bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Kovács Enikő --

felhasználói adatlapja

Kovács Enikő által feltöltött cikkek:

Egy filmfesztivál titkai
Egy filmfesztivál titkai
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
A te tíz éved hogy telt? – tette fel a kérdést az idén jubiláló Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál. Te mit válaszolnál? 10 év nagy idő, te mit értél el? Mire vagy büszke? Merre haladt az életed? Megváltoztál? Mi az, amit mindenki elől elrejtenél, megtartanád saját titkodnak? Hiszen mindenkinek van ilyen. A fesztivál idén titkainkra, belső érzéseinkre, akár ezek elnyomására is kitért, egész szekciót szentelt a témának. Cikkünkben e szekció három filmjét vizsgáljuk, melyek egytől egyig arra szolgálnak példával, hogyan vívja mindenki a saját harcát, belső küzdelmét nap mint nap.
Én vagyok én, te vagy te – És akkor most ki, merre?
Én vagyok én, te vagy te – És akkor most ki, merre?
Az idei Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválról
Milyen szépségkirálynőként előbújni a ténnyel, hogy interszex vagy, és kérdéseidre a választ egy hozzád hasonló, de mégis teljesen más, idegen embernél keresni? Hogyan tovább 19 évesen, családodból kitaszítottként, transzként vidékről indulva? Mi újat nyújtott és milyen témákkal foglalkozott a VR-technológia az idei Verzió Film Fesztiválon?
Megrendítő filmek, megérintő beszélgetések
Megrendítő filmek, megérintő beszélgetések
Ilyen volt az idei Szemrevaló Filmfesztivál
Mit tehet két elvonulni és alkotni vágyó fiatal művész, mikor az élet hatalmas sebességgel dübörög körülöttük? Hogyan reagálnak a katonatársak, mikor rájönnek, hogy egy kis rókát rejtegettél az egész háború alatt? És vajon ezt miért is tetted? Ismerős a fojtogató érzés, hogy milyen csak az időjárási viszonyokról beszélgetni? Aktuális német nyelvű filmek – aktuális és örökérvényű kérdések az idei Szemrevaló Filmfesztiválon.
Érzelmek kavalkádja a Primanimán
Érzelmek kavalkádja a Primanimán
Beszámoló a 11. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválról
Idén tizenegyedik alkalommal rendezték meg Budaörsön a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivált, amely most is remek válogatással nyújtott betekintést látogatóinak az animációs filmezés sokféleségébe. Cikkünk az idei újdonságokat, a Sziluettek versenyprogram filmjeit, illetve Visky Ábel egész estés munkáját szemlézi.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés