bezár
 

gyerek

2022. 03. 18.
Meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot Ismét meghirdeti a Janikovszky Éva meseíró pályázatot 7-16 éves gyerekek számára a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a Móra Kiadóval közösen, Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával.

A felhívásra március 11. és április 19. között lehet jelentkezni. Az elkészült meséket, történeteket e-mailen lehet beküldeni a janikovszky@fszek.hu címre.

prae.hu

A XVII. Janikovszky Éva meseíró pályázatot három korcsoportban hirdetik meg: az I. korcsoportban a 7-9 évesek, a II. korcsoportban a 10-13 évesek, a III. korcsoportban a 14-16 évesek alkotásait várják.

A pályázók tematikai megkötés nélkül, szabadon választott téma feldolgozásával vehetnek részt a pályázaton, amelyre magyarországi és határon túli településekről egyaránt várják a jelentkezéseket.

Minden pályázó egy, maximum 15 ezer karakter (5, A/4-es oldal) terjedelmű, nyomtatásban eddig még meg nem jelent írást nyújthat be.

A pályaműveket a könyvtár könyvtárosaiból álló előzsűri értékeli, és kiválasztja azokat a meséket, amelyeket érdemesnek talált a szakmai zsűrihez való továbbjutásra. A végleges díjazási sorrendről a szakmai zsűri dönt.

Az ünnepélyes díjátadót május 27-én tartják a Palota Könyvtárban (VIII., Budapest, Reviczky u. 1.).

A XVII. Janikovszky Éva meseíró pályázat fővédnöke Gy. Németh Erzsébet, Budapest Főváros humán területekért felelős főpolgármester-helyettese, védnöke Janikovszky János, a Móra Kiadó vezérigazgatója és Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója.

Kép forrása: www.mora.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés