bezár
 

irodalom

2020. 05. 29.
Elhunyt Kéri Piroska
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Elhunyt Kéri Piroska 2020. május 29-én elhunyt Kéri Piroska – közölte a lesújtó hírt Szkárosi Endre, a Szépírók Társasága elnöke és Czinki Ferenc alelnök.

Kéri Piroska a Szépírók Társasága alapító tagja, titkára, alelnöke, számtalan író, költő barátja és bizalmasa a mai napon, 2020., május 29-én, 68 éves korában elhunyt.

Egy ideje súlyos betegséggel küzdött, kórházi kezelésre szorult. Ugyan a család és a Szépírók Társasága elnöksége hitt és reménykedett a felépülésében, mára ez a remény elszállt. Emlékét őrizni fogja Szépírók Társasága és a teljes magyar irodalmi közösség.

A megemlékezéssel és végső búcsúztatással kapcsolatos részletekről hamarosan információkat közlünk.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.

Más művészeti ágakról

Pablo Larraín: Ema
Interjú Jancsó Dávid vágóval karrierválasztásról, a vágó megítéléséről és a tudatosság szerepéről
színház

Érzelmeink labirintusában Érzelmeink labirintusában
A Tévedések vígjátéka a gyulai Tószínpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés