bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Szabó Kende Tamás --

felhasználói adatlapja

Szabó Kende Tamás által feltöltött cikkek:

Égig érő színfoltok
Égig érő színfoltok
Szabó Kristóf-KristofLab High Level című kiállítása
A toronyépületek elsődleges célja, hogy minél kisebb alapterületen minél több helyet és lehetőséget tömörítsenek egybe. De vajon lehet-e a tornyokat is tömöríteni, avagy mit ér egy felhőkarcoló, ha nem ér felhőt?
Egy androgün reggele
Egy androgün reggele
Avagy a WOFT: Lair című kiállításról az FKSE pincéjében
Az odú rendszerint fák vagy sziklák olyan ürege, amelyet az állatok éléstárként vagy lakóhelyként használnak, de vajon alkalmas-e egy odú arra, hogy az ember a félelmeit tárolja ott? És hogyan néz ki, ha nemcsak egy, hanem két ember önti össze a félelmeit egy odúba?
Fekete-lyukba szervezett turistaút
Fekete-lyukba szervezett turistaút
A DOOM című kiállítás a Horizont Galériában
Amíg a világsajtó inkább a tech-óriások űrversenyére koncentrál, szinte észre sem vesszük, hogy mi, magyarok természetesen ezt a versenyt is megnyertük, méghozzá hamarabb, mint a milliárdosok, és már egy lépéssel előttük járunk. Ők még csak tesztelik az űrturizmus lehetőségét, viszont számunkra rendelkezésre áll egy űrkapszula a fővárosban, a Horizont Galériában.
Üzenetek a poszt-tisztaság korából
Üzenetek a poszt-tisztaság korából
Avagy szeméthalmaz a galériában: Szabó Kristóf „ERROR” című kiállítása
A művészeti tárgyú alkotás és a profetizmus, avagy Isten igéjének hirdetése bár sok közös jellemzővel rendelkezik, egy markáns különbséget mégis meghatározhatunk. Az egyik az embereknek szól, de az utóbbi az emberekért szól. Míg a művészeti alkotás a hatások és érzelmek kiváltásával operál, addig az igehirdetés a racionalitás útján próbálja megközelíteni az egyént.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés