bezár
 

zene

2019. 10. 30.
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bruce Dickinson Budapesten nyomogatja a gombjainkat 2019. november 2-án a „Mire való ez a gomb?” rejtélyes címmel tart előadást Bruce Dickinson a Budapest Kongresszusi Központban. Ha valaki a Bruce Dickinson nevet hallja, nagy valószínűséggel egy szörnyekkel pózoló, a magas hangokat igen kedvelő metalénekes jut az eszébe, és talán el sem hiszi, hogy az Iron Maiden sztárja egyszersmind repülőgép-pilóta, regényíró, sörfőző vagy éppen volt vívóbajnok.

Pedig ez mind igaz Dickinsonra, aki ezúttal egy kétórás one-man show-val látogat el Budapestre, hogy a hagyományos felolvasóestek keretein túllépve bemutassa „Mire való ez a gomb?” című önéletrajzi kötetét. A fényképekkel illusztrált, stand-uposra hangolt előadás második felében a nézők kérdéseire is válaszol az énekes. Tehát ha már legtöbb rajongójának soha nem lesz lehetősége interjút készíteni a heavy metal egyik legnagyobb – és legkevésbé tipikus alakjával –, most szombaton elmehetünk és reménykedhetünk, hogy az ízes brit angolsággal előadott poénok és sztorik után a mi kérdésünkre is válaszol egykori vagy jelenlegi privát héroszunk, és talán azt is megtudjuk végül, hogy mire való az a bizonyos gomb.       

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Virágh Szabolcs --

Írok, alkotok, tanítok, tréningeket tartok, pszichodrámacsoportokat vezetek, fordítok, és ha tehetem, biciklizem. A prae.hu-n főleg zenékről, koncertekről írok: a tinédzserkori metalrajongás tárgyaitól az újabb keletű behatárolhatatlan műfajú előadókig terjed a skála.


További írások a rovatból

Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
Claudio Monteverdi: Poppea megkoronázása

Más művészeti ágakról

színház

Színház a koronav végén (3) Színház a koronav végén (3)
Artus, Kovalik Balázs Társulata, Mozgó Ház*
A Lehetnék bárki című antológiáról
art&design

A nemzeti védőfelszerelés körülményeiről A nemzeti védőfelszerelés körülményeiről
Interjú Molnár Judit Lillával
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Folytatódik az Eötvös Péter Alapítvány nemzetközi mentorprogramja Folytatódik az Eötvös Péter Alapítvány nemzetközi mentorprogramja
Az Eötvös Péter Alapítvány további három évre nyert támogatást nemzetközi mentorprogramja folytatására. A 2021-es kiírás már elérhető az alapítvány honlapjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés