bezár
 

zene

2019. 10. 30.
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat 2019. november 2-án a „Mire való ez a gomb?” rejtélyes címmel tart előadást Bruce Dickinson a Budapest Kongresszusi Központban. Ha valaki a Bruce Dickinson nevet hallja, nagy valószínűséggel egy szörnyekkel pózoló, a magas hangokat igen kedvelő metalénekes jut az eszébe, és talán el sem hiszi, hogy az Iron Maiden sztárja egyszersmind repülőgép-pilóta, regényíró, sörfőző vagy éppen volt vívóbajnok.

Pedig ez mind igaz Dickinsonra, aki ezúttal egy kétórás one-man show-val látogat el Budapestre, hogy a hagyományos felolvasóestek keretein túllépve bemutassa „Mire való ez a gomb?” című önéletrajzi kötetét. A fényképekkel illusztrált, stand-uposra hangolt előadás második felében a nézők kérdéseire is válaszol az énekes. Tehát ha már legtöbb rajongójának soha nem lesz lehetősége interjút készíteni a heavy metal egyik legnagyobb – és legkevésbé tipikus alakjával –, most szombaton elmehetünk és reménykedhetünk, hogy az ízes brit angolsággal előadott poénok és sztorik után a mi kérdésünkre is válaszol egykori vagy jelenlegi privát héroszunk, és talán azt is megtudjuk végül, hogy mire való az a bizonyos gomb.       

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Virágh Szabolcs --

Írok, alkotok, tanítok, tréningeket tartok, pszichodrámacsoportokat vezetek, fordítok, és ha tehetem, biciklizem. A prae.hu-n főleg zenékről, koncertekről írok: a tinédzserkori metalrajongás tárgyaitól az újabb keletű behatárolhatatlan műfajú előadókig terjed a skála.


További írások a rovatból

A Zeneakadémián
„Mire való ez a gomb?” – Egy este Bruce Dickinsonnal, Budapest Kongresszusi Központ, 2019. november 2.
Október 30-án fellépett a Yellow Mood és a Folksteps a Három Hollóban
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.

Más művészeti ágakról

Peter Jackson: Akik már nem öregszenek meg
Harag Anita: Évszakhoz képest hűvösebb, Magvető, 2019.
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés