bezár
 

irodalom

2008. 05. 03.
Angol írók a Tesco ellen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Tesco áruházlánc üzletpolitikája ellen tiltakozik számos Angliában élő író, köztük Nick Hornby, Joanne Harris és Marina Lewycka - írja az Independent.
A Tesco vezetőségéhez írt nyílt levélben az aláírók kifejtik, hogy "aránytalanul durvának" érzik a thaiföldi terjeszkedést kritizálók büntetését. A Tesco a terjeszkedést ellenzők elhallgattatása végett bírósághoz fordult, a bírósági döntés értelmében az egyik tiltakozóra akár két év börtönt is kiszabhatnak.

Az áruházlánc vezérigazgatójához címzett nyílt levélben az aláíró írók hangsúlyozzák, hogy " a kritikára az érvekkel kell válaszolni, nem azzal, hogy börtönnel fenyegetünk valakit." A nyílt levélben arról is írnak, hogy az efféle akciók a Tesco hírnevét nemcsak Nagy-Britanniában, hanem az egész világon tönkretehetik.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Benedek Anna --


További írások a rovatból

irodalom

47° 47′ 40″N 19° 02′ 05″E 47° 47′ 40″N 19° 02′ 05″E
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 6. nap
irodalom

Értékelés, felolvasás, lazulás Értékelés, felolvasás, lazulás
SZÍN Szépírónők Évadzáró Buli
Tallér Edina: Lány a város felett című könyvének bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

Mindig bennem volt a játék szeretete Mindig bennem volt a játék szeretete
Interjú Szabó K. Istvánnal marosvásárhelyi tanulmányairól, külföldön szerzett rendezői tapasztalatairól és további terveiről
színház

Shakespeare, amikor magyar és abszurd Shakespeare, amikor magyar és abszurd
Hamlear a Gyulai Várszínházban
Rómeó-misszió avagy Rómeó és Júlia a Kaposvári Egyetem harmadéves színész osztálya előadásában Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés