bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Hőgye Ádám --

felhasználói adatlapja

Hőgye Ádám 1999-ben született Budapesten. Az ELTE BTK-n tanul filmtudományt és szlavisztikát, mellette többnyire filmes témájú újságírásban tevénykedik. 

Hőgye Ádám által feltöltött cikkek:

Puskaporos kommentszekciók
Puskaporos kommentszekciók
Bemutatták a Neon-Budapestet, egy mémoldal politikai szatíráját
Július 14-én mutatták be a Neon-Budapest névre keresztelt rendhagyó regényprojektet a Kis Présházban. A mű soha nem látott módon valósította meg napjaink kultúrpolitikai acsarkodásainak szatirikus bemutatását, ugyanakkor ez az első olyan regény, amely egy mémoldal gondozásában jelent meg. A Neon Genesis Kunság 3 követői jelezték, hogy az oldalon  posztolt szövegrészleteket szívesen látnák kerek egésszé fűzve. Így jött létre a regény, amely Madaras Márton, történész doktorandusz, Varga Zsombor médiatanár és Ivánkai Márk újságíró közös munkájának eredménye. A három hőssel Locker Dávid költő beszélgetett.
Távol áll a jótól, mégis kielégítő
Távol áll a jótól, mégis kielégítő
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!
A minisorozatok jelentik az arany középutat egyes történetek elmesélésekor, és pont ilyen a Netflixen nemrég debütált Ne higgy a szemének! is. Hat egyórás epizódja remekül építi fel a feszültséget, amihez másfél-két óra ebben az esetben kevés volna, a sok évados forma viszont sok – a minisorozatos megoldás sűrű, megfeszített történetvezetésével képes fenntartani a nézőben keltett kíváncsiságot.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés