bezár
 

irodalom

2020. 10. 15.
Margó Irodalmi Fesztivál a Várkert Bazárban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Október 15. és 18. között rendezik a Margó Irodalmi Fesztivált és Könyvvásárt a Várkert Bazárban. Személyesen Háy János, Nyáry Krisztián, Závada Pál és Bereményi Géza is vendége lesz a rendezvénynek, online pedig Sofi Oksanen, Jonas Jonasson, Stefan Ahnhem és Wu Ming-yi csatlakozik.

A fesztivál négy napja alatt mintegy hatvan programmal várják az érdeklődőket. Az eseményt járványügyi óvintézkedések és szigorú biztonsági előírások mellett rendezik meg.

Új könyvet mutat be a fesztiválon többek között Barabási Albert-László, Háy János, Kiss Tibor Noé, Mucsi Zoltán, Nyáry Krisztián, Rubik Ernő, Tisza Kata és Závada Pál. Rendhagyó irodalmi-zenei műsorral lép fel Pátkai Rozina, valamint Bereményi Géza és Járai Márk.

A fesztiválon online vesz részt a finn Sofi Oksanen, a svéd Jonas Jonasson, a skandináv krimiszerző Stefan Ahnhem és a tajvani Wu Ming-yi, utóbbi friss regényét, Az ellopott biciklit mutatja be. A fesztiválon idén is átadják a legjobb első prózakötetnek járó Margó-díjat.

Kép forrása: https://www.margofeszt.hu/

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

A „lehetséges irodalom” műhelytitkai A „lehetséges irodalom” műhelytitkai
Hommage à Zemplényi Ferenc
Marilynne Robinson, Háztartás, Magvető, 2020. Fordította: Szabadkai Bernadett

Más művészeti ágakról

art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
gyerek

Műtárgyak a megállókban
Egy műtárgy – egy kérdés az őskortól a népvándorlás koráig


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés