bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Takács Eszter --

felhasználói adatlapja

Takács Eszter által feltöltött cikkek:

Álhírgyártók nyomában
Álhírgyártók nyomában
Andrew Rossi: Az igazság nyomában: Félretájékoztatás és az álhírek ára
Mindennapjaink megszokott részét képezi a különböző közösségi oldalak, mint például a Facebook, a Twitter vagy a hazánkban kevésbé népszerű reddit használata. Rengeteg információ áramlik felénk ezeken a felületeken, a megosztott hírek és teóriák azonban sok esetben távol állnak a valóságtól. A „ne higgy el mindent, amit Facebookon olvasol” közhelyre épít Az igazság nyomában.
Mit nézzünk otthon?
Mit nézzünk otthon?
Bár a korlátozások többségét már feloldották, az élet még nem állt vissza teljesen a rendes kerékvágásba. A mozik például még nem nyithattak ki, így továbbra is otthonunk falai között kell mozgóképfogyasztás iránti igényeinket kielégíteni. Alábbiakban két népszerű streaming platform kínálatából szemezgettünk, hogy az otthon töltött idő még hasznosabban telhessen, és a filmszínházak hiányát is kevésbé érezzük fájdalmasnak.
Programajánló otthon maradóknak
Programajánló otthon maradóknak
Egyre több múzeum és intézmény válik látogathatóvá a honlapján, forgalmazók teszik elérhetővé filmjeiket online, és filmfesztiválok költöznek át közösségi oldalakra. Így tett például a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Néprajzi Múzeum, a Pannonia Entertainment, a Friss Hús szervezői pedig online fesztivált rendeznek a korábbi évek filmjeiből.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés