bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Soós Bernadett --

felhasználói adatlapja

Soós Bernadett által feltöltött cikkek:

De vajon mi az, ami rejtve marad?
De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
Az idei Margó Irodalmi Fesztivál a Városmajorban került megrendezésre. Az új helyszín, ha lehet, még hangulatosabbá tette az eseményt, és árnyékot is nyújtott a nagy hőségben.
Nyár, család, szabadság
Nyár, család, szabadság
Élet és Irodalom 2021. június 11.
Az Élet és Irodalom e heti lapszámában megjelenő irodalmi vonatkozások a nyár közeledtével és a korlátozások enyhülésével pozitívabb hangnembe váltottak, így a lapszám részben a felszabadító és önfeledt gondolatok köré épül, részben pedig a család és a gyermeki lét összetett megközelítéseiről olvashatunk. A pénteken megjelenő júniusi számban Pege Ibolya és Hartay Csaba verseit, Szív Ernő tárcáját, Hegedűs Judit Krisztina, Egressy Zoltán, Vajda Pierre és Beck Tamás prózáit is olvashatjuk.
Megjelent Richard Osman regénye
Megjelent Richard Osman regénye
Négy valószínűtlen barát. Egy kegyetlen gyilkosság. Isten hozott a csütörtöki nyomozóklubban!
Halál vagy álom?
Halál vagy álom?
Élet és Irodalom 2021. április 16.
Az Élet és Irodalom e heti lapszámának irodalmi vonatkozásai a különböző, legtöbbször tragikus emberi sorsok köré épülnek, azon belül is kiemelkedő motívumokat alkot a halál és az álmodás kettőssége. A pénteken megjelenő áprilisi számban G. István László és Markó Béla verseit, valamint Berta Ádám, Szánthó Erika Emma, Deák D. Dániel és Odze György prózáit olvashatjuk. Emellett Szív Ernő tárcáját, továbbá Mohai Aletta és Nemes Z. Márió kritikáit is megtaláljuk a lapszámban.
Emlékezés és felejtés
Emlékezés és felejtés
Betekintő a friss Élet és irodalomba
Az Élet és Irodalom e heti lapszámában megjelenő irodalmi vonatkozásokat átjárja az emlékezés és felejtés kettős motívumrendszere. A pénteken megjelenő áprilisi számban Tóth Réka Ágnes és Kálmán Gábor verseit, Benedek Szabolcs tárcáját, Bognár Péter, Kávai Katalin és Fenyvesi Orsolya prózáit, valamint Zelei Dávid kritikáját is olvashatjuk.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés