bezár
 

irodalom

2023. 04. 27.
Közösségi finanszírozási kampányt indít a FISZ Magolcsay Nagy Gábor verseskötetének megjelenése érdekében
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Tanösvény a Spitzbergák alatt Magolcsay Nagy Gábor harmadik lírakötete, amelyet a 2023-as Ünnepi Könyvhétre tervez megjelentetni a Fiatal Írók Szövetsége a Hortus Conclusus könyvsorozatában. Már szinte minden adott ahhoz, hogy a rendkívül izgalmas irodalmi-képzőművészeti összjáték gyümölcsét kézbe vehesse az olvasó, ám a grafikai és nyomdai munkálatokhoz szükséges forrást közös erővel kell előteremteni. E célból a Fiatal Írók Szövetsége közösségi finanszírozási kampányt indít - értesítette a prae.hu művészeti portált. 

Arra kérik azokat, akik számára fontos az irodalom, a kultúra, hogy támogassák Magolcsay Nagy Gábor legújabb kötetének megjelenését. A Fiatal Írók Szövetsége hisz abban, hogy a minőségi irodalom közös ügyünk, és közös cselekvéssel sokat tehetünk a sikerért. 

A kötetben feltüntetik majd a támogatói névsort, emellett névre szóló dedikációval, és egy szabadon választható FISZ-kötettel is meglepik a támogatókat. Az előfizetői regisztrációhoz és a támogatói csomag kiválasztásához kattintson az alábbi linkre. A felületen megtalálhatók a banki utaláshoz szükséges adatok.

Kép forrása: Fiatal Írók Szövetsége

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés