bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Virágh Szabolcs --

felhasználói adatlapja

Virágh Szabolcs által feltöltött cikkek:

Újra Magyarországon a Deep Purple!
2019. december 9-én, azaz kevesebb mint egy hét múlva újra fellép Budapesten a rocktörténelem egyik legmeghatározóbb zenekara, a brit Deep Purple.
Két tonna trágyától fel a csillagokig
Ha azt nem is, hogy mire való a szóban forgó gomb, de sok minden mást megtudtunk Dickinsonról, például azt, hogy nem tud kottát olvasni, hogy mi a kedvenc motormárkája, vagy hogy inkább butaságnak, mint bátorságnak tartja az ostrom alatti Szarajevóban adott koncertet – amiért egyébként éppen az idén lett Szarajevó díszpolgára . Az is világossá vált, hogy az Iron Maiden frontembere zene nélkül is remek előadó: a projektorra vetített hatalmas méretű képek valóban csupán illusztrációi voltak az arányosan tálalt, jól ütemezett és persze kellően túlrajzolt történeteknek.
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat
2019. november 2-án a „Mire való ez a gomb?” rejtélyes címmel tart előadást Bruce Dickinson a Budapest Kongresszusi Központban. Ha valaki a Bruce Dickinson nevet hallja, nagy valószínűséggel egy szörnyekkel pózoló, a magas hangokat igen kedvelő metalénekes jut az eszébe, és talán el sem hiszi, hogy az Iron Maiden sztárja egyszersmind repülőgép-pilóta, regényíró, sörfőző vagy éppen volt vívóbajnok.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés