bezár
 

zene

2019. 11. 28.
Újra Magyarországon a Deep Purple!
Deep Purple-koncert, Budapest Aréna, 2019.12.09. 20:00
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újra Magyarországon a Deep Purple! 2019. december 9-én, azaz kevesebb mint egy hét múlva újra fellép Budapesten a rocktörténelem egyik legmeghatározóbb zenekara, a brit Deep Purple.

Az új lemezük címéhez híven valóban végtelennek tűnő pályafutás áll mögöttük: több mint ötven éve alakultak meg, és kisebb megszakításokkal, sokszori tagcserék után folyamatosan alkotnak és koncerteznek. Ugyan hivatalosan Ian Paice dobos az egyetlen őseredeti tag, de az énekes, Ian Gillan és a basszusgitáros, Roger Glover is évtizedeket töltött már a zenekarban.

A rock iránt érdeklődők számára a nagy hármas (Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple) egyikeként alapvető a jelentőségük, és persze vannak sok millióan, akik elsősorban a Smoke on the water előadóiként ismerik őket.

Akár így, akár úgy, érdemes ellátogatni a Budapest Arénába, és megnézni, milyen minőségi rockzenét játszani hetvenen túl.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Virágh Szabolcs --

Írok, alkotok, tanítok, tréningeket tartok, pszichodrámacsoportokat vezetek, fordítok, és ha tehetem, biciklizem. A prae.hu-n főleg zenékről, koncertekről írok: a tinédzserkori metalrajongás tárgyaitól az újabb keletű behatárolhatatlan műfajú előadókig terjed a skála.


További írások a rovatból

Felsejlenek az emberi gesztusok Krúbi új lemezén
Kékszakállú-thriller a Bayerische Staatsoperből
Interjú Vajda Gergely/Gregory Vajdával előadó-művészetről és zeneszerzésről, a kritikai diskurzusról, Amerikáról

Más művészeti ágakról

irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.
gyerek

Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák
Július 9-én érkezik a mozikba a népszerű sorozat legújabb része
Milan Kundera A lét elviselhetetlen könnyűsége
A Trojka Színházi Társulás Dekameron2020 című színházi kísérletéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés