bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Madzin Emília --

felhasználói adatlapja

Madzin Emília által feltöltött cikkek:

Amikor a kukák világgá mentek - mesék a fenntarthatóságról
Amikor a kukák világgá mentek - mesék a fenntarthatóságról
Kortárs szerzők fenntarthatósággal kapcsolatos gondolatait olvasta fel az Amikor a kukák világgá mentek című mesekönyvből Kis-Várday Júlia a Margó Irodalmi Fesztivál programjának keretében. 
Lehetnék bárki - Kortárs és kortalan versek
Lehetnék bárki - Kortárs és kortalan versek
Hamarosan megjelenik meg a Lehetnék bárki című versantológia a Tilos az Á Könyvek gondozásában, Péczely Dóra szerkesztésében. A versgyűjtemény célja a kamaszokat és nagyon fiatal felnőtteket bevonni a versolvasók, a líra iránt rajongók körébe.
Hogyan ábrázoljunk szörnyet?
Hogyan ábrázoljunk szörnyet?
Gyermekkönyv-illusztráció kiállítás online a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria oldalán
Az Én kicsi szörnyem – Szörnyek és képzeletbeli lények a gyerekkönyv-illusztrációban című kiállítás során kortárs gyermekkönyvekből vett szörnyillusztrációkkal, valamint az Én kicsi Szörnyem című rajzpályázat gyermekalkotásaival ismerkedhetünk meg. 
Egy eltűnt születésnap nyomában
Egy eltűnt születésnap nyomában
A Budapest Bábszínház online előadása
Hogyan tudom elmagyarázni egy gyereknek, hogy mi is az űr valójában? Miként lehet szavakba önteni olyan megfoghatatlan jelenséget, mint például a fekete lyuk, amit nagyrészt felnőttként is képtelenek vagyunk elképzelni? A Bábszínház Világnapján Tasnádi István és Jeli Viktória Rozi az égen című regényéből készült, idén tízéves, a repertoárról már lekerült zenés bábjátékát tette közzé YouTube csatornáján a Budapest Bábszínház.
Otthon gyerekekkel – hogyan oldjuk meg?
Otthon gyerekekkel – hogyan oldjuk meg?
Tippek és segítség a Pagonytól és a Pagony szerzőitől
Most minden megváltozik egy időre, és egy új, egy más életre kell berendezkednünk. Ez az átállás pedig talán a gyerekek számára lesz a legnehezebb, még akkor is, ha most éppen örülnek, hogy nem kell naponta iskolába, oviba járniuk. A Pagony és a Pagony szerzői, illusztrátorai az első óráktól törik a fejüket, hogyan tudnának segíteni az alkalmazkodásban, ezek közül osztanak meg most párat. 
Milyen a jó tankönyvillusztráció?
Milyen a jó tankönyvillusztráció?
HUBBY-est a B32 Galériában
Miben különbözik a tankönyvillusztráció a könyvillusztráció egyéb válfajaitól? Befolyásolja-e a diákok későbbi ízlését a tankönyveikben fellelhető rajzok minősége? Hogyan fejlesztik a gondolkodást a részletgazdag grafikák? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ A tankönyv és illusztráció címmel meghirdetett kerekasztal-beszélgetésen, amely az idei HUBBY-estek nyitó eseménye volt.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés