bezár
 

zene

2019. 10. 30.
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat 2019. november 2-án a „Mire való ez a gomb?” rejtélyes címmel tart előadást Bruce Dickinson a Budapest Kongresszusi Központban. Ha valaki a Bruce Dickinson nevet hallja, nagy valószínűséggel egy szörnyekkel pózoló, a magas hangokat igen kedvelő metalénekes jut az eszébe, és talán el sem hiszi, hogy az Iron Maiden sztárja egyszersmind repülőgép-pilóta, regényíró, sörfőző vagy éppen volt vívóbajnok.

Pedig ez mind igaz Dickinsonra, aki ezúttal egy kétórás one-man show-val látogat el Budapestre, hogy a hagyományos felolvasóestek keretein túllépve bemutassa „Mire való ez a gomb?” című önéletrajzi kötetét. A fényképekkel illusztrált, stand-uposra hangolt előadás második felében a nézők kérdéseire is válaszol az énekes. Tehát ha már legtöbb rajongójának soha nem lesz lehetősége interjút készíteni a heavy metal egyik legnagyobb – és legkevésbé tipikus alakjával –, most szombaton elmehetünk és reménykedhetünk, hogy az ízes brit angolsággal előadott poénok és sztorik után a mi kérdésünkre is válaszol egykori vagy jelenlegi privát héroszunk, és talán azt is megtudjuk végül, hogy mire való az a bizonyos gomb.       

nyomtat

Szerzők

-- Virágh Szabolcs --

Írok, alkotok, tanítok, tréningeket tartok, pszichodrámacsoportokat vezetek, fordítok, és ha tehetem, biciklizem. A prae.hu-n főleg zenékről, koncertekről írok: a tinédzserkori metalrajongás tárgyaitól az újabb keletű behatárolhatatlan műfajú előadókig terjed a skála.


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés