bezár
 

art&design

2011. 04. 23.
Nagyszabású tavaszi bemutatóra készül a hazai divatvilág színe-java
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hazai divatszakma legismertebb ifjú tehetségei veszik birtokba április utolsó két napján az idén debütáló Budapest Essential Looks rendezvény kifutóját, ahol nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnika, valamint mesterfodrászok és profi sminkesek is várják majd az érdeklődőket.
A nemzetközi mintákat követő divatnapokon Abodi Dóra, az Es Tu un Ange, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Makány Márta, Mojzes Dóra, Nanushka, a Nubu és a Use Unused tavaszi-nyári kollekcióival ismerkedhetnek meg a látogatók - sorolta a hazákban és külföldön is egyaránt ismert tervezőket Domak Ibolya, a rendezvény sajtófőnöke.

A fővárosi Eiffel téren április 29 és 30-a között felállított Divatsátorban egy nemzetközi sztárvendég, a Max Mara divatház aktuális kollekciója is bemutatkozik. A tervek szerint a nagyközönség ezentúl évente kétszer, tavasszal és ősszel is számíthat majd a nagyszabású trendeseményre, ahol mindig az aktuális évszaknak megfelelő tervezői kollekcióké lesz a főszerep - árulta el a sajtófőnök.

A mostani rendezvény különlegessége a KILL Routine elnevezésű párbaj lesz, ahol sztárfodrászok és divattervezők alkotta szuper-párosok mérik össze a tudásukat. A divatbemutatók mellett stílus- és smink tanácsadás, fodrászsarok, címlapfotózási lehetőség, fotókiállítás és nyereményjátékok várják a látogatókat. A rendezvény fővédnöke a nemzetközileg is elismert Anda Emília ruhatervező lesz.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

Julian Fellowes: Downton Abbey
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
színház

Az ördög báránybőrt visel Az ördög báránybőrt visel
Az Ördög a Városmajori Szabadtéri Színpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés