bezár
 

gyerek

2020. 03. 19.
Otthon gyerekekkel – hogyan oldjuk meg?
Tippek és segítség a Pagonytól és a Pagony szerzőitől
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Otthon gyerekekkel – hogyan oldjuk meg? Most minden megváltozik egy időre, és egy új, egy más életre kell berendezkednünk. Ez az átállás pedig talán a gyerekek számára lesz a legnehezebb, még akkor is, ha most éppen örülnek, hogy nem kell naponta iskolába, oviba járniuk. A Pagony és a Pagony szerzői, illusztrátorai az első óráktól törik a fejüket, hogyan tudnának segíteni az alkalmazkodásban, ezek közül osztanak meg most párat. 

Youtube csatornájukon rengeteg mese, DIY-ötlet, felolvasás található. A mesék életkor szerint rendszerezve kereshetők a playlist-eken. Ráadásul a Pagony mesecsatorna reklámmentes, így a gyerekek biztonságban leülhetnek a képernyő elé!

Dániel András, a kuflik író-rajzolója saját YouTube csatornát indított, ahol rendszeresen mesél. 

Agócs Írisz, sokak kedvenc illusztrátora különleges fázisrajzolós rajztanfolyamot indított a Facebook-on, ahol a hozzászólások döntik el, hogy másnap mit tanuljanak rajzolni a gyerekek. Írisz megmutatja, hogyan lehet egy négyzetből mackót, egy virsliből pedig tacskót rajzolni pár lépésben.

Agócs Írisz illusztrációja

Pásztohy Panka pedig egy külön mesét írt és osztott meg arról, hogyan és mit tegyünk most, a vírus terjedése idején. Olyan mesét, amely a gyerekek nyelvén beszél furcsa körülményeinkről.

Pásztohy Panka mesekönyve

Vadadi Adrienn, az ovisok kedvenc szerzője rendszeresen jelentkezik olyan ötletekkel, amelyek segítenek az ovis közösségi játékokat az otthonba is becsempészni. 

Legújabb szerzőjük, Szentendrei Judit minden nap új mesével jelentkezik, melyek frissen megjelent könyvéből, a Mézes cukrászda mesevilágában játszódnak. 

Mindeközben a Pagony boltjai is alkalmazkodnak az új helyzethez. Változnak a nyitvatartások és a szállítási feltételek.

A négy budapesti boltjuk (Pozsonyi Pagony, Bartók Pagony, Zuglói Pagony, Óbudai Pagony), valamint a Győri Pagony és a Debreceni Pagony március 17-től, csak 15:00-ig tart nyitva gyógyszertári ügyeletben. Ez azt jelenti, hogy a boltokba nem lehet bemenni, de ha valaki előre jelzi telefonon vagy üzenetben, hogy mit szeretne vagy eljön a bolthoz, eladóik összeszedik, amit a vásárló szeretne vagy odaadják a rendelt csomagot, és a bejáratnál, bankkártyával lehet kifizetni a termékeket.

A Pécsi Pagony, a Soproni Pagony és a Kecskeméti Pagony 03.17-től zárva tart, azonban a saját városaikban munkatársaik házhoz szállítást vállalnak. A Fehérvári Pagony a budapesti boltokhoz hasonlóan 15:00-ig tart nyitva, és 7000 Ft felett házhoz szállítást is vállal a város területén.

Sőt, boltjaik online is teljes üzemben működnek. Üzenetben, chat-en, telefonon elérhetőek eladóik, akik segítenek, pont úgy, mintha a vásárlók bemennének a boltba.

Részletes információk: https://www.pagony.hu/cikkek/fontos-informaciok-a-boltok-nyitvatartasarol-es-a-csomagrendelesekrol-a-pagonyban

Képek forrása: Pagony 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Madzin Emília --


További írások a rovatból

Révész Emese: Mentés másként - Könyvillusztráció tegnapról mára
Szabó Borbála A János vitéz-kód című könyvéről
gyerek

Novemberben kétszáz mesehős lepi el a nappalitokat
November 13. és 15. között jön az Online Rajzfilmünnep

Más művészeti ágakról

irodalom

Hol van az út Esterházy Péterhez? Hol van az út Esterházy Péterhez?
Péczely Dórával és L. Varga Péterrel beszélgettünk
Mécs Anna: Kapcsolati hiba, Scolar, 2020
art&design

Anarchia, raktárkoncert, graffiti Anarchia, raktárkoncert, graffiti
Orbán Viktor és Soros György dr. Máriás műtermében
A Svéd Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés