváltják, vagy átcserélik nyári, szabadtéri hangversenyeikre.     

A személyes ügyintézés, visszaváltás bizonytalan ideig továbbra is szünetel, részletek a www.filharmonikusok.hu honlapon olvashatók.

Kép forrása: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Interjú Vajda Gergely/Gregory Vajdával előadó-művészetről és zeneszerzésről, a kritikai diskurzusról, Amerikáról
A Vox Luminis és a L’Achéron koncertje a Zeneakadémián
Molnár Levente operaénekesi pályájáról, szerepekről, (nem csak) magyarországi operajátszásról
Philippe Jaroussky 20


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés