bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Fancsali Kinga --

felhasználói adatlapja

Fancsali Kinga 2000-ben született Marosvásárhelyen, Budapesten él. Verset és színházkritikát ír.

Fancsali Kinga által feltöltött cikkek:

Koszangyalok
Koszangyalok
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
A FreeSzfe színházcsináló képzése a független színházi szféra felé nyit utakat a képzésben tanulóknak. Hogyan lehet anyagi források híján, önerőből, de egymásra támaszkodva színházat csinálni? Miről beszélnek a fiatal alkotók, ha bármiről beszélhetnek?
Az egyéniség vízjele
Az egyéniség vízjele
Beszélgetés Tóth Krisztinával történelmi tapasztalatokról, a véletlen szerepéről és arról, mire van szükségük a fiatal tehetségeknek
Tóth Krisztina az egyik legismertebb kortárs magyar szerző, ám könyvei nemcsak itthon örvendenek széles népszerűségnek és olvasottságnak, hanem számos külföldi országban is, műveit eddig több mint húsz nyelvre fordították le. A siker véletlenéről, olvasókról és úgy általában a pályáról beszélgettünk vele.
Tönkretenni valamit, hogy a miénk legyen
Tönkretenni valamit, hogy a miénk legyen
Interjú Biró Krisztiánnal az Eldorádó ostroma című első kötetéről
Szeptember közepén jelent meg Biró Krisztián első verseskötete, az Eldorádó ostroma a Jelenkor Kiadó gondozásában. Sokan várták már, hogy a készülő kötetből kézzelfogható könyv legyen, ez megtörént végre, ezért kérdeztük Krisztiánt erről a folyamatról, versekről, és persze saját magáról, jövőbeni terveiről pedig egyáltalán nem.
A magyar költészet napja – vers és reflexió: Hervay Gizella
A magyar költészet napja – vers és reflexió: Hervay Gizella
Hervay Gizella: Zuhanások – Oratórium három hangra
2020-ban a magyar költészet napja alkalmából megkértük gyakornokjainkat, mutassák meg kedvenc versüket és meséljenek róla. Fancsali Kinga Hervay Gizella Oratóriumát választotta.
A Független Mentorhálózat a KisPrésházban
A Független Mentorhálózat a KisPrésházban
Mi volt a szerepe és a jelentősége a Független Mentorhálózatnak? Jelent-e közösségformáló erőt 2020-ban? Változott-e a közeg, milyen lehetőségei vannak ma a fiatal alkotóknak, hogy értő szemek elé kerüljenek a szövegeik? A Független Mentorhálózat utóéletéről indul beszélgetéssorozat a KisPrésházban.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés