bezár
 

film

2022. 04. 01.
60. születésnap: The Rolling Stones
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
60. születésnap: The Rolling Stones A Rolling Stones brit rockbanda 60. születésnapja alkalmából dokumentumfilm-sorozatban mutatja be a BBC az együttes tagjait és pályafutásukat.

A My Life as a Rolling Stone című sorozat egy-egy órát szentel az együttes minden tagjának: Mick Jaggernek, Keith Richardsnak, Ronnie Woodnak és a néhai Charlie Wattsnak is. A produkcióban korábban be nem mutatott felvételek is láthatók, és Jagger, Richards, valamint Woods történeteit is meghallgathatják a nézők. Emellett a fellépésekről készült archív videókból és egykori interjúkból is lesznek bejátszások.

A 2021 augusztusában elhunyt Wattsról szóló epizódban az együttes többi tagjai és kollégái mesélnek zenésztársukról. A dokumentumsorozatban, amelyet a BBC Two csatorna ad majd le, Rod Stewart, Tina Turner, Steven Tyler, Chrissie Hynde, Slash és PP Arnold is közreműködik - számolt be róla a The Guardian.

A Radio 2 egy új műsort készít az együttesről az évforduló alkalmából. A BBC iPlayer platformon pedig a banda két korábbi dokumentumfilmjét láthatják az érdeklődők: a Brett Morgen rendezésében készült Crossfire Hurricane (2012) és a The Rolling Stones: Totally Stripped (1995) című produkciót.

Az együttes idén nyáron európai turnéra készül. Watts helyén Steve Jordan ül majd a doboknál. Tervezik egy új album kiadását is, amelyen szintén Jordan dobolna.

A négyzetes kép forrása: rollingstones.com

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az HBO MAX Latin-Amerika készít filmet a denevéremberről
Mia Hansen-Løve: Bergman szigete
Filmvetítés a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban
Akira Kurosawa: Káosz

Más művészeti ágakról

Kötetlenül: Veszprémi Szilveszter
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kovács Balázs válaszol
Neked már megvan a heti Praedád?


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés