bezár
 

irodalom

2020. 10. 11.
Karafiáth Orsolya új prózakötettel jelentkezik
Könyvbemutató
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Karafiáth Orsolya új prózakötettel jelentkezik A Margó Irodalmi Fesztivál eseményén Jordán Adél énekel és felolvas, akit Dobri Dániel, zeneszerző-zenész kísér. A szerzővel Valuska László beszélget majd.

Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent – Avagy így tanultuk a szerelmet címmel jelenik meg október 9-én Karafiáth Orsolya új prózakötete.

A kötet bemutatója október 16-án, 18.30-kor lesz a Várkert Bazárban.

Karafiáth Orsolya legújabb könyve olyan, mint ez az álom: körbe-körbe az önismeret tükörlabirintusában, ahol minden tükörfal egy-egy új tekintet, egy-egy új érzelem fénytörése. A szerelmi csetlés-botlás hol vicces, hol drámai pillanatai körkörösen ismétlődnek, mígnem végül ez az álombéli körmozgás kimetszi a valóságból, és megjeleníti előttünk az elbeszélői hang tulajdonosát, aki, miután üggyel-bajjal kievickélt az útvesztőből, harsányan és szívből röhög ezen az egészen.

 

Az épületen belül a maszkviselés kötelező, illetve az esemény regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.

A bemutató Facebook-eseménye pedig itt érhető el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

...traumák sem ártanak, ha alanyiságot szeretnénk...
irodalom

Zárt perspektívák Zárt perspektívák
Magvető Kiadó, 2020
irodalom

A figyelem térképe A figyelem térképe
Láng Orsolya Pályamatricák című kötetéről

Más művészeti ágakról

King Weed: Let There Be Weed (2021)
avagy tudósítás az interpretáció és az improvizáció határvidékérő
Interjú Nánási Henrikkel a főzeneigazgatói székig vezető útról, a karmester szerepéről, pályája kettősségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés