bezár
 

irodalom

2020. 09. 01.
Itt a könyvheti lista
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Itt a könyvheti lista A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése idén is elkészítette a könyvheti listát, amit a honlapjukon lehet elérni, értesítette Gál Katalin, a MKKE vezetője a prae.hu művészeti portált.

A szervezéssel kapcsolatban közölte, a szervezet gőzerővel készül a digitális könyvhétre, melyet az eredeti időpontban, 2020. szeptember 17–20. között tart meg. A friss könyvheti lista itt tekinthető meg. A programokat, eseményeket az Ünnepi Könyvhét honlapján és Facebook-oldalán célszerű keresni.

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

A 91. Ünnepi Könyvhét prospektusa A 91. Ünnepi Könyvhét prospektusa
Digitális Könyvhéthez digitális prospektus
irodalom

Szőnyeg alá söpörni a modern technológiát? Szőnyeg alá söpörni a modern technológiát?
Interjú Mécs Annával a Kapcsolati hiba című kötetéről
Milan Kundera A lét elviselhetetlen könnyűsége

Más művészeti ágakról

Ultraviolet a Netflixen 
Az első Veszprém-Balaton Filmpiknikről
Interjú Muszatics Péterrel, a Veszprém-Balaton Filmpiknik programigazgatójával
Az Orlai Produkciós Iroda Határátlépések című előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés