bezár
 

irodalom

2017. 04. 04.
Oxford University Press a Könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Oxford University Press a Könyvfesztiválon Az Oxford University Press anyagai a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Oxford Children's Picture Dictionary 

for learners of English

Oxford Children's Picture Dictionary

 

Kisiskolás kezdő nyelvtanulók részére készült a szép, színes rajzokkal illusztrált gyermekszótár új kiadása. A kötethez CD is tartozik, 20 dallal, melyek segítenek a helyes kiejtésben és az új szavak megjegyzésében.

A szótár 40 témakörben gyűjtötte össze a kezdő szókincset.  Mind otthoni, mind iskolai használatra ajánlják. A fejezetek alkalmazkodnak az iskolában tanultakhoz: People at Work, My Body, What's the Time? A képek segítenek memorizálni a szavakat, a fejezetek végén pedig játékos feladatok várnak a tanulókra. A témakörök a Cambridge English: Young Learner Exams követelményeihez  igazodnak. A szótár végén szószedet, valamint a CD dalainak szövege található.

 

Oxford Academic Vocabulary Practice 

Lower-Intermediate B1 

Oxford Academic Vocabulary Practice   Lower-Intermediate B1

Upper-Intermediate B2-C1 

Oxford Academic Vocabulary Practice   Lower-Intermediate B1  Upper-Intermediate B2-C1

 

Ma már nagyon sokan nálunk is angol nyelven végeznek a felsőoktatásban, és ehhez bizony speciálisabb szókincsre, pontosabb és szabatosabb fogalmazásra van szükség. Ennek elsajátítását és gyakorlását segítik az "Academic English” kiadványok. 

Két új kiadványuk is megjelent most a témában: az Oxford Academic Vocabulary Practice Lower-Intermediate B1, és Upper-Intermediate (B2-C1) szinten, azoknak az egyetemistáknak íródott, akik az egyetemeken angolul hallgatják az előadásokat. 250 feladat segít gyakorolni és megtanulni a majd 700 kifejezést, amire az írásbeli munkához szükség van. 

A szókincs az Oxford Corpus of Academic English  - 85 millió szó! - gyűjteményén alapul. A tudomány minden területén (természet- , társadalom-  és bölcsészettudomány) bemutatja a szavak használatát. Eredeti szövegek, kiemelések az Academic Wordlistből, 650 szavas szójegyzék definíciókkal és kiejtéssel, és teljes megoldókulcs segít a tanulásban.

 

Practical English Usage

4th edition

Practical English Usage

 

A Practical English Usage 4th edition az angoltanároknak, angol-szakos hallgatóknak, felsőfokú angolt tanulóknak és használóknak szóló nélkülözhetetlen kézikönyv negyedik megújult kiadása. Több mint 600 abc rendbe szedett nyelvi kérdéssel foglalkozik. A megújult kiadás két fő részből áll: a nyelvtani és a szókincsbeli problémák külön fejezetben kereshetők.

A kiadványnak online hozzáféréssel rendelkező változata is van, melyben a practicalenglishusage.com oldalon, a könyvben található kód segítségével érhetők el az olyan extra tartalmak, mint például problémafeltáró tesztek (diagnostic tests).

 

Oxford Könyvesbolt
1052 Budapest
Gerlóczy utca. 7.
Tel: 318-8633
e-mail: info@oupbooks.hu

www.oupbooks.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Kállay Eszter Vérehulló fecskefű című kötetéről
Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés