bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Sziráki Sarolta --

felhasználói adatlapja

Sziráki Sarolta által feltöltött cikkek:

Mederbe terelni önmagunkat
Mederbe terelni önmagunkat
Öbölnyi Megafon kötetbemutató
2023. március 13-én tartották az Öbölnyi Megafon - Fiatal magyar költők antológiája című kötet bemutatóját a Kis Présházban. A kötetben a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében létrejövő mentorprogram mentoráltjainak szövegei kaptak helyet, a róluk szóló, mentoruk által írt bemutató-esszékkel egyetemben.
A szöveg előtti világ szövegei
A szöveg előtti világ szövegei
Hegyi Balázs: Bárhol, magaddal, Képmás Kiadó, Prae Kiadó, Budapest, 2023
2023. március 9-én tartották Hegyi Balázs Bárhol, magaddal című könyvének bemutatóját a B32 Galériában. A szerzővel, Balogh Piroska szerkesztővel és Simó Berta grafikussal Molnár-Bánffy Kata, a Képmás Kiadó vezetője beszélgetett.
Irodalmi sejtvándorlás
Irodalmi sejtvándorlás
A Kötetlenül vendége Somorjai Réka volt
Február 23-án folytatódott a Kötetlenül beszélgetés-sorozat a Kis Présházban. Horváth Florencia vendége ezúttal Somorjai Réka költő, drámaíró volt. A beszélgetés során szó esett pszichológiáról, drámáról, líráról, sőt, még egy meglepetésprodukciót is láthatott a közönség.
Irodalom, ábra, diagram
Irodalom, ábra, diagram
Helikon lapszámbemutató
2022. november 16-án tartották a Helikon 2022/2 számának bemutatóját a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Irodalomtudományi Intézetében. A szám a diagrammatológiával foglalkozik. A beszélgetőpartnerek, Szemes Botond, Szlávich Eszter, Sipos Balázs, Smid Róbert és Bátorfy Attila az irodalom- és kultúratudományok különböző területeiről érkezve vitatták meg a diagrammatológia, mint tudományág lehetőségeit, felhasználási módjait. A lapszámbemutatót Földes Györgyi, a Helikon főszerkesztője nyitotta meg.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés