bezár
 

zene

2021. 07. 14.
Koncert és Jam Session a Jedermannban
Gáspár Károly Trio és Vadász Gellért koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncert és Jam Session a Jedermannban Július 30-án 21:00-tól hallgatható a Gáspár Károly Trio és Vadász Gellért koncertje a Jedermannban – áll a Facebookon.

Július 30-án ismét koncerttel, majd Jam Sessionnel várja a Jedermann az érdeklődőket. Az előadáson közreműködik Vadász Gellért (szaxofon), Gáspár Károly (zongora), Horváth Balázs (bőgő), valamint Varga Bendegúz (dob).

Megszabott árú belépődíj ezúttal sincs, a koncertek létrejöttét azonban önkéntes készpénzes hozzájárulással kérik támogatni a szervezők, amelynek összege 1-2 ezer forint. Aki vacsorázna is egy jót a koncert előtt, érdemes este 8 előtt érkeznie. Asztalfoglalás sms-ben a következő telefonszámon: 06-30-406-3617.

Kép forrása: https://www.facebook.com/gasparkarolyjazz

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről

Más művészeti ágakról

irodalom

Kicsoda Esterházy a magyar irodalomban? Kicsoda Esterházy a magyar irodalomban?
Három tematikus különszám bemutatójáról
irodalom

Mi az erő, amit könyvnek hívnak? Mi az erő, amit könyvnek hívnak?
Ferencz Mónika, Nagy Hajnal Csilla és Érsek-Obádovics Mercédesz kötetbemutatója
Láng Orsolya: Személyes okok, Prae Kiadó, 2021
Seregi Tamás: Jövőbe szédülő lendülettel, Prae Kiadó, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés